Fiets Spelletjes

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  40060 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

 • Xcross Madness
  Spelen
  Xcross Madness
  21619 keer gespeeld

  Maak je op voor een bliksemcarrière of een snelle rit op de racebaan in dit 3D-motorracespel. Kies een tam uit en zet je schrap voor een race tegen de computer of spelers van de hele wereld in de multiplayermodus.

 • Fietssimulator
  Spelen
  Fietssimulator
  2876 keer gespeeld

  In deze 3D fietsgame kan je op pad gaan in drie verschillende gebieden. Probeer de hellingen of een paar flinke bunnyhops. Kan jij een paar vette moves maken terwijl je een heleboel te gekke stunts uitvoert?

 • Motorsimulator
  Spelen
  Motorsimulator
  3527 keer gespeeld

  In deze 3D rijgame speel je een echte waaghals en voer je een scala aan verschillende stunts uit. Vlieg van hellingen af en scheur door loopings in een of meer van de verschillende mappen. Speel een snelheidsduivel op een racemotor of laat de sirenes loeien terwijl je op een politiemotor door de straten scheurt.

 • Moto X3M
  Spelen
  Moto X3M
  33313 keer gespeeld

  Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  38388 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  35009 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • BMX-stunts
  Spelen
  BMX-stunts
  16449 keer gespeeld

  Voer de meest waanzinnige stunts op je BMX uit, zoals supermanmoves en salto's naar voren en naar achteren. Voltooi de levels door de minimale score te behalen. Vergeet ook niet je fiets te verbeteren!

 • 3D Mountain Bike
  Spelen
  3D Mountain Bike
  8812 keer gespeeld

  Get the first-person view of this mountain-biking action!

 • Happy Wheels
  Spelen
  Happy Wheels
  152192 keer gespeeld

  Heb je zin om te racen en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan moet je zeker dit spelletje eens proberen!

 • BMX Master
  Spelen
  BMX Master
  12966 keer gespeeld

  Probeer dit niet zelf... Deze stunts zijn niet te geloven!

 • Max Adrenalin
  Spelen
  Max Adrenalin
  22624 keer gespeeld

  Het is niet echt cool om je fietsbel te gebruiken, maar het is beter dan vallen...

 • Moto Trials Off Road 2
  Spelen
  Moto Trials Off Road 2
  10691 keer gespeeld

  Stap op je motor en voer de meeste waanzinnige stunts uit in dit coole racespel. Denk je dat jij de finish kunt bereiken?

 • Uphill Rush
  Spelen
  Uphill Rush
  10254 keer gespeeld

  Race met je crossmotor, monstertruck, quad of skateboard over heuvels en obstakels. Val niet!

 • Neonbiker
  Spelen
  Neonbiker
  71889 keer gespeeld

  Deze biker staat op het punt om aan een van de moeilijkste racecircuits ter wereld te beginnen. Kun jij hem helpen met het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts in dit intense, futuristische racespel?

 • Moto X3M: Winter
  Spelen
  Moto X3M: Winter
  21263 keer gespeeld

  Kan je de feestdagen beter doorbrengen dan je leven te riskeren met tientallen halsbrekende stunts? Spring op die fiets en zet je schrap voor het ontwijken van enorme zagen terwijl je door een winters wonderland sprint. Haal jij elke eindstreep zonder jezelf op te blazen tegen stapels TNT-kisten of andere knotsgekke gevaren? Dit hilarische winterracespel houd je bezig tot de lente, of nog langer!

 • Bike Rider 2: Armageddon
  Spelen
  Bike Rider 2: Armageddon
  1211 keer gespeeld

  De enige regel in dit meedogenloze racespel? De eerste die over de finish gaat, wint. Alles mag. Dus om de weg te beheersen, moet je al het verkeer ontwijken terwijl je de andere racers van hun fiets probeert te slaan met hamers en andere ontzagwekkende wapens. Houd ook boosters en munten in de gaten waarmee je de concurrentie kunt domineren.

 • Racen op de mountainbike
  Spelen
  Racen op de mountainbike
  3610 keer gespeeld

  Dit mannetje ziet er niet erg gespierd uit, maar fietsen kan hij als de beste!

 • Motorwedstrijden
  Spelen
  Motorwedstrijden
  390 keer gespeeld

  Haal jij alle finishlijnen in deze intense 3D racegame? Je scheurt over verhoogde racebanen en bij één foute beweging kukelt je motor rechtstreeks oneindige diepte in! Probeer allerlei verschillende voertuigen, zoals een politiemotor, maar houd je hoofd erbij!

