Kinderspellen

 • My New Room
  Spelen
  My New Room
  10428 keer gespeeld

  Richt je favoriete kamer in! Kies meubels, decoraties, kleuren en nog veel meer!

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  8254 keer gespeeld

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  2472 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Magic Piano Tiles
  Spelen
  Magic Piano Tiles
  36065 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  26118 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

  Bob the Robber 4: Season 2 Russia is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • 1 + 2 + 3
  Spelen
  1 + 2 + 3
  679 keer gespeeld

  Hoeveel van deze uitdagende wiskundeproblemen kun jij oplossen? Doe je uiterste best om de oplossingen van elk van hen te vinden voordat de tijd verstreken is in dit educatieve online spel.

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  7439 keer gespeeld

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelen
  Adam and Eve: Sleepwalker
  1471 keer gespeeld

  O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  521 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  10104 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  267 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  654 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Slijmmaker 2
  Spelen
  Slijmmaker 2
  7232 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar ook een kliederboel! In deze knotsgekke simulatiegame maak je virtuele versies, zonder dat je helemaal vies wordt. In de keuken staan alle benodigde ingrediënten al op je te wachten.

 • Zoek de verschillende: lieve baby's
  Spelen
  Zoek de verschillende: lieve baby's
  262 keer gespeeld

  Deze schattige baby's zijn allemaal hetzelfde ... of niet? Probeer de verschillen te vinden in deze grappige en uitdagende puzzelgame.

 • Pizzafeest
  Spelen
  Pizzafeest
  277 keer gespeeld

  Dit is een van de meest populaire pizzeria's in de stad en het is er altijd druk. Kun jij alle klanten netjes bedienen? Neem hun bestellingen op en zorg ervoor dat ze de juiste pizza's krijgen in dit leuke managementspel.

 • Pou Flip Flop 2
  Spelen
  Pou Flip Flop 2
  381 keer gespeeld

  Pou, het slimme wezentje uit een heleboel aankleed- en doktersspelletjes, staat op het punt om aan een nieuw avontuur te beginnen. Ga met hem op reis door een gevaarlijk land waar het wemelt van de dinosaurussen die het allemaal op Pou hebben gemunt. Versla de dino's en verzamel de munten om de vijf levels te voltooien.

 • Baby Hazel: waterpret
  Spelen
  Baby Hazel: waterpret
  5540 keer gespeeld

  Hazel gaat met haar vriendjes en vriendinnetjes naar het waterpark. Wat moet ze allemaal meenemen?

 • Bob de slak 2
  Spelen
  Bob de slak 2
  29444 keer gespeeld

  Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  10740 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

  Bob The Robber 3 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Jonge modeontwerper
  Spelen
  Jonge modeontwerper
  1110 keer gespeeld

  Kun jij een op maat gemaakte jurk ontwerpen voor deze jonge fashionista? Je zult eerst haar maten moeten opnemen voordat je een stijlvolle stof uitkiest en aan de slag gaat in dit leuke modespel.

 • Snail Bob 6: Winter Story
  Spelen
  Snail Bob 6: Winter Story
  26693 keer gespeeld

  Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!

 • Hamburgertijd
  Spelen
  Hamburgertijd
  1402 keer gespeeld

  Deze mensen smullen van een lekkere hamburger, daarom komen ze allemaal in jouw café eten! Neem hun bestellingen op en zorg dat je de hamburgers rijkelijk voorziet van alle ingrediënten in dit leuke managementspel. Probeer alle klanten tevreden te houden zodat ze steeds weer terugkeren.

 • Jewels Blitz 4
  Spelen
  Jewels Blitz 4
  1928 keer gespeeld

  Ben jij klaar om samen met deze jungleprinses op avontuur te gaan in dit coole 3-op-een-rij-spel? Reis door haar koninkrijk, speel alle juwelen weg en gebruik de krachtige boosters om nog meer punten te behalen!

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  166 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Mandala-kleurboek
  Spelen
  Mandala-kleurboek
  1455 keer gespeeld

  Verken de wereld van mandala in dit unieke en spirituele kleurspel. Vul de ontwerpen met levendige rode, gele, groene en meer kleuren.

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  198 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Modern Summer House Design
  Spelen
  Modern Summer House Design
  12407 keer gespeeld

 • My Slime Mixer
  Spelen
  My Slime Mixer
  4922 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar in de echte wereld wordt dat al gauw een kliederboel. Dus waarom maak je geen virtueel slijm met deze te gekke online game? Na het mixen kan je glitters en andere coole versieringen toevoegen. En als je klaar bent, kan je het platmeppen, erop trappen, met een stamper tekeer gaan, of alledrie doen!

 • Eeuwige liefde
  Spelen
  Eeuwige liefde
  573 keer gespeeld

  Kies de ingrediënten voor je eigen liefdesrecept.

 • Kinderkamer versieren
  Spelen
  Kinderkamer versieren
  241 keer gespeeld

  Deze slaapkamer ziet er nogal saai uit, al is het behang wel vrolijk! Kun jij wat leuke meubels en andere spullen uitkiezen in dit online ontwerpspel? Laat je fantasie de vrije loop!

 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  11248 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Spelen
  Moderne prinsessen: schooldag
  6889 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Rennende panda
  Spelen
  Rennende panda
  9674 keer gespeeld

  Deze panda is lekker aan het joggen, maar hij heeft niet de meest veilige route genomen. Kun jij hem helpen?

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  1089 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  230 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Stadpuzzels
  Spelen
  Stadpuzzels
  1541 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een uitdaging? Ontdek dan hoe snel je deze beroemde steden weer heel kunt maken in dit leuke puzzelspel. Je kunt zelfs kiezen uit hoeveel stukjes je puzzel bestaat.