Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Trial Bike Racing Clash

Trial Bike Racing Clash is een prachtig vormgegeven 3D motocross stunt spelletje. Je kunt het spel alleen spelen in de single-player modus, of samen met je vrienden in de local 2-player modus waarbij je samen het toetsenbord deelt.

Speel allerlei gave stuntbanen uit in de Missions spelmodus, en leer allerlei gave trucjes en ontwikkel je motortalent in het Skills-onderdeel van het spel. Je kunt je motorfiets ook aanpassen. Kies uit nieuwe coureurs, banden, en crossmotoren. 

Hoe speel je Trial Bike Racing Clash?

Voer allerlei indrukwekkende en totaal gestoorde stunts uit in dit moto trial spel. Elke hindernisbaan zit vol dodelijke hindernissen en onvoorstelbaar gevaarlijke sprongen die je moet overbruggen.

In het Missions-onderdeel van het spel, moet je het einde van iedere stuntbaan proberen te bereiken. Je kan proberen de baan zo snel mogelijk uit te rijden, of extra punten verdienen door gave motor stunts uit te voeren.

In het Skills-onderdeel van het spel wordt je uitgedaagd om allerlei technisch lastige stunts uit te voeren die veel behendigheid vergen. Steek bijvoorbeeld een brug over die bestaat uit bewegende pistons, en raak daarbij ook nog eens alleen met je voor- of achterband de grond. Zeker niet makkelijk!

Spelbesturing

Speler 1

  • WASD-toetsen = Rijden en balans houden
  • Spatiebalk = Springen

Speler 2

  • Pijltjestoetsen = Rijden en balans houden
  • L = Springen

Speel games die lijken op Trial Bike Racing Clash

Voor meer motorstunt spelletjes en trial race avonturen kun je terecht op onze verzamelpagina voor motocross spellen en onze stuntrijder pagina.

Wie is de maker van Trial Bike Racing Clash?

Trial Bike Racing Clash is ontwikkeld door RHM Interactive. 

Wanneer is Trial Bike Racing Clash voor het eerst uitgebracht?

De browserversie van dit spel is uitgebracht op 1 augustus 2023.