Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Farmerama

Farmerama is het beste van het beste!

Er zijn ontzettend veel dingen te doen in dit leuke boerderijspelletje, dus stroop je mouwen op en ga aan de slag! Er zijn bomen en gewassen die geplant moet worden en je dieren kunnen ook wel een nieuwe schuur gebruiken. De boerderij heeft dringend behoefte aan een watertoren en je akkers hebben heel wat verse kunstmest nodig. Ook moet je tussen alle andere karweitjes door wat onkruid wieden. Niemand heeft ooit gezegd dat het runnen van een boerderij makkelijk was!

Je kunt ook samenwerken met andere spelers. Bezoek de stad om spullen te kopen en je producten te verkopen. Er zijn ook andere bedrijven die je tijdens deze reisjes kunt bezoeken. Zo kun je pakketjes naar het postkantoor brengen, geld bij de bank storten en je foto's van de boerderij bij het toeristenbureau ophangen. O en vergeet ook niet om af en toe de Country Herald te kopen! Deze krant houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de regio.

Hoe speel je Farmerama?

Farmerama is een geweldig simulatiespelletje. Er zijn een heleboel dingen die je van je takenlijstje kunt afstrepen als je op de boerderij werkt, boodschappen in de stad doet, met andere spelers kletst en nog veel meer!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om voorwerpen te selecteren, keuzes te maken, projecten te starten, enz.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag boerderijsimulaties speelt of wilt relaxen aan de kust van virtuele visstekken, check dan deze vier!

  1. Family Barn
  2. Charm Farm
  3. Barnyard Scramble
  4. Fishing Simulator

Wie is de maker?

Farmerama is gemaakt door Bigpoint Games.