 • Motorracers op de snelweg
  Spelen
  Motorracers op de snelweg
  299 keer gespeeld

  Deze motoren zijn voor snelheid gebouwd! Zet je schrap om er in dit 3D rijspel een paar te gekke tripjes mee te maken. Ontwijk andere voertuigen terwijl je door de woestijn, een bos en op nog veel meer plekken racet. Onderweg kun je zelfs nog vettere motoren en upgrades kopen.

 • ATV-verwoester
  Spelen
  ATV-verwoester
  13817 keer gespeeld

  Ga tot het uiterste en scheur naar de finish in dit ATV-avontuur.

 • Highway Madness
  Spelen
  Highway Madness
  1081 keer gespeeld

  Scheur over drukke snelwegen om je fortuin te vergaren!

 • Motorcross-wedstrijden: offroad
  Spelen
  Motorcross-wedstrijden: offroad
  795 keer gespeeld

  Kan jij alle eindstrepen bereiken die in deze te gekke racegame al op je staan te wachten? Spring op je motor en zet je schrap voor het eerste parcours. Je moet exploderende mijnen ontwijken terwijl je van hellingen afspringt en op zwaaiende platformen hopt.

 • Bike Blast
  Spelen
  Bike Blast
  1968 keer gespeeld

  Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?

 • Motorrace 2
  Spelen
  Motorrace 2
  10543 keer gespeeld

  Er staan je drie pittige racebanen te wachten in dit actievolle racespel. Spring op je motor en ontdek of het je lukt om op elke baan zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Hoe snel kun jij de eindstreep van alle drie de banen behalen?

 • Agame Moto Rider Legends
  Spelen
  Agame Moto Rider Legends
  1499 keer gespeeld

  Groei jij uit tot een legende in deze waanzinnige motorrijgame? Probeer drie verschillende maps en test een politiemotor, een racemotor en nog veel meer!

 • Motorrace 3
  Spelen
  Motorrace 3
  7990 keer gespeeld

  Het is weer tijd om te racen! Kies een motor en geef gas in dit intense racespel. Denk je dat jij de finish van deze uitdagende circuits kunt bereiken, of kom je op je hoofd terecht?

 • Motorlijn
  Spelen
  Motorlijn
  5757 keer gespeeld

  Je mag je eigen conclusies trekken, maar met deze online racegame staat je een echte uitdaging te wachten! Bestuur deze miniatuurracer terwijl hij over een aantal parcours die voor hem op de bladzijden van dit notitieboek zijn getekend en zijn gevuld met obstakels probeert te navigeren. Kan jij de eindstreep van elk parcours halen?

 • X-trial racing 2: bergavontuur
  Spelen
  X-trial racing 2: bergavontuur
  2676 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een paar schitterende racepaden! In deze intense racegame word je ver boven de bomengrens meegenomen. Spring op je motor en blaas je een weg naar de eindstreep, maar pas op! Als je een platform mist, zul je crashen en branden.

 • Extreme bikers
  Spelen
  Extreme bikers
  1842 keer gespeeld

  Kun jij samen met deze bikers de finish van deze waanzinnige circuits bereiken? Spring op je motor en ontwijk alle vaten, barricades en metalen obstakels in dit waanzinnige racespel.

 • Moto Trials Winter 2
  Spelen
  Moto Trials Winter 2
  1457 keer gespeeld

  Het is een beetje glibberig op deze bergtop, maar dat geeft niet, toch? Spring op je motor en voer waanzinnige stunts uit terwijl je de eindstreep probeert te bereiken in dit winterse racespel.

 • Motorrace
  Spelen
  Motorrace
  1630 keer gespeeld

  Zet je helm maar vast op en stap op je motor. Het is tijd voor een waanzinnige motorrace!

 • X Trail-race
  Spelen
  X Trail-race
  19991 keer gespeeld

  Kun jij deze motorcrosser helpen om de meest gevaarlijke racebanen op aarde te doorstaan? Help hem om coole stunts uit te voeren en zorg ervoor dat zijn motor heel blijft in dit leuke racespel.

 • FMX Team
  Spelen
  FMX Team
  20506 keer gespeeld

  Haal doldwaze stunts uit in dit supercoole motorrace spel!

 • Vulkaanbaan
  Spelen
  Vulkaanbaan
  588 keer gespeeld

  Niks zo spannend als een rit langs een vulkaan naar beneden, vooral als die op uitbarsten staat!

 • Manic Rider
  Spelen
  Manic Rider
  16 keer gespeeld

  Scheur naar de finish van deze brute motorrace of bijt in het stof.