Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mental Hospital Escape

Zet het op een rennen in Mental Hospital Escape. Lukt het jou om uit te breken en de vrijheid te bereiken in dit ontsnappingsspelletje?

Werk samen met een patiënt die op het punt staat weg te glippen. Hij zal echter slimme manieren moeten bedenken om langs de dokters, verpleegkundigen en een paar gesloten deuren te komen. Help hem sleutels te vinden terwijl hij de voordeur probeert te bereiken in dit grappige richt- en klikspelletje.

Hoe speel je Mental Hospital Escape?

Help een psychiatrische patiënt te ontsnappen uit een ziekenhuis in dit uitdagende avonturenspelletje. Je zult alles van sleutels tot stinkende sokken moeten vinden als hij zich vanuit zijn cel helemaal tot aan de hoofdingang beweegt. Elk item brengt hem een stap dichter bij de vrijheid... of toch niet?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om objecten te verplaatsen, nuttige items op te pakken, te gebruiken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Dol op dit soort gratis online spelletjes? Probeer dan deze geweldige titels eens! 

  1. Bob the Robber 3
  2. Fireboy and Watergirl 5: Elements
  3. Zombie Mission: 2 Player
  4. Short Life 2

Wie is de maker?

Mental Hospital Escape is gemaakt door Mad Buffer.