4x4 Spelletjes

 • Rallyvoetbal
  Spelen
  Rallyvoetbal
  74514 keer gespeeld

  De man van de wedstrijd? Jouw gigantische Hummer!

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spelen
  Extreme Off-Road Cars 2
  14774 keer gespeeld

  Deze verraderlijke bergwegen zijn niet bedoeld voor angsthazen! Kan jij ze een voor een helemaal uitrijden? Je moet voor elke weg een gepast voertuig kiezen in dit uitdagende 3D autorijdspel. Kruip achter het stuur van een militaire vrachtwagen, een muscle car met krachtige motor en nog veel meer.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  12615 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Rallyrijder 2
  Spelen
  Rallyrijder 2
  11137 keer gespeeld

  Stap in je rallywagen en rij razendsnel rondjes over het racecircuit!

 • Nitro Heads
  Spelen
  Nitro Heads
  10347 keer gespeeld

  Spelers over de hele wereld starten hun motoren. Wil jij hierbij horen? Neem plaats op de startlijn en bereid je voor om een van de gekste online multiplayer race spellen te spelen. Scheur met piepende banden door de meeste krankzinnige racebanen in een woestijn of op de Noordpoolcirkel. Trotseer je tegenstander met zwaartekrachttrotserende manoeuvres en verpletter zijn auto. Verbrand rubber, spring over heuvels, rij vol gas door waanzinnige loopings en verzamel nitro voor nog betere prestatie. Behaal jij als eerste de eindstreep of wordt het stofhappen voor jou? VOL GAS!

 • Russian Extreme Off-Road
  Spelen
  Russian Extreme Off-Road
  9676 keer gespeeld

  Doe mee aan een racewedstrijd of tour in je eigen tempo in dit spannende racespel. Raas op de meest intense parcoursen van Rusland, race over grindwegen en meer. En tussen de races doo kun je ook nog je voertuig aanpassen.

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  9635 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Rallyrijden
  Spelen
  Rallyrijden
  9189 keer gespeeld

  Hoe ver kom jij in dit waanzinnige racespel? Spring achter het stuur van een van de voertuigen en voer epische stunts uit.

 • Racing Monster Trucks
  Spelen
  Racing Monster Trucks
  6761 keer gespeeld

  Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!

 • V6 offroad racer
  Spelen
  V6 offroad racer
  5865 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

 • Racen met je monstertruck
  Spelen
  Racen met je monstertruck
  5727 keer gespeeld

  Deze gigantische wagens laten zich door niets en door niemand tegenhouden.

 • ATV Quad Racing
  Spelen
  ATV Quad Racing
  5308 keer gespeeld

  Off-road racen is helemaal te gek, vooral als je op een quad rijdt. Zet je dus schrap om in deze online game wat modder in de rondte te slingeren terwijl je het opneemt tegen extreem taaie tegenstanders. Onderweg verzamel je munten om betere motoren te kopen voor nieuwe races.

 • Bergrace 2
  Spelen
  Bergrace 2
  5125 keer gespeeld

  Haal meer uit je autostatistieken en laat zien wat je kunt op zwaar terrein. Behaal nieuwe afstandsrecords in dit coole racespel waarin je de winst goed in de gaten moet houden om je auto te kunnen upgraden.

 • Auto bijt auto 2: knotsgekke dromen
  Spelen
  Auto bijt auto 2: knotsgekke dromen
  5037 keer gespeeld

  Een klein autootje in een grote, boze wereld vol vrachtwagens... Vindt hij zijn weg terug?

 • City Bus Simulator
  Spelen
  City Bus Simulator
  4998 keer gespeeld

  Een bus besturen is een stuk moeilijker dan het lijkt! Maar dat maakt ovor jou niets uit, of wel dan? Probeer het zelf maar in deze autorijsimulator. Kan jij deze bus over alle kronkelige wegen leiden zonder ergens tegenaan te botsen?

 • Ultimate Rally Challenge
  Spelen
  Ultimate Rally Challenge
  4958 keer gespeeld

  Als je op volle snelheid over deze wegen wilt scheuren, moet je elke bocht kennen!

