Kleren Spelletjes

 • Prinsessen: Oscars-ontwerp
  Spelen
  Prinsessen: Oscars-ontwerp
  79 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan dit jaar naar de Oscars! Ze zijn er nog nooit eerder geweest en ze willen er tip-top uitzien voordat ze naar Hollywood gaan. Help jij ze in dit prachtige aankleedspel om snel hun kapsels, jurken en nog veel meer dingen uit te kiezen?

 • Stoere meiden aankleden
  Spelen
  Stoere meiden aankleden
  287 keer gespeeld

  Alex, Olivia en hun vriendinnen willen een stoere make-over in dit leuke aankleedspel. Kun jij ze helpen met het ontwerpen van een outfit die niet alleen cool is, maar ook een beetje schattig?

 • Aankleden als de beste
  Spelen
  Aankleden als de beste
  636 keer gespeeld

  Je kan een erg cool en trendy personage creëren terwijl je het tegen andere spelers opneemt in deze unieke online aankleedgame. Kan jij een paar te gekke stijlen die perfect zijn muziekfestivals en allerlei andere evenementen ontwerpen? Laat iedereen je modetalenten zien met accessoires, outfits en nog heel veel meer!

 • Princesses: Back to the '70s
  Spelen
  Princesses: Back to the '70s
  122 keer gespeeld

  Deze stijlvolle prinsessen laten hun innerlijke stylist helemaal gaan in dit kleding- en ontwerpspel. Alle staat helemaal in het teken van de jaren 70. Stel supercoole outfits samen met een retro of juist een groovy vibe. Je kunt zelfs de make-up aanpassen.

 • Dolly: vrijgezellenoutfit
  Spelen
  Dolly: vrijgezellenoutfit
  351 keer gespeeld

  Dolly is op zoek naar een leuke outfit voor het vrijgezellenfeest van haar vriendin. Open samen met haar al deze dozen op zoek naar outfits en accessoires in dit aankleedspel voor meiden.

 • Instagirls aankleden
  Spelen
  Instagirls aankleden
  1396 keer gespeeld

  Deze drie meiden doen niets liever dan online foto's van hun favoriete outfits en stijlen delen met al hun vrienden. Ga lekker met ze shoppen op zoek naar nieuwe jurken, schoenen en accessoires in deze online aankleedgame. Ze kunnen je advies ook wel gebruiken bij het kiezen van een nieuwe haarstijl.

 • Princess: Colorful Fashionistas
  Spelen
  Princess: Colorful Fashionistas
  308 keer gespeeld

  Deze vijf jonge prinsessen werken allemaal aan een nieuwe stijl. Kun jij ze helpen om een paar spectaculaire outfits te maken in Princess: Colorful Fashionistas?

  Je kunt kiezen uit een heleboel prachtige jurken, accessoires en nog veel meer. Denk je dat je een fantastische look kunt ontwerpen voor elke prinses? 

  We hebben nog veel meer gave modespellen en prinsessenspellen. Ellie: Get Ready With Me, Fashion Addicted Princesses en Princess Fashion Blogger zijn nog maar drie voorbeelden hiervan! 

  Spelbediening 

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om fantastische outfits voor de prinsessen te maken.
 • Pop Aankleden 5
  Spelen
  Pop Aankleden 5
  245 keer gespeeld

  Maak dit meisje mooi en lekker warm met haar winterkleren.

 • Sue Clothes Maker
  Spelen
  Sue Clothes Maker
  296 keer gespeeld

  Naai de delen van de kledingstukken aan elkaar in de juiste volgorde.

 • Meid aankleden
  Spelen
  Meid aankleden
  814 keer gespeeld

  Deze stijlvolle meid is helemaal dol op mode! Kan jij haar helpen beslissen wat ze moet aantrekken in deze aankleedgame? Ze heeft ook moeite om een leuk kapsel te vinden. Gelukkig heeft ze tientallen verschillend artikelen en accessoires waaruit ze kan kiezen. Je kan letterlijk honderden unieke stijlen ontwerpen!

 • Sue Doll Maker
  Spelen
  Sue Doll Maker
  117 keer gespeeld

  Help Sue zoveel mogelijk poppen te maken en kleren voor de poppen uit te kiezen,

 • Dress Up The Girl
  Spelen
  Dress Up The Girl
  0 keer gespeeld

 • Tris' fotoshoot
  Spelen
  Tris' fotoshoot
  487 keer gespeeld

  Tris is op zoek naar een cool outfit waarmee ze op de cover van een modeblad kan prijken. Help haar om deze geschenkdozen door te pluizen op zoek naar een mooie rok en meer kledingstukken in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Rockband aankleden
  Spelen
  Rockband aankleden
  451 keer gespeeld

  Deze rockband is helemaal te gek, maar dat wil niet zeggen dat ze geen advies over hun outfits nodig hebben! Kan jij de kleding voor hun volgende waanzinnige concert ontwerpen in deze aankleedgame? Je mag ook een paar kleurrijke muziekinstrumenten voor ze uitkiezen!

