Zoek- & Klikspellen

 • Piano online
  Spelen
  Piano online
  1710 keer gespeeld

  In dit muziekspel kun je van alles spelen, van klassieke symfonieën van Beethoven tot kinderliedjes. Kun jij het ritme volgen en de toetsen op het juiste moment raken?

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  20650 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  61815 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

  Fireboy and Watergirl 5: Elements is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  283923 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

  Bubble Shooter is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  1825 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  9650 keer gespeeld

  Duik de keuken in met Sara en leer hoe je dit heerlijke toetje maakt!

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  3180 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Cute Room Decoration
  Spelen
  Cute Room Decoration
  1583 keer gespeeld

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  22961 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

  Love Balls is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Adam and Eve
  Spelen
  Adam and Eve
  7498 keer gespeeld

  Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  2315 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  145649 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Adam and Eve 2
  Spelen
  Adam and Eve 2
  14786 keer gespeeld

  Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?

 • Farm Frenzy 2
  Spelen
  Farm Frenzy 2
  13660 keer gespeeld

 • Flirten op school
  Spelen
  Flirten op school
  9343 keer gespeeld

  Deze meid flirt graag met jongens. Hoeveel harten zal je vandaag op school kunnen veroveren? Kijk hoe ze haar verleidingskunsten in de strijd gooit in dit leuke meidenspel. Zorg er wel voor dat de docenten haar niet zien als ze 't opneemt tegen haar even flirterige klasgenoten.

 • Blokken
  Spelen
  Blokken
  884 keer gespeeld

  Hoe snel verwijder jij alle gekleurde blokken van het bord? Er zijn er tientallen in deze grappige en uitdagende puzzelgame. Probeer ze met elkaar te matchen op basis van hun kleur en laat ze allemaal verdwijnen.

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  7040 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  20607 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  Spelen
  Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  1500 keer gespeeld

  Het lukt deze arme aapjes maar niet om vrolijk te worden. Misschien dat een reis naar een bizarre tempel ze opfleurt? Beleef samen een nieuw, mysterieus avontuur in dit leuke zoek-en-vind spel.

 • Sand Balls
  Spelen
  Sand Balls
  5828 keer gespeeld

  Hoe moet al dit kleurrijke zand in de kiepwagen terechtkomen? Dat moet jij uit zien te vogelen in dit verslavende puzzelspel! Graaf gangen in de grond waardoor je het zand in de truck kunt krijgen. Je moet de gangen zorgvuldig uitgraven terwijl je allerlei obstakels probeert te omzijlen.

 • Vissimulator
  Spelen
  Vissimulator
  972 keer gespeeld

  In deze realistische vissimulatiegame kun je verschillende soorten hengels en aas uitproberen. Vang jij een reusachtige vis en win je die geweldige trofee?

 • Bonnie's verrassingsaanzoek
  Spelen
  Bonnie's verrassingsaanzoek
  0 keer gespeeld

  Bonnie's vriendje wil haar een belangrijke vraag stellen in dit romantische online spel! Kun jij ervoor zorgen dat zijn aanzoek perfect verloopt? Hij moet de maat voor haar ring weten, naar een juwelier en nog veel meer!

 • Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  7379 keer gespeeld

  Sara maakt vandaag heerlijke frambozencupcakes. Leer mee zodat jij ze straks ook kan maken!

 • Rolling Sky
  Spelen
  Rolling Sky
  5175 keer gespeeld

  Kijk, daar in de lucht! Het is een vogel! Het is een vliegtuig! Nee, is het een... bal? Ontdek of je kunt voorkomen dat hij wordt vernietigd in Rolling Sky

  Dit spannende spelletje voor één speler zal je op het puntje van je stoel houden. Geniet van prachtige 3D-graphics terwijl je probeert te voorkomen dat de bal van de rand van de platforms rolt, of nog erger, tegen een van de barrières botst die zomaar op kunnen duiken. Als je die namelijk raakt, ontploft de bal! Kun jij het einde van elk intensief level halen terwijl je onderweg edelstenen verzamelt? 

  Dol op geweldige3D-spelletjes? Probeer dan ook eens Ball Surfer 3D en Element Balls

  Spelbediening 

  • DRUK OP PIJL-LINKS om naar links te gaan. 
  • DRUK OP PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.
 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  13748 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  7807 keer gespeeld

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  8339 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Logoquiz
  Spelen
  Logoquiz
  1821 keer gespeeld

  Weet jij welk logo bij welk merk hoort? Met deze quiz kom je erachter!

 • Woorden maken
  Spelen
  Woorden maken
  974 keer gespeeld

  Kun jij zoveel mogelijk woorden vormen met al deze letters? Tel de lege vakjes bovenaan het scherm en probeer ze allemaal te vullen.

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  18860 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  11396 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

  Bob The Robber 3 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Monkey Go Happy: Wilde Westen
  Spelen
  Monkey Go Happy: Wilde Westen
  477 keer gespeeld

  Deze cowboy-aapjes zijn een beetje treurig. Kun jij ze weer opvrolijken?

 • Monkey Go Happy: Witchcraft
  Spelen
  Monkey Go Happy: Witchcraft
  1000 keer gespeeld

 • Easter Hunt
  Spelen
  Easter Hunt
  107 keer gespeeld

  De paashaas heeft hulp nodig. Al zijn eieren liggen door elkaar. Help jij hem om ze te ordenen in dit leuke puzzelspel?

 • Ratatouille: Sara's kookcursus
  Spelen
  Ratatouille: Sara's kookcursus
  1781 keer gespeeld

  Sara probeert vandaag een nieuw Frans recept uit. Ga snel naar de keuken, dan kan ze je laten zien hoe je het klaarmaakt.

 • Monkey Go Happy Avontuur
  Spelen
  Monkey Go Happy Avontuur
  487 keer gespeeld

  Kun jij samen met deze treurige aapjes de speeltjes uit het kasteel van de boze koning halen?