• World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  40006 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  57129 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • World Crafts
  Spelen
  World Crafts
  3816 keer gespeeld

  In deze online game ga je volledig op in een wonderlijke 3D wereld. Je kan hem verbouwen, aanpassen en er echt jouw eigen wereld van maken! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Echte vliegsimulator: straaljager
  Spelen
  Echte vliegsimulator: straaljager
  3415 keer gespeeld

  In deze realistische vliegsimulatorgame kan je in vijf verschillende militaire straaljagers vliegen. Ga een eindje vliegen in een F-35 of spring in de cockpit van een M-262. Je mag zelfs de wapens uittesten.

 • Adam and Eve 2
  Spelen
  Adam and Eve 2
  12222 keer gespeeld

  Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?

 • Adam and Eve 4
  Spelen
  Adam and Eve 4
  5953 keer gespeeld

  Wonen in de oerwereld is zeker niet voor bangeriken. Volg Adam terwijl hij aan een andere reeks avonturen begint in dit prehistorische wijs- en klikspel. Hij heeft je hulp nodig terwijl hij hongerige dinosaurussen vermijdt, voor mensetende planten op de vlucht slaat en af en toe een boze holbewoonster ontwijkt.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  15664 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  9468 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  3253 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  2263 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Adam and Eve 3
  Spelen
  Adam and Eve 3
  6340 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  1121 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spelen
  Bus & Subway Runner 3D
  19603 keer gespeeld

  Deze jongen wilde alleen zijn stad verkennen op zijn nieuwe hoverboard toen een gemene agent hem op de bon wilde slingeren. Help hem ontsnappen van deze chagrijnige agent in dit online actiespel.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  13504 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  33750 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  29437 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Dumb Ways to Die 2
  Spelen
  Dumb Ways to Die 2
  3472 keer gespeeld

  In dit supergevaarlijke attractiepark kan je jezelf vermaken tot je erbij neervalt! Help jij deze maffe schepsels om in veiligheid te blijven terwijl ze alle waanzinnige attracties uitproberen? Ze hebben iemand nodig die een oogje in het zeil houdt in deze maffe en wilde puzzelgame.

 • Five Nights at Freddy's
  Spelen
  Five Nights at Freddy's
  47054 keer gespeeld
 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  1287 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelen
  Adam and Eve: Sleepwalker
  1292 keer gespeeld

  O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?

 • Adam and Eve: Zombie
  Spelen
  Adam and Eve: Zombie
  1563 keer gespeeld

  Adam dacht dat het een gewone, doorsnee avond zou zijn, daarom besloot hij een wandeling te maken. Maar wie had ooit gedacht dat zombiekatten zijn stad waren binnengevallen! Kun jij hem helpen deze ondode katten te ontwijken en veilig thuis te komen in dit hilarische zoek- en klikavontuur?

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  5450 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  9810 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Temple Crossing
  Spelen
  Temple Crossing
  1633 keer gespeeld

  Get ready for an epic adventure straight out of the world of Crossy Road. Can you complete this temple run?

 • Pixelsoldaat
  Spelen
  Pixelsoldaat
  861 keer gespeeld

  Deze ultrageheime legerbasis wordt aangevallen door zombies en ander gespuis. Kun jij ze één voor één elimineren in dit waanzinnige actiespel? Pak dan je moker en je shotgun en ga aan de slag!

 • Five Nights at Candy's
  Spelen
  Five Nights at Candy's
  4227 keer gespeeld

  Deze hamburgertent heeft de laatste tijd wat problemen met zijn robots, maar dat is niets om je zorgen over te maken, toch? Zet je schrap voor je nieuwe baan als nachtwaker in dit spannende Halloweenspel geïnspireerd op het beruchte spel Five Nights at Freddy's.

 • Racen met je monstertruck
  Spelen
  Racen met je monstertruck
  5783 keer gespeeld

  Deze gigantische wagens laten zich door niets en door niemand tegenhouden.

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  715 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  15592 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • Adam en Eva: Adam het spook
  Spelen
  Adam en Eva: Adam het spook
  619 keer gespeeld

  Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij obstakels vermijdt die tussen hem en de mensen staan die hij voor de gek wil houden.

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  1927 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Adam and Eve: Love Quest
  Spelen
  Adam and Eve: Love Quest
  910 keer gespeeld

  In dit wijs-en-klik-avonturenspel tref je een miniatuurversie van Adam de holbewoner aan. Kan jij hem helpen om uit dit huis te ontsnappen terwijl hij op zoek gaat naar zijn ware liefde?

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  7509 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Gangsterbende
  Spelen
  Gangsterbende
  1431 keer gespeeld

  Pas je gangster aan voordat je de strijd van je leven aangaat in deze multiplayer schietgame. Sluit je aan bij het rode team of vecht aan de zijde van het blauwe team. Je kan je vijanden bestoken met explosieven, machinegeweren en nog veel meer.

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  20522 keer gespeeld

  Het kwaad ligt weer op de loer in dit griezelige online spel. Ben jij dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan in het gevaarlijke gangenstelsel onder de pizzeria? Stap dan in de lift en neem het op tegen de recalcitrante robots.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1314 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.