Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dynamons 5

Dynamons 5 is een nieuw avontuur in de populaire spellenserie waarin je pocket monsters kunt verzamelen en trainen. Jouw missie om de beste Dynamon Captain aller tijden te worden krijgt een nieuw hoofdstuk erbij in dit mooie browserspel. Verken nieuwe locaties en ontdek nog meer Dynamons en Dyna-evoluties!

Hoe speel je Dynamons 5?

Begin het spel door een starter-Dynamon te kiezen die je op je avontuur zal vergezellen. In deze aflevering kun je kiezen uit het bos-type Fenecorn, vuur-type Flarion, of water-type Pengoo.

Je reis gaat van start bij de Watertempel. Zoek de verschillende zones af naar stoere en schattige Dynamons die je aan je team kunt toevoegen. De uitroeptekens die je op de landkaart ziet geven aan waar er een wilde Dynamon verscholen zit. Ook zie je andere trainers die je tot een Dynamon-battle kunt uitdagen.

Hoe vang je Dynamons?

Je kunt Dynamons vangen door er eerst tegen te vechten met je team. Probeer de Dynamon te verzwakken, maar zorg dat je het monstertje niet helemaal verslaat. Je kunt tijdens het gevecht een apparaatje uit je rugzak halen dat lijkt op een floppy disk. Dit is een Discatch, en met elke diskette kun je één Dynamon vangen. 

Gebruik de Discatch en kijk of het lampje groen wordt. Wordt het lampje groen, dan is de Dynamon van jou. Nu kun je het beestje aan je team toevoegen en trainen. Telkens als je Dynamons sterker wordt kun je nieuwe aanvals- en verdedigingskaarten aan hun skill deck toevoegen.

Hoe vind je nieuwe Dynamons en locaties?

Om de wereldkaart te openen en nieuwe zones vrij te spelen moet je alle trainers op de landkaart verslaan. Zoek ze op de kaart en versla hun team in een Dyna-battle. Door andere trainers te verslaan kun je bovendien ook nieuwe Discatches en andere voorwerpen winnen. Speel nieuwe zones vrij zoals de Electro-tempel en de Legendarische Grot. In iedere omgeving zijn weer andere Dynamons te vinden.

Spelbesturing

  • Klik of tik op een stip op de kaart om erheen te lopen
  • Tik tijdens een gevecht op de actiekaarten en items die je wilt gebruiken

Speel meer games die lijken op Dynamons 5

Verken het strand van Costa Guesta in het voorgaande deel, Dynamons 4. In dit avonturenspelletje begin je met de pocket monsters Grubble, Hopchop, of Winger. Speur allerlei locaties af en ontdek ultra-zeldzame Dynamons!

Net als bij de Dynamons-serie, kun je ook in een aantal andere spelletjes veel verschillende personages verzamelen en aan je team toevoegen. Zo kun je in Battle Arena: RPG Online een groot team verschillende fantasy-helden met unieke talenten bij elkaar zoeken.

Of kijk voor meer soortgelijke games op onze overzichtspagina voor RPG spelletjes.

Wie is de maker van Dynamons 5?

Dynamons 5 is ontwikkeld door Azerion Casual Games. 

Wanneer werd Dynamons 5 uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 14 augustus 2023.