 • Dagje shoppen: Sery aankleden
  Spelen
  Dagje shoppen: Sery aankleden
  109 keer gespeeld

  Sery is op zoek naar een mooie kledingstijl voor een heerlijk dagje shoppen. Pluis samen met haar alle geschenkdozen door op zoek naar een mooie broek en meer in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Dove Halloween: kleed Dolly aan
  Spelen
  Dove Halloween: kleed Dolly aan
  43 keer gespeeld

  Vanavond is het Halloween, maar deze stijlvolle meid heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken! Zou jij haar kunnen helpen om in rap tempo een kostuum samen te stellen in dit online spel voor meisjes? Deze geschenkdozen zitten bomvol te gekke artikelen die ze kan gebruiken.

 • Japans Meisje Aankleden
  Spelen
  Japans Meisje Aankleden
  66 keer gespeeld

  Kies voor dit Japanse meisje de mooiste kleren en accesoires.

 • Catwalkmodel Tris
  Spelen
  Catwalkmodel Tris
  115 keer gespeeld

  Tris loopt mee in een modeshow en wil goed voorbereid zijn. Open samen met haar deze dozen op zoek naar de perfecte outfit in dit aankleedspel voor meiden.

 • Dove in een modeblad
  Spelen
  Dove in een modeblad
  12 keer gespeeld

  Dove is laat voor een fotoshoot voor een populair modeblad en ze weet niet wat ze moet aantrekken. Kun jij samen met haar snel door deze geschenkdozen kijken en een hippe outfit creëren in dit online aankleedspel?

 • Geisha opmaken en aankleden
  Spelen
  Geisha opmaken en aankleden
  0 keer gespeeld

  Heb je je wel eens afgevraagd hoe een geisha aan haar dag begint? In dit online spel kom je erachter. Help deze geisha met haar make-up en haar kimono en zorg dat ze er perfect uitziet.

 • I Dress Up
  Spelen
  I Dress Up
  141 keer gespeeld

  Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.

 • Dolly: prinses vs. slechterik
  Spelen
  Dolly: prinses vs. slechterik
  223 keer gespeeld

  Dolly weet niet of ze zich moet verkleden als beroemde slechterik of held. Help haar om een keuze te maken terwijl ze deze geschenkdozen doorpluist, op zoek naar kleding en accessoires, geïnspireerd op enkele van de meest populaire fictieve personages ooit.

 • Hipster vs. Rockers
  Spelen
  Hipster vs. Rockers
  0 keer gespeeld

  Zo veel stijlen, zo weinig tijd! Sluit je aan bij deze drie fashionista's terwijl ze nieuwe stijlen uitproberen in Hipster vs. Rockers

  Ze experimenteren met hipster- en rockeroutfits om te kijken welke ze het leukst vinden. Help ze om geweldige blouses, schoenen, accessoires en zelfs kapsels uit te kiezen in dit trendy modespelletje

  Wil je nog meer coole outfits ontwerpen? Probeer dan Fashionistas: Boho vs. Grunge en Tokyo of London: Style Princess Choice.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om items voor de fashionista's te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun outfits te gebruiken.
 • Aankleedspel voor meiden: photoshopping
  Spelen
  Aankleedspel voor meiden: photoshopping
  1698 keer gespeeld

  Lisa en Maria zijn twee vriendinnen die een serie portretten gaan maken. Ze willen een paar geweldige outfits kopen voor ze hun camera uitproberen, maar ze hebben niet zoveel geld. Kun jij ze helpen wat mooie rokken en andere dingen te vinden binnen hun budget in dit online spel voor meiden?

 • DIY Raincoat Maker
  Spelen
  DIY Raincoat Maker
  0 keer gespeeld

  Deze meisjes waren in de buitenlucht toen het plots begon te regenen. Gelukkig hadden ze hun jas bij zich … Maar eigenlijk willen ze die jassen een beetje opleuken. Help jij ze mee? 

  In DIY Raincoat Maker kun je de pasvorm van de jassen bijstellen en er allemaal mooie dingen op bevestigen, zoals leuke stiksels. 

  Dit is een van onze leukste modespelletjes. Als je dit spel leuk vindt, moet je zeker ook eens DIY Dress Makeover en Princess: Design Your Rainbow Dress proberen.

  Bediening

  KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om de jassen te verfraaien. 

 • Sery's fotoshoot
  Spelen
  Sery's fotoshoot
  204 keer gespeeld

  Sery komt op de cover van een populair modetijdschrift te staan. Kun jij haar helpen met het kiezen van de perfecte outfit en accessoires voor de fotoshoot in dit online aankleedspel?

 • Gelukkig Stelletje Aankleden
  Spelen
  Gelukkig Stelletje Aankleden
  20 keer gespeeld

  Kies de mooiste kleding voor dit gezinnetje.

 • Dolly Roleplay Dress Up
  Spelen
  Dolly Roleplay Dress Up
  70 keer gespeeld

  Dolly Roleplay Dress Up