 • Monster Truck Soccer
  Spelen
  Monster Truck Soccer
  4665 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo voetbal gespeeld! Spring in de cabine van een monstertruck en zet je schrap om je land te verdedigen in een internationaal toernooi. Neem het op tegen enkele van de beste coureurs ter wereld in dit wilde sportspel. Kun jij voorbij de concurrentie schieten en talloze doelpunten scoren?

 • Offroaders 2
  Spelen
  Offroaders 2
  4271 keer gespeeld

  Probeer een waanzinnige tijd neer te zetten in dit modderige monstertruckspel.

 • Renegade Racing
  Spelen
  Renegade Racing
  4145 keer gespeeld

  Klaar voor de start? het is tijd voor illegale races, zonder genade.

 • Vehicle Simulator
  Spelen
  Vehicle Simulator
  3818 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Dakar-race
  Spelen
  Dakar-race
  3698 keer gespeeld

  Scheur door de woestijn en probeer als eerste de finish te bereiken in Dakar-race! Gebruik het geld dat je hebt gewonnen om je auto te verbeteren of een nieuwe te kopen.

 • Buggy Rider
  Spelen
  Buggy Rider
  3242 keer gespeeld

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Beuken met je monstertruck
  Spelen
  Beuken met je monstertruck
  2777 keer gespeeld

  Waarom zou je langs je tegenstanders rijden als je er ook overheen kan?

 • Turborally
  Spelen
  Turborally
  2395 keer gespeeld

  Scheur naar de finish, maar zorg dat je de olievaten niet raakt.

 • Stadrijder
  Spelen
  Stadrijder
  2367 keer gespeeld

  In deze waanzinnige autorijgame kan je een hele stad gaan ontdekken. Scheur je graag langs wolkenkrabbers in een muscle car of spring je liever op een motor? De keuze is aan jou!

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  2164 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Offroad Madness
  Spelen
  Offroad Madness
  2118 keer gespeeld

  Dit is niet zomaar wat rijden--dit is het echte werk!

 • Fortride: Open Ride
  Spelen
  Fortride: Open Ride
  1793 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je van tientallen te gekke features genieten. Verken een complete wereld vol gave obstakels en portals die je naar andere plekken transporteren. Ook kan je nieuwe airtimerecords proberen te halen als je van hellingen afspringt!

 • Offroad racen
  Spelen
  Offroad racen
  1753 keer gespeeld

  Kun jij als eerste de finish bereiken in deze dodelijke race?

 • Woestijnrally
  Spelen
  Woestijnrally
  1544 keer gespeeld

  Deze rally is een van de zwaarte races ter wereld. Zal het je lukken om letterlijk niet het spoor bijster te raken? Vecht je een weg naar de eindstreep in dit intense racespel.

 • Rally Racer
  Spelen
  Rally Racer
  1456 keer gespeeld

  Denk je dat jij de beste racer van de hele wereld kunt worden? Strijd tegen de besten om de eerste plaats in dit ontzettend coole racespel, Rally Racer!

 • Real Car Parking
  Spelen
  Real Car Parking
  1273 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een realistische parkeerervaring in dit uitdagende autospel. Kun jij deze voertuigen op de juiste plek zetten zonder iets te raken?

 • Driftauto's
  Spelen
  Driftauto's
  1211 keer gespeeld

  Deze epic driftgame is perfect om je driftskills te laten zien. Glij over het asfalt en verbrand rubber op een van de vele uitdagende racebanen. Je kan je auto's ook upgraden en tunen en hun remmen, maximumsnelheid en nog veel meer verbeteren.

 • Police Car Parking
  Spelen
  Police Car Parking
  1198 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij deze politiewagen over alle uitdagende hindernisbanen manoevreren? Parkeer hem aan het einde van de baan op de vrije plek in deze intense autorijgame.

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  1119 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelen
  Russian Off-Road Pickup Driver
  1087 keer gespeeld

  Russia can be a really crazy place to drive a truck and make deliveries...especially when you go off-road and you’ve got a schedule to keep! Can you get all of these crates to the right locations without losing any of them along the way? You’ll be driving down some of Russia’s most perilous roads so you’ll need to stay safe in this online racing game.