Zoek- & Klikspellen

 • Super Buddy Kick
  Spelen
  Super Buddy Kick
  58 keer gespeeld

  Dit is pas iemand die je flink tegen zijn schenen kan schoppen! Deze pop blijft jouw vriend, zelfs nadat je hem met granaten, schoppen en nog veel meer hebt bestookt in deze doldwaze actiegame. Elke keer dat je hem raakt verdien je muntjes voor upgrades en betere wapens, zoals pistolen en machinegeweren!

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  557 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Super Babysitter
  Spelen
  Super Babysitter
  3742 keer gespeeld

  Kun jij deze baby-gekte onder controle houden tot de ouders thuiskomen?

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  587 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Rennen, Tom!
  Spelen
  Rennen, Tom!
  0 keer gespeeld

  O jee! Tom is tijdens het zonnebloemen plukken betrapt door de boer en nu wordt hij achternagezeten in dit 3D-actiespel. Kun jij hem helpen ontsnappen terwijl hij door dit chaotische stadje rent? Gebruik skateboards en zelfs een jet om te voorkomen dat de boer hem te pakken krijgt.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  189 keer gespeeld
 • Fruitsnijder
  Spelen
  Fruitsnijder
  2047 keer gespeeld

  Zoveel sappig fruit, zo weinig tijd! Hoe snel kun je alles in kleine stukken snijden? Grijp een samurai-zwaard en snij deze watermeloen en andere vruchten in dit wilde actiespel. Zorg ervoor dat je de bommen vermijdt. Als ze exploderen zal dat echt pijn doen!

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  9562 keer gespeeld
 • Flirten op school
  Spelen
  Flirten op school
  7477 keer gespeeld

  Deze meid flirt graag met jongens. Hoeveel harten zal je vandaag op school kunnen veroveren? Kijk hoe ze haar verleidingskunsten in de strijd gooit in dit leuke meidenspel. Zorg er wel voor dat de docenten haar niet zien als ze 't opneemt tegen haar even flirterige klasgenoten.

 • Cute Room Decoration
  Spelen
  Cute Room Decoration
  577 keer gespeeld
 • Bob de slak 8
  Spelen
  Bob de slak 8
  41445 keer gespeeld

  Bob is terug en deze keer is hij op een eiland terechtgekomen. Pas op voor de kannibalen...

 • Adam and Eve 2
  Spelen
  Adam and Eve 2
  11570 keer gespeeld

  Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  7693 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  31474 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  26762 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  8633 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  231807 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  585 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  9184 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Wonderbaarlijke kus op school
  Spelen
  Wonderbaarlijke kus op school
  250 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn stapelverliefd en hebben zin om even lekker te zoenen. Ze willen alleen niet dat ze worden betrapt door hun klasgenoten. Kun jij ze helpen om hun geheim te bewaren in dit romantische online spel?

 • Lol
  Spelen
  Lol
  2008 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  18161 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Spelen
  Echte make-over voor blonde prinses
  4882 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Monkey Go Happy: Witchcraft
  Spelen
  Monkey Go Happy: Witchcraft
  684 keer gespeeld
 • My Puppy
  Spelen
  My Puppy
  3426 keer gespeeld
 • Verfklodders
  Spelen
  Verfklodders
  4293 keer gespeeld

  Deze draaiende schijven kunnen wel een kleurtje gebruiken. Bestook ze met verfklodders in dit intense online spel. Maar wees voorzichtig, want als je dezelfde plek twee keer raakt, is het spel afgelopen!

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  19081 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  16538 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Messenregen
  Spelen
  Messenregen
  3006 keer gespeeld

  Het gaat ... messen regenen? Inderdaad! Werp jij al je messen in deze draaiende boomstammen zonder dat ze elkaar raken? Je moet perfect timen en je hebt snelle reflexen nodig om alle levels van deze verslavende actiegame uit te spelen.

 • Puzzel rol spat!
  Spelen
  Puzzel rol spat!
  1019 keer gespeeld

  Deze verfklodders moeten over elke centimeter van deze doolhoven rollen. Kan jij ze in deze ruimtelijke puzzelgame helpen om al die afstand af te leggen zonder dat ze uit elkaar spatten?

 • Zombie Mission: 2 Player
  Spelen
  Zombie Mission: 2 Player
  90 keer gespeeld

  Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  5188 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Toiletrol
  Spelen
  Toiletrol
  429 keer gespeeld

  In deze virtuele badkamer staat je een van de grootste speluitdagingen ooit te wachten. Hoeveel wc-rollen kun jij binnen de tijd uitrollen in dit meeslepende mobiele spel?

 • Manicure Salon
  Spelen
  Manicure Salon
  560 keer gespeeld
 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  65433 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  18387 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?