4x4 Spelletjes

 • Treintrekkende tractor
  Spelen
  Treintrekkende tractor
  2026 keer gespeeld

  In erg afgelegen gebieden kan het lastig zijn om treinwagons te transporteren. Daarom gebruik je in dit online simulatiespel een aantal tractors. Probeer de wagons en andere treinonderdelen over de rails op de hellingen van het ruige gebergte te trekken. Kun jij ze allemaal naar de juiste stations brengen?

 • V6 offroad racer
  Spelen
  V6 offroad racer
  9643 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

 • ATV Quad Racing
  Spelen
  ATV Quad Racing
  10174 keer gespeeld

  Off-road racen is helemaal te gek, vooral als je op een quad rijdt. Zet je dus schrap om in deze online game wat modder in de rondte te slingeren terwijl je het opneemt tegen extreem taaie tegenstanders. Onderweg verzamel je munten om betere motoren te kopen voor nieuwe races.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spelen
  Extreme Off-Road Cars 2
  16899 keer gespeeld

  Deze verraderlijke bergwegen zijn niet bedoeld voor angsthazen! Kan jij ze een voor een helemaal uitrijden? Je moet voor elke weg een gepast voertuig kiezen in dit uitdagende 3D autorijdspel. Kruip achter het stuur van een militaire vrachtwagen, een muscle car met krachtige motor en nog veel meer.

 • Driftauto's
  Spelen
  Driftauto's
  1518 keer gespeeld

  Deze epic driftgame is perfect om je driftskills te laten zien. Glij over het asfalt en verbrand rubber op een van de vele uitdagende racebanen. Je kan je auto's ook upgraden en tunen en hun remmen, maximumsnelheid en nog veel meer verbeteren.

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  2858 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Racing Monster Trucks
  Spelen
  Racing Monster Trucks
  7446 keer gespeeld

  Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!

 • Stadrijder
  Spelen
  Stadrijder
  3770 keer gespeeld

  In deze waanzinnige autorijgame kan je een hele stad gaan ontdekken. Scheur je graag langs wolkenkrabbers in een muscle car of spring je liever op een motor? De keuze is aan jou!

 • Extreme terreinwagens
  Spelen
  Extreme terreinwagens
  1513 keer gespeeld

  Zet je schrap om terreinen te verkennen in dit spannende 3D-racespel. Kies een wagen en volg het pad. Koop tussen levels door upgrades die je helpen om aan kop te blijven tijdens lastige competities.

 • Renegade Racing
  Spelen
  Renegade Racing
  4248 keer gespeeld

  Klaar voor de start? het is tijd voor illegale races, zonder genade.

 • Indische 3D trucksimulator
  Spelen
  Indische 3D trucksimulator
  633 keer gespeeld

  In deze realistische 3D autorijsimulator staan je tientallen uitdagende levels en missies te wachten. Kan jij je goederen veilig transporteren terwijl je het platteland van India doorkruist? Spring achter het stuur van deze enorme vrachtwagens en probeer voordat de tijd op is elke losplek te bereiken.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  13068 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Real Car Parking
  Spelen
  Real Car Parking
  1496 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een realistische parkeerervaring in dit uitdagende autospel. Kun jij deze voertuigen op de juiste plek zetten zonder iets te raken?

 • Russian Extreme Off-Road
  Spelen
  Russian Extreme Off-Road
  10374 keer gespeeld

  Doe mee aan een racewedstrijd of tour in je eigen tempo in dit spannende racespel. Raas op de meest intense parcoursen van Rusland, race over grindwegen en meer. En tussen de races doo kun je ook nog je voertuig aanpassen.

 • Vehicle Simulator
  Spelen
  Vehicle Simulator
  5439 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  9982 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Rallyrijder 2
  Spelen
  Rallyrijder 2
  12232 keer gespeeld

  Stap in je rallywagen en rij razendsnel rondjes over het racecircuit!

 • City Bus Simulator
  Spelen
  City Bus Simulator
  8039 keer gespeeld

  Een bus besturen is een stuk moeilijker dan het lijkt! Maar dat maakt ovor jou niets uit, of wel dan? Probeer het zelf maar in deze autorijsimulator. Kan jij deze bus over alle kronkelige wegen leiden zonder ergens tegenaan te botsen?

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  1486 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Offroad monstertrucks
  Spelen
  Offroad monstertrucks
  631 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een offroad avontuur in een van deze snelle bakken! Spring achter stuur van een monster truck voordat je op verkenning gaat in de drie maps van deze online autorijgame.

