Crash Spelletjes

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spelen
  Madalin Stunt Cars 2
  875946 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Auto's 3D
  Spelen
  Auto's 3D
  52072 keer gespeeld

  Neem het op tegen de klok of tegen een vriend in dit spannende 3D-spel. Kies gewoon een auto en ga naar de start. Maar haast je, want de race kan elk moment beginnen.

 • V6 offroad racer
  Spelen
  V6 offroad racer
  10926 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

 • Speed Racing Pro 2
  Spelen
  Speed Racing Pro 2
  19342 keer gespeeld

  In dit coole racespel bepaal jij hoe je je tegenstanders wilt verslaan. Wil je als eerste de finish bereiken, of schakel je ze uit in een race tegen de klok? De keuze is aan jou!

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  93677 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Driftauto's
  Spelen
  Driftauto's
  1705 keer gespeeld

  Deze epic driftgame is perfect om je driftskills te laten zien. Glij over het asfalt en verbrand rubber op een van de vele uitdagende racebanen. Je kan je auto's ook upgraden en tunen en hun remmen, maximumsnelheid en nog veel meer verbeteren.

 • Derbycrash 2
  Spelen
  Derbycrash 2
  9152 keer gespeeld

  In dit 3D-autorijspel kun je allerlei voertuigen uitproberen. Sommige auto's kom je tegen op een off-road race, en andere zijn meer geschikt voor een gevecht! Welke probeer jij als eerste op de weg te houden?

 • Agame Stunt Cars
  Spelen
  Agame Stunt Cars
  38307 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn eindeloos in deze te gekke autorijgame. Pas je auto aan voordat je door loopings scheurt en de lucht invliegt.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spelen
  Extreme Off-Road Cars 2
  17900 keer gespeeld

  Deze verraderlijke bergwegen zijn niet bedoeld voor angsthazen! Kan jij ze een voor een helemaal uitrijden? Je moet voor elke weg een gepast voertuig kiezen in dit uitdagende 3D autorijdspel. Kruip achter het stuur van een militaire vrachtwagen, een muscle car met krachtige motor en nog veel meer.

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  3208 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelen
  Russian Off-Road Pickup Driver
  1401 keer gespeeld

 • Straatrace
  Spelen
  Straatrace
  1589 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij uit de klauwen van de politie blijven in deze 3D racegame? Verzamel muntjes om betere vluchtauto's te kopen terwijl je je best doet om de ordebewakers te vermijden.

 • Real Car Parking
  Spelen
  Real Car Parking
  1548 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een realistische parkeerervaring in dit uitdagende autospel. Kun jij deze voertuigen op de juiste plek zetten zonder iets te raken?

 • Stunten in de stad
  Spelen
  Stunten in de stad
  2095 keer gespeeld

  In deze stad wemelt het van de springschansen, loopings en andere obstakels. Spring achter het stuur van je coole sportauto, geef plankgas en probeer ze allemaal uit in dit 3D-racespel.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  4705 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spelen
  Agame Stunt Cars Multiplayer
  1837 keer gespeeld

  In deze 3D racegame kun je lekker in je eentje gaan scheuren of het tegen een vriend opnemen. Pas je auto aan voordat je een rit maakt in de woestijn en in de laadfaciliteit.

 • 3D autosimulator
  Spelen
  3D autosimulator
  1069 keer gespeeld

  In deze 3D autogame maak je een ritje in drie verschillende en ontzettend gave auto's. Probeer de rallywagen of spring achter het stuur van de politieauto. Verder kan je op verkenning gaan in drie verschillende omgevingen.

 • Politieachtervolging 2
  Spelen
  Politieachtervolging 2
  3995 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw stel boeven! Kun jij de schurken te pakken krijgen in dit intense 3D-racespel? Spring in je politieauto en ga ze achterna voordat ze ontsnappen!

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  13261 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  4412 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Traffic Slam Arena
  Spelen
  Traffic Slam Arena
  1004 keer gespeeld

  Pak een helm en kruip achter het stuur van deze racemonsters. Maar pas op, want je bent niet de enige!

