Arenagevechtsspellen

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  16334 keer gespeeld

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  7528 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  658 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  594 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  5486 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Electricman 2
  Spelen
  Electricman 2
  13005 keer gespeeld

  Neem deel in het elektrisch geladen Voltage Tournement en versla je tegenstander!

 • Gevechtsrobot: T-Rex
  Spelen
  Gevechtsrobot: T-Rex
  666 keer gespeeld

  Het tijdperk van de T-Rex is aangebroken! Alleen deze dappere heldin en haar robotvrienden kunnen de stad nog redden. Bouw een angstaanjagende robot en ga de strijd aan in dit online actiespel.

 • Monsterstad
  Spelen
  Monsterstad
  748 keer gespeeld

  De hele stad wordt gegijzeld! Kan jij hem beschermen in de strijd tegen tegen gangsters en andere schurken in deze 3D actiegame? Werk samen met deze brute monsters en laat het tuig zien wie de echte baas is!

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  1374 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Iron Snout
  Spelen
  Iron Snout
  2701 keer gespeeld

  Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  925 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  12377 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  684 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  2881 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  1987 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Mutantengevecht 2016: katteneditie
  Spelen
  Mutantengevecht 2016: katteneditie
  736 keer gespeeld

  Creëer de ultieme vechtmachine en kijk of je de andere mutanten, zoals Dober Gun, Stone Slug en vele anderen, kunt verslaan! Schakel je vijanden uit en probeer de machtigste mutant ter wereld te worden!

 • Thumb Fighter
  Spelen
  Thumb Fighter
  2489 keer gespeeld

  Gebruik al je krachten om je vijand te verslaan in deze online versie van het klassieke vechtspelletje. Gebruik A en L om de krijgers te besturen. Veel plezier!

 • Overlevingssimulator
  Spelen
  Overlevingssimulator
  1652 keer gespeeld

  Zou jij een wildernis kunnen overleven? En een virtuele wildernis? Verzamel hulpmiddelen en goederen om je op weg te helpen in dit 3D-simulatie- en avonturenspel. Bouw een schuilplaats, verzamel eten en meer.

 • Hobo 7: in de hemel
  Spelen
  Hobo 7: in de hemel
  5945 keer gespeeld

  Zelfs nadat hij Satan heeft verslagen, krijgt deze arme zwerver nog geen rust. Kun jij al die vervelende engelen verslaan?

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  1135 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!

 • Zazuki
  Spelen
  Zazuki
  7642 keer gespeeld

  Zazuki is een eenvoudig vechtspelletje voor twee spelers. Pak je zwaard en versla je tegenstander voordat hij jou in stukken snijdt.

 • Drollenman
  Spelen
  Drollenman
  317 keer gespeeld

  Red je stad in dit leuke, maar toch vreemde schietspelletje Drollenman. Ontwijk de vijandige kogels en elimineer de vijand met je vreemde, maar toch doeltreffende munitie.

 • Superhero.io
  Spelen
  Superhero.io
  2215 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij je staande in deze epic multiplayer actiegame? Doe mee met spelers van over de hele wereld en voer een burgeroorlog met een paar van de grootste superhelden ter wereld! Transformeer in een steeds krachtigere en machtigere held terwijl je krachtbolletjes verzamelt en je je vijanden te lijf gaat.

 • Hobo 6: hel
  Spelen
  Hobo 6: hel
  2898 keer gespeeld

  Deze zwerver heeft het helemaal gehad met Satan. Aan jou de taak om hem uit te schakelen!

 • Kattenredding 2
  Spelen
  Kattenredding 2
  10631 keer gespeeld

  Het kattenkasteel wordt aangevallen door vervelende vossen! Spring in de onderzeeër en val aan!

 • Cactus McCoy 2
  Spelen
  Cactus McCoy 2
  15644 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke cactus bevindt zich in een stekelige situatie...

 • Moomoo.Io
  Spelen
  Moomoo.Io
  11351 keer gespeeld

  Wie had ooit gedacht dat het leven van een boer zo zwaar zou zijn? Vecht voor hulpmiddelen en neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit doldwaze io-spel. Verzamel stenen, voedsel en hout om een boerderij en wapens te bouwen.

 • Pikes.io
  Spelen
  Pikes.io
  2183 keer gespeeld

  Vecht voor je recht als ridder in dit spannende io-spel. Ben jij je tegenstanders te slim af en overleef jij de strijd? Verzamel power-ups terwijl je het opneemt tegen je tegenstanders en hun ijzeren zwaard ontwijkt.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  16534 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  608 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  1178 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Brutal.io
  Spelen
  Brutal.io
  963 keer gespeeld

  Dit io-spel is superwreed! Zwaai met je gespijkerde staart en knal andere spelers omver voordat ze jou te grazen nemen. Lukt het jou om overeind te blijven? Zo niet, dan lig je eruit.

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  25679 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Mutantengevecht 2
  Spelen
  Mutantengevecht 2
  1576 keer gespeeld

  Bouw de ultieme vechter, speel nieuwe genen vrij en probeer de sterkste mutanten ter wereld te verslaan in dit spannende vervolg op Mutantengevecht!

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  2109 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Duimvechter: kerstmis
  Spelen
  Duimvechter: kerstmis
  1357 keer gespeeld

  In deze knallende actie-kerstgame gaat het er niet zalig aan toe! Zet je schrap voor een epic reeks duimoorlogen. Je kan je virtuele vinger verkleden als de Kerstman, een elfje, een boze kerstboom en allerlei andere doldwaze figuren.