 • Olietanker besturen
  Spelen
  Olietanker besturen
  1685 keer gespeeld

  Het is geen makkie om een vrachtwagen vol explosieve olie te besturen, vooral niet in deze realistische 3D simulatiegame. Spring in de cabine van een tanker, kruip achter het stuur en probeer over een hele reeks gevaarlijke bergwegen te rijden. Vermijd andere chauffeurs en pas op voor rollende stenen en een paar vreselijk lastige bochten.

 • Car Eats Car 6
  Spelen
  Car Eats Car 6
  939 keer gespeeld

  In deze levensgevaarlijke stad blijft iedereen op zijn hoede en zijn de auto's aan hun lot overgelaten! Kan jij dit dappere autootje helpen om veilig thuis te komen in dit knotsgekke actiespel? Hij zal het tegen kannibalistische moeten auto's moeten opnemen en door straten bezaaid met tonnen vol giftig afval racen! Gelukkig kan hij onderweg ladingen te gekke upgrades en wapens oppikken.

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelen
  Russian Off-Road Pickup Driver
  1306 keer gespeeld

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  1585 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Bergrace 2
  Spelen
  Bergrace 2
  5242 keer gespeeld

  Haal meer uit je autostatistieken en laat zien wat je kunt op zwaar terrein. Behaal nieuwe afstandsrecords in dit coole racespel waarin je de winst goed in de gaten moet houden om je auto te kunnen upgraden.

 • Racen met je monstertruck
  Spelen
  Racen met je monstertruck
  5874 keer gespeeld

  Deze gigantische wagens laten zich door niets en door niemand tegenhouden.

 • Rallyvoetbal
  Spelen
  Rallyvoetbal
  75900 keer gespeeld

  De man van de wedstrijd? Jouw gigantische Hummer!

 • Rally Racer
  Spelen
  Rally Racer
  1596 keer gespeeld

  Denk je dat jij de beste racer van de hele wereld kunt worden? Strijd tegen de besten om de eerste plaats in dit ontzettend coole racespel, Rally Racer!

 • Driftclub-games
  Spelen
  Driftclub-games
  756 keer gespeeld

  Kan jij deze moeilijke racebanen onder de knie krijgen? In deze intense racegame moet je jouw driftskills inzetten om door een paar superscherpe bochten te glijden. Verder verdien je cash voor vettere voertuigen, mooiere lak en nog veel meer!

 • Monster Truck Soccer
  Spelen
  Monster Truck Soccer
  4939 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo voetbal gespeeld! Spring in de cabine van een monstertruck en zet je schrap om je land te verdedigen in een internationaal toernooi. Neem het op tegen enkele van de beste coureurs ter wereld in dit wilde sportspel. Kun jij voorbij de concurrentie schieten en talloze doelpunten scoren?

 • Terreinrijden
  Spelen
  Terreinrijden
  48 keer gespeeld

  Stap in je monstertruck, geef plankgas en scheur naar de finish van dit zanderige racecircuit!

 • Auto bijt auto 2: knotsgekke dromen
  Spelen
  Auto bijt auto 2: knotsgekke dromen
  5086 keer gespeeld

  Een klein autootje in een grote, boze wereld vol vrachtwagens... Vindt hij zijn weg terug?

 • Rocket Soccar
  Spelen
  Rocket Soccar
  4906 keer gespeeld

  Je hebt vast weleens voetbal gespeeld, maar wat dacht je van voetkar? Neem de controle over deze raketaangedreven robotvoertuigen terwijl ze het veld opscheuren en tientallen goals proberen te scoren. Leid jou team naar de overwinning terwijl je het tegen andere spelers van over de hele wereld opneemt in dit spannende multiplayer sportspel.

 • Rallyrijden
  Spelen
  Rallyrijden
  9592 keer gespeeld

  Hoe ver kom jij in dit waanzinnige racespel? Spring achter het stuur van een van de voertuigen en voer epische stunts uit.

 • Auto bijt auto 3: vreemde dromen
  Spelen
  Auto bijt auto 3: vreemde dromen
  644 keer gespeeld

  Een boosaardige clown heeft het roze autootje van je vriendin gestolen. Spring in je wagen en zet de achtervolging in!

 • Dakar-race
  Spelen
  Dakar-race
  3832 keer gespeeld

  Scheur door de woestijn en probeer als eerste de finish te bereiken in Dakar-race! Gebruik het geld dat je hebt gewonnen om je auto te verbeteren of een nieuwe te kopen.