 • Extreme Drift
  Spelen
  Extreme Drift
  5008 keer gespeeld

  Verbrand wat rubber als de beste! Kies een auto, kies een track en maak je klaar om te racen! Je hebt je slipkunsten wel nodig om op tijd over de finish te komen in dit 3D-racespel.

 • Driftclub-games
  Spelen
  Driftclub-games
  788 keer gespeeld

  Kan jij deze moeilijke racebanen onder de knie krijgen? In deze intense racegame moet je jouw driftskills inzetten om door een paar superscherpe bochten te glijden. Verder verdien je cash voor vettere voertuigen, mooiere lak en nog veel meer!

 • Russian Extreme Off-Road
  Spelen
  Russian Extreme Off-Road
  10797 keer gespeeld

  Doe mee aan een racewedstrijd of tour in je eigen tempo in dit spannende racespel. Raas op de meest intense parcoursen van Rusland, race over grindwegen en meer. En tussen de races doo kun je ook nog je voertuig aanpassen.

 • Vehicle Simulator
  Spelen
  Vehicle Simulator
  6373 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • 3D stuntcircuit
  Spelen
  3D stuntcircuit
  27 keer gespeeld

  Waaghals gezocht: alleen de beste stuntmannen en -vrouwen komen in aanmerking...

 • Cube Crash
  Spelen
  Cube Crash
  892 keer gespeeld

  Click on the groups of three or more identical blocks to remove them and score points!

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  5342 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • Terreinrijden
  Spelen
  Terreinrijden
  48 keer gespeeld

  Stap in je monstertruck, geef plankgas en scheur naar de finish van dit zanderige racecircuit!

 • 3D stad: racen met 2 spelers
  Spelen
  3D stad: racen met 2 spelers
  2375 keer gespeeld

  Kom jij als eerste over de eindstreep in elk van deze spannende races? Je kan een vriend of de computer uitdagen in deze intense racegame. Bij elke wedstrijd die je wint krijg je steeds vettere voertuigen, zoals musclecars, ambulances et zelfs een SWAT-mobiel!

 • Cartapult
  Spelen
  Cartapult
  3141 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Voertuigsimulator 2
  Spelen
  Voertuigsimulator 2
  3066 keer gespeeld

  Ga lekker rondscheuren in een sportwagen of een enorm militair voertuig in deze 3D actiegame. Zie zelf wat er gebeurt als je ze van hellingen laat afvliegen of ze door een stenen muur probeert te rammen. Je kan bijna alles doen wat je wil!

 • Alien Hominid
  Spelen
  Alien Hominid
  297 keer gespeeld

  Je UFO is neergestort en de FBI zit achter je aan. Tijd om ze uit te schakelen!

 • Nitro Heads
  Spelen
  Nitro Heads
  10410 keer gespeeld

  Spelers over de hele wereld starten hun motoren. Wil jij hierbij horen? Neem plaats op de startlijn en bereid je voor om een van de gekste online multiplayer race spellen te spelen. Scheur met piepende banden door de meeste krankzinnige racebanen in een woestijn of op de Noordpoolcirkel. Trotseer je tegenstander met zwaartekrachttrotserende manoeuvres en verpletter zijn auto. Verbrand rubber, spring over heuvels, rij vol gas door waanzinnige loopings en verzamel nitro voor nog betere prestatie. Behaal jij als eerste de eindstreep of wordt het stofhappen voor jou? VOL GAS!

 • Street Race Takedown
  Spelen
  Street Race Takedown
  262 keer gespeeld

  Wees snel en woest, alleen dan kun je deze doldwaze weg in dit intense racespel overleven! Ontdek hoeveel voertuigen je kunt verwoesten voordat de jouwe aan de beurt is.

 • Heuvelrace 3
  Spelen
  Heuvelrace 3
  284 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit een racegame zoals deze gezien! Zet je schrap en kruip achter het stuur van een ijscowagen, een politiewagen en nog veel meer! Haal jij de finish van elke wedstrijd voordat de andere racers aankomen? Verzamel munten en koop upgrades en nog gekkere voertuigen terwijl je door de 30 levels scheurt.