Kinderspellen

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  1806 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  24968 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

  Bob the Robber 4: Season 2 Russia is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  381 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • My New Room
  Spelen
  My New Room
  10010 keer gespeeld

  Richt je favoriete kamer in! Kies meubels, decoraties, kleuren en nog veel meer!

 • Pou Flip Flop 2
  Spelen
  Pou Flip Flop 2
  363 keer gespeeld

  Pou, het slimme wezentje uit een heleboel aankleed- en doktersspelletjes, staat op het punt om aan een nieuw avontuur te beginnen. Ga met hem op reis door een gevaarlijk land waar het wemelt van de dinosaurussen die het allemaal op Pou hebben gemunt. Versla de dino's en verzamel de munten om de vijf levels te voltooien.

 • Jonge modeontwerper
  Spelen
  Jonge modeontwerper
  1021 keer gespeeld

  Kun jij een op maat gemaakte jurk ontwerpen voor deze jonge fashionista? Je zult eerst haar maten moeten opnemen voordat je een stijlvolle stof uitkiest en aan de slag gaat in dit leuke modespel.

 • Magic Piano Tiles
  Spelen
  Magic Piano Tiles
  33495 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  95 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Legpuzzels met emoji's
  Spelen
  Legpuzzels met emoji's
  288 keer gespeeld

  Kijk toch eens naar de knotsgekke emoji's die je in dit knotsgekke online puzzelspel in elkaar moet zetten! De blije, lachende en alle andere gezichtjes die je moet samenstellen zijn echt ontzettend gaaf! Met de drie verschillende en uitdagende spelmodussen zullen jouw puzzelvaardigheden flink op de proef worden gesteld.

 • Snail Bob 6: Winter Story
  Spelen
  Snail Bob 6: Winter Story
  25148 keer gespeeld

  Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!

 • 1 + 2 + 3
  Spelen
  1 + 2 + 3
  608 keer gespeeld

  Hoeveel van deze uitdagende wiskundeproblemen kun jij oplossen? Doe je uiterste best om de oplossingen van elk van hen te vinden voordat de tijd verstreken is in dit educatieve online spel.

 • Virtual Keyboard
  Spelen
  Virtual Keyboard
  3208 keer gespeeld

  Kies je instrument en probeer de gekozen melodie te herhalen.

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  399 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  7791 keer gespeeld

 • Modern Summer House Design
  Spelen
  Modern Summer House Design
  12271 keer gespeeld

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelen
  Adam and Eve: Sleepwalker
  1357 keer gespeeld

  O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  10312 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

  Bob The Robber 3 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Candyland
  Spelen
  Candyland
  570 keer gespeeld

 • Twee auto's
  Spelen
  Twee auto's
  290 keer gespeeld

  Dit klassieke racespelletje is zo geleerd, maar je hebt het niet zomaar onder de knie. Kun jij voorkomen dat de rode en blauwe auto's tegen de railingen botsen.

 • Classic Snake
  Spelen
  Classic Snake
  1620 keer gespeeld

  De klassieke game keert terug in deze retro online versie. Geniet van de 8-bit graphics terwijl je jouw slang zo groot mogelijk probeert te maken. Je kunt de snelheid van je slang instellen voordat je hem helpt om zoveel mogelijk lekkere appeltjes op te eten.

 • Liefdestest
  Spelen
  Liefdestest
  7335 keer gespeeld

  Heb jij ware liefde gevonden? Zijn je vrienden echt voor elkaar bestemd? Ontdek het zelf met behulp van de liefdestest in dit superromantische spel.

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  7271 keer gespeeld

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  158 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Spelen
  Moderne prinsessen: schooldag
  6888 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Papa's pannenkoekenhuis
  Spelen
  Papa's pannenkoekenhuis
  42169 keer gespeeld

  Kun jij Papa helpen met het bakken van de perfecte pannenkoeken?

 • Hamburgertijd
  Spelen
  Hamburgertijd
  1135 keer gespeeld

  Deze mensen smullen van een lekkere hamburger, daarom komen ze allemaal in jouw café eten! Neem hun bestellingen op en zorg dat je de hamburgers rijkelijk voorziet van alle ingrediënten in dit leuke managementspel. Probeer alle klanten tevreden te houden zodat ze steeds weer terugkeren.

 • My Slime Mixer
  Spelen
  My Slime Mixer
  4812 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar in de echte wereld wordt dat al gauw een kliederboel. Dus waarom maak je geen virtueel slijm met deze te gekke online game? Na het mixen kan je glitters en andere coole versieringen toevoegen. En als je klaar bent, kan je het platmeppen, erop trappen, met een stamper tekeer gaan, of alledrie doen!

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  125 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Wheely 7: Detective
  Spelen
  Wheely 7: Detective
  4879 keer gespeeld

  Je favoriete cartoon-auto is terug! Ben je klaar voor een nieuw en uitdagend avontuur met Wheely?

 • Bob de slak 2
  Spelen
  Bob de slak 2
  29085 keer gespeeld

  Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!

 • Kinderkamer versieren
  Spelen
  Kinderkamer versieren
  143 keer gespeeld

  Deze slaapkamer ziet er nogal saai uit, al is het behang wel vrolijk! Kun jij wat leuke meubels en andere spullen uitkiezen in dit online ontwerpspel? Laat je fantasie de vrije loop!

 • Pizzafeest
  Spelen
  Pizzafeest
  200 keer gespeeld

  Dit is een van de meest populaire pizzeria's in de stad en het is er altijd druk. Kun jij alle klanten netjes bedienen? Neem hun bestellingen op en zorg ervoor dat ze de juiste pizza's krijgen in dit leuke managementspel.

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  1003 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  79229 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  4310 keer gespeeld

 • Wieltje 3
  Spelen
  Wieltje 3
  6950 keer gespeeld

  Beleef samen met dit autootje de leukste avonturen en verover het hart van de meisjesauto van je dromen!