Arenagevechtsspellen

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  17767 keer gespeeld

 • Monsterstad
  Spelen
  Monsterstad
  1288 keer gespeeld

  De hele stad wordt gegijzeld! Kan jij hem beschermen in de strijd tegen tegen gangsters en andere schurken in deze 3D actiegame? Werk samen met deze brute monsters en laat het tuig zien wie de echte baas is!

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  7414 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  10862 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  1366 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  866 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Superhero.io
  Spelen
  Superhero.io
  3206 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij je staande in deze epic multiplayer actiegame? Doe mee met spelers van over de hele wereld en voer een burgeroorlog met een paar van de grootste superhelden ter wereld! Transformeer in een steeds krachtigere en machtigere held terwijl je krachtbolletjes verzamelt en je je vijanden te lijf gaat.

 • Gevechtsrobot: T-Rex
  Spelen
  Gevechtsrobot: T-Rex
  903 keer gespeeld

  Het tijdperk van de T-Rex is aangebroken! Alleen deze dappere heldin en haar robotvrienden kunnen de stad nog redden. Bouw een angstaanjagende robot en ga de strijd aan in dit online actiespel.

 • Electricman 2
  Spelen
  Electricman 2
  13665 keer gespeeld

  Neem deel in het elektrisch geladen Voltage Tournement en versla je tegenstander!

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  1445 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  28609 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  981 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  4428 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  12877 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  1427 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  2576 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Overlevingssimulator
  Spelen
  Overlevingssimulator
  1711 keer gespeeld

  Zou jij een wildernis kunnen overleven? En een virtuele wildernis? Verzamel hulpmiddelen en goederen om je op weg te helpen in dit 3D-simulatie- en avonturenspel. Bouw een schuilplaats, verzamel eten en meer.

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  1536 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  1469 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Hero Zero
  Spelen
  Hero Zero
  191 keer gespeeld

  Laat zien dat je een echte held bent! Sluit je aan bij miljoenen andere spelers om de buitenwijken tegen slechteriken te beschermen. Ontdek of jij het in je hebt een legendarische superheld te worden in Hero Zero

  Maar het zal niet makkelijk zijn. Eerst moet je een geweldige naam verzinnen om je vijanden angst mee aan te jagen. Dan moet je een supergeheime schuilplaats ontwerpen, coole upgrades en gadgets ontgrendelen en tal van andere dingen uitvoeren naast het achtervolgen van al die schurken. Honderden andere spelers kunnen zich bij je aansluiten om de uitdagende gevechten en missies te spelen. Ontdek of jij de top van het klassement kunt bereiken in deze heldhaftige en hilarische online multiplayer RPG-game.

  Zoek je nog meer spannende strategiegames zoals deze? Probeer dan Naruto Online en Battle of the Galaxy

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je statistieken te bekijken, missies te accepteren en nog veel meer! 
  • KLIK MET LINKS om keuzes te maken, gadgets te kiezen, te vechten, enz.  

  Over de spelontwikkelaar 

  Hero Zero is gemaakt door Playata en uitgebracht door de European Games Group.  

  Speel op mobiel 

  Dit spel kan ook via Apple App Store en Google Play worden gespeeld.

 • Iron Snout
  Spelen
  Iron Snout
  2799 keer gespeeld

  Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  399 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Cactus McCoy 2
  Spelen
  Cactus McCoy 2
  16068 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke cactus bevindt zich in een stekelige situatie...

 • Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  2734 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  707 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Moomoo.Io
  Spelen
  Moomoo.Io
  11884 keer gespeeld

  Wie had ooit gedacht dat het leven van een boer zo zwaar zou zijn? Vecht voor hulpmiddelen en neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit doldwaze io-spel. Verzamel stenen, voedsel en hout om een boerderij en wapens te bouwen.

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  961 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Kattenredding 2
  Spelen
  Kattenredding 2
  11133 keer gespeeld

  Het kattenkasteel wordt aangevallen door vervelende vossen! Spring in de onderzeeër en val aan!

 • Sluipschutters op het dak
  Spelen
  Sluipschutters op het dak
  2278 keer gespeeld

  Wereldberoemde helden en schurken nemen het tegen elkaar op in dit ouderwetse actiespel. Vecht met ze mee op de daken, in de straten en zelfs op bergtoppen.

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  27222 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Underworld Football Manager
  Spelen
  Underworld Football Manager
  172 keer gespeeld

 • Duimvechter: kerstmis
  Spelen
  Duimvechter: kerstmis
  1571 keer gespeeld

  In deze knallende actie-kerstgame gaat het er niet zalig aan toe! Zet je schrap voor een epic reeks duimoorlogen. Je kan je virtuele vinger verkleden als de Kerstman, een elfje, een boze kerstboom en allerlei andere doldwaze figuren.

 • Killer Assassin
  Spelen
  Killer Assassin
  2351 keer gespeeld

  Het ziet er niet zo goed voor je uit. Kun jij al je doelwitten uitschakelen in Killer Assassin

  Je neemt het op tegen een klein leger van bewakers en soldaten in een pakhuis vol onverwachte wendingen. Verstop je achter de kratten en kies het perfecte moment om toe te slaan. Je verdient diamanten voor elke vijand die je uitschakelt in dit intense strategiespel. Gebruik ze om moordenaars met coolere vaardigheden en dodelijkere wapens te kopen. 

  SWAT Force vs. Terrorists en Tiny Rifles zijn nog twee fantastische schietspelletjes om uit te proberen.

  Speluitleg

  Killer Assassin is een actiespel waarin je een bepaald aantal doelwitten in elk level moet uitschakelen. Maar als ze je spotten, zullen ze je razendsnel met hun machinegeweren uitschakelen. Gebruik onzichtbaarheid en strategie om je vijanden een stap voor te zijn.   

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om te bepalen waar je jouw moordenaar naartoe stuurt. 
  • KLIK MET LINKS om hem naar een specifieke plek te verplaatsen of om een doelwit uit te schakelen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Killer Assassin is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf.

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  695 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  Spelen
  Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  2411 keer gespeeld

  Keer terug naar een wereld van avontuur en opwinding en bereid je voor op een serie spannende veldslagen. Verdedig de stad tegen je vijanden in dit torendefensiespelletje.

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  39921 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!