Party Spelletjes

 • Prinsessen: afstudeerfeest
  Spelen
  Prinsessen: afstudeerfeest
  1267 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan binnenkort afstuderen en na een erg zwaar semester zijn ze klaar voor een knalfeest in hun favoriete nachtclub! Maar wat moeten ze aantrekken voor deze onvergetelijke nacht? Help ze in deze aankleedgame om een paar waanzinnige outfits samen te stellen.

 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  567 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Baby Hazel: speelafspraakje
  Spelen
  Baby Hazel: speelafspraakje
  7025 keer gespeeld

  Baby Hazel en Baby Jake hebben een speelafspraakje! Kun jij Hazel bezighouden terwijl haar moeder Jake gaat ophalen?

 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  1700 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Bob de slak 2
  Spelen
  Bob de slak 2
  29742 keer gespeeld

  Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!

 • Baby Hazel Halloween Party
  Spelen
  Baby Hazel Halloween Party
  896 keer gespeeld

  Het is Halloween! Baby Hazel is uitgenodigd voor het feestje van Baby Bella. Maar eerst moet ze nog een outfit kiezen en haar kamer opruimen. Kies een kostuum en geniet van de spooktastische activiteiten met de kinderen.

 • Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spelen
  Baby Hazel: Sibling Surprise
  275 keer gespeeld

  Hazels nieuwste project: het verzorgen van haar kleine broertje. Heb je even? Ze kan je hulp namelijk goed gebruiken...

 • Bridal showerfeest
  Spelen
  Bridal showerfeest
  26 keer gespeeld

  Deze bezige bruid gaat binnenkort trouwen. Al haar vriendinnen zijn samengekomen om een bridal shower te organiseren. Ze komen tijd tekort om alles voor te bereiden, dus ze hebben dringend jouw hulp nodig in deze aankleed- en designgame voor meiden. Kan jij ze helpen bij het maken van de uitnodigingen, de keuze van de outfits en het samenstellen van te gekke decoratie?

 • Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  Spelen
  Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  470 keer gespeeld

  Een van de prinsessen wil haar vriendinnen voor de gek houden in dit grappige online spel. Kun jij haar een handje helpen? Kies eerst een pyjama voor het slaapfeestje, wacht tot de prinsessen in slaap zijn gevallen en pak dan je kleurstiften maar...

 • Baby Hazel: verjaardagsfeest
  Spelen
  Baby Hazel: verjaardagsfeest
  182 keer gespeeld

  Hazel ligt lekker te slapen. Kun jij zorgen dat ze toch op tijd klaar is voor haar verjaardagsfeestje?

 • Prinsessenfeest in het kasteel
  Spelen
  Prinsessenfeest in het kasteel
  13 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen geven een feest in het grootste en mooiste kasteel van hun koninkrijk. Kun jij de perfecte outfits voor ze ontwerpen in dit leuke aankleedspel?

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  1244 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  608 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Prinses van het jaar
  Spelen
  Prinses van het jaar
  45 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan de prinses-van-het-jaar-wedstrijd. Maar wie gaat er winnen? Dat hangt van jouw modevaardigheden af! Kun jij voordat de wedstrijd begint wat coole outfits voor ze samenstellen in dit aankleedspel?

 • Modieuze rockband
  Spelen
  Modieuze rockband
  479 keer gespeeld

  Dit meisje heeft een ultracoole outfit nodig om samen met haar vriendinnen een rockband te beginnen. Kun jij haar daarmee helpen in dit muzikale aankleedspel? Doe goed je best, want haar vriendinnen kunnen je hulp ook goed gebruiken.

 • Baby Hazel: nieuwjaarsfeestje
  Spelen
  Baby Hazel: nieuwjaarsfeestje
  103 keer gespeeld

  Het nieuwe jaar gaat van start en baby Hazel gaat het met haar familie vieren. Kan jij ze in deze simulatiegame helpen om de beste oudjaarsavond ooit te beleven? Je mag ze helpen met het ophangen van versieringen en nog veel meer dingen doen!

 • Sisters: New Year's Eve
  Spelen
  Sisters: New Year's Eve
  80 keer gespeeld

  Het jaar loopt op zijn einde en deze zusjes willen dat in stijl vieren! Feest gezellig met ze mee in Sisters: New Year’s Eve

  Ze willen een geweldig feest voor al hun vriendinnen geven in dit meisjesspel. Help ze bij de voorbereidingen en kies wat coole make-up, outfits en accessoires voor ze de boel aankleden. Als jij ze een handje helpt, wordt het vast en zeker het beste feest ooit! 

  Ellie: Get Ready With Me en Princess Graduation Party Night zijn nog twee verkleedspelletjes die je geweldig zult vinden! 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om make-up, outfits en meer voor de zusjes te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.
   

 • Blondines zijn beter
  Spelen
  Blondines zijn beter
  0 keer gespeeld

  Zijn blondines echt beter als het aankomt op mode en feesten? Tijd om erachter te komen in deze te gekke online aankleedgame. Help deze drie blondines om een paar gave outfits samen te stellen voor een avondje stappen in hun lievelingsclub.

 • Princesses: PJ Party
  Spelen
  Princesses: PJ Party
  326 keer gespeeld

  Deze vijf hoogheden hebben besloten om een avondje thuis te blijven in plaats van naar hun favoriete clubs te gaan. Zorg jij dat ze een geweldige tijd hebben in Princesses: PJ Party

  Ze moeten elk de perfecte pyjama vinden zodat ze de avond in stijl af kunnen trappen. Je kunt ze ook helpen om hun haar te doen en coole accessoires meebrengen als koptelefoons, kussens en snoezige slaapmaskers in dit meidenspelletje

  Couples: New Year Party en BFFs: Night In Party zijn nog twee fantastische feestspelletjes om uit te proberen! 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om nieuwe kleding, accessoires en meer te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze in een pyjamalook voor elke prinses gebruiken. 

   

 • Strandfeest plannen
  Spelen
  Strandfeest plannen
  236 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag voor een feest op het strand!

 • Hollywood-outfits voor prinsessen
  Spelen
  Hollywood-outfits voor prinsessen
  112 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen zijn allemaal uitgenodigd op een te gek feest met een hollywoodthema! Kan jij ze in deze online aankleedgame helpen om een outfit te creëren die door een van hun favoriete actrices is geïnspireerd? Ze kunnen jouw advies ook goed gebruiken bij het doen van hun haar!

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  3501 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  1072 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Princesses: Karaoke Night
  Spelen
  Princesses: Karaoke Night
  85 keer gespeeld

  Het is een geweldige avond om uit volle borst te zingen! Sluit je bij deze jonge hoogheden aan voor een onvergetelijke ervaring in Princesses: Karaoke Night

  Deze vijf prinsessen staan op het punt om hun favoriete karaokeclub te bezoeken, maar wat moeten ze aan? Je kunt geweldige kapsels, outfits en meer voor ze kiezen in dit aankleedspelletje met prinsessenthema voordat ze hun muzikale talenten laten zien. 

  Glam Girls: Gala Prep en Prom at the Princess College zijn nog twee fantastische aankleedspelletjes die je uit kunt proberen.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om items voor de prinsessen te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun stijlen te gebruiken.