Auto Spelletjes

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spelen
  Madalin Stunt Cars 2
  851972 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Hill Racing Challenge
  Spelen
  Hill Racing Challenge
  81880 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart alle natuurwetten in dit verslavende racespelletje.

  Hill Racing Challenge is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  10993 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Speed Racing Pro 2
  Spelen
  Speed Racing Pro 2
  18380 keer gespeeld

  In dit coole racespel bepaal jij hoe je je tegenstanders wilt verslaan. Wil je als eerste de finish bereiken, of schakel je ze uit in een race tegen de klok? De keuze is aan jou!

 • Thug Racer
  Spelen
  Thug Racer
  24856 keer gespeeld

  Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  91921 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Offroad monstertrucks
  Spelen
  Offroad monstertrucks
  648 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een offroad avontuur in een van deze snelle bakken! Spring achter stuur van een monster truck voordat je op verkenning gaat in de drie maps van deze online autorijgame.

 • Car Challenger
  Spelen
  Car Challenger
  5046 keer gespeeld
  A thrilling racing challenge is about to begin. Jump behind the wheel and get ready to drive like mad in this 3D racing game. Just pick out your favorite car before you head to the starting line.
 • Auto's 3D
  Spelen
  Auto's 3D
  50535 keer gespeeld

  Neem het op tegen de klok of tegen een vriend in dit spannende 3D-spel. Kies gewoon een auto en ga naar de start. Maar haast je, want de race kan elk moment beginnen.

 • Formula Racer
  Spelen
  Formula Racer
  22601 keer gespeeld

  Geef plankgas en scheur het asfalt aan flarden!

 • Ultieme driftrace
  Spelen
  Ultieme driftrace
  5406 keer gespeeld

  Stel je driftvaardigheden op de proef in dit intense racespel. Hoe sneller je bent, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Kun jij al deze waanzinnige circuits voltooien?

 • Bouw een brug
  Spelen
  Bouw een brug
  5881 keer gespeeld

  Deze vrachtwagen probeert een paar simpele bestellingen te leveren, maar hij komt steeds voor een reeks gevaarlijke afgronden te staan. Kan jij in deze online bouwgame een paar bruggen bouwen zodat hij zijn reis kan voortzetten? Je hoeft alleen de stippen met elkaar te verbinden!

 • Super Speed Racer
  Spelen
  Super Speed Racer
  25477 keer gespeeld

  Race door woestijnen, bossen, bergen en meer in dit online racespel. Kies een auto, geef plankgas en probeer een recordtijd neer te zetten.

 • Scheuren door de bergen
  Spelen
  Scheuren door de bergen
  6291 keer gespeeld

  Kun jij alle bergen, bruggen en gaten trotseren die je te wachten staan in dit doldwaze racespel? Kruip achter het stuur van een tractor, een strandbuggy of talloze andere waanzinnige voertuigen voordat je richting de eindstreep raast. En verrgeet niet onderweg munten te verzamelen voor upgrades.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  79874 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Auto parkeren aan de haven
  Spelen
  Auto parkeren aan de haven
  2492 keer gespeeld

  Kan jij in deze 3D autorijgame alle auto's parkeren zonder ergens tegenaan te botsen? Bestuur je auto door een drukke haven. Zorg ervoor dat je niet tegen zeecontainers, kranen en nog veel meer knalt terwijl je zo snel mogelijk te werk gaat! Verdien cash en koop tussen verschillende levels vette nieuwe auto's.

 • Wheely 2
  Spelen
  Wheely 2
  7124 keer gespeeld

  Dit schattige autootje is weer terug. En deze keer is hij tot over zijn achteruitkijkspiegels verliefd.

 • V6 offroad racer
  Spelen
  V6 offroad racer
  9959 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

 • Bus Parking 3D
  Spelen
  Bus Parking 3D
  8795 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Death Chase Racing
  Spelen
  Death Chase Racing
  3061 keer gespeeld

  Haal jij de eindstreep van deze racebanen? Deze dodenrace is niet voor zwakkelingen. Raas door bochten en muren en neem het op tegen je tegenstanders in dit doldwaze racespel. Verzamel ondertussen munten voor upgrades tussen evenementen door.

 • Scrap Metal 3: Infernal Trap
  Spelen
  Scrap Metal 3: Infernal Trap
  17804 keer gespeeld

  Ja kan verraderlijke berghellingen verkennen of wolken stof in droge rivierbedden doen opwaaien in dit schitterende 3D rijspel. Je krijgt toegang tot een gigantische map en je kan heen waar je maar wilt. Je bepaalt het allemaal zelf maar rijd voorzichtig, anders blijft er niets van je auto over.

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spelen
  Hot Wheels: Track Builder
  11246 keer gespeeld

  Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  3853 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Taxi besturen in New York
  Spelen
  Taxi besturen in New York
  9326 keer gespeeld

  Kun jij je passagiers veilig naar hun bestemming brengen?

 • Driftauto's
  Spelen
  Driftauto's
  1562 keer gespeeld

  Deze epic driftgame is perfect om je driftskills te laten zien. Glij over het asfalt en verbrand rubber op een van de vele uitdagende racebanen. Je kan je auto's ook upgraden en tunen en hun remmen, maximumsnelheid en nog veel meer verbeteren.

 • Stock Car Hero
  Spelen
  Stock Car Hero
  3135 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemdste stockcarraces ter wereld in dit supercoole racespel. Spring achter het stuur, geef plankgas en laat je tegenstanders in het stof bijten. Verzamel de munten om tussen de races door upgrades, zoals betere banden en een sterkere motor, te kopen.

 • Dodemansrit
  Spelen
  Dodemansrit
  1478 keer gespeeld

  De auto's in deze knotsgekke racegame zien er misschien ongevaarlijk uit, maar zodra je een paar wapens, wat armor en andere features toevoegt zijn ze meteen een stuk vetter. Als je het einde van elke spannende wedstrijd wil halen, heb je duidelijk een paar upgrades nodig. Je komt loopings en exploderende vaten tegen en elke racer wil je in het stof laten bijten of het graf in helpen!

 • Formula X Speed 3D
  Spelen
  Formula X Speed 3D
  5190 keer gespeeld

  Dol op stunts en snelheid? Stap dan snel in en scheur over dit 3D racecircuit.

 • New York Taxi License 3D
  Spelen
  New York Taxi License 3D
  5451 keer gespeeld

 • Wieltje 4: tijdreis
  Spelen
  Wieltje 4: tijdreis
  6420 keer gespeeld

  Wieltje maakt zich klaar voor een spannende reis door de tijd. Ga je met hem mee?

 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  11032 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • Long Bus Driver 2
  Spelen
  Long Bus Driver 2
  26724 keer gespeeld

 • Traffic Slam Arena
  Spelen
  Traffic Slam Arena
  390 keer gespeeld

  Pak een helm en kruip achter het stuur van deze racemonsters. Maar pas op, want je bent niet de enige!

 • Kruispunt chaos
  Spelen
  Kruispunt chaos
  1029 keer gespeeld

  Het gaat er verhit aan toe op dit kruispunt. Hoe lang kun jij voorkomen dat voertuigen tegen elkaar botsen? Help ze om het gaspedaal in te drukken en ongelukken te voorkomen in dit spannende racespel.

 • Wheely 8: Aliens
  Spelen
  Wheely 8: Aliens
  5682 keer gespeeld

  Wheely en zijn vriendin houden een picknick in het park maar aliens hebben je hulp nodig. Hun ruimteschip heeft panne. Zou jij ze kunnen helpen om hun schip weer aan de gang te krijgen in dit superleuke avonturenspel?

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  2918 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.