Pixelspellen

 • Thug Racer
  Spelen
  Thug Racer
  26810 keer gespeeld

  Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  28848 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Chrome Dino
  Spelen
  Chrome Dino
  23833 keer gespeeld

  Als deze T-rex je bekend voorkomt, komt dat omdat het niet de eerste de beste is. De dappere dino staat nu klaar om door deze dodelijke woestijn te stampen! Kan jij voorkomen dat hij tegen een cactus botst in dit eindeloze renspel?

  Chrome Dino is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  3146 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  1860 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  12465 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  160594 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  10994 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Vex 3
  Spelen
  Vex 3
  47040 keer gespeeld

  Waar is Vex nu weer beland? Leid hem langs de levensgevaarlijke obstakels in dit uitdagende platformspelletje.

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  3003 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  16863 keer gespeeld
  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!
 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  18608 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • 10x10 Pixel
  Spelen
  10x10 Pixel
  305 keer gespeeld

  Zo veel vormen, zo weinig tijd! Kun jij ze allemaal kwijt in 10x10 Pixel

  Kijk of je plek kunt vinden voor de vormen op het bord. Sommige zijn vierkant terwijl andere heel vreemd zijn of uit één pixel bestaan. Als je een hele rij weet te maken, wordt deze verwijderd. Zelfs de beste spelers zullen worden uitgedaagd in dit retro 10x10 spel. Ontdek of jij een indrukwekkend record neer kunt zetten! 

  Zin in nog meer verslavende puzzelspelletjes? Probeer dan TenTrix en 2020 Blocks

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om een plek op het bord te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om een vorm te plaatsen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  10x10 Pixels is ontworpen door CoolGames, een bedrijf dat fantastische HTML5-spelletjes maakt.

 • Pixelsoldaat
  Spelen
  Pixelsoldaat
  1096 keer gespeeld

  Deze ultrageheime legerbasis wordt aangevallen door zombies en ander gespuis. Kun jij ze één voor één elimineren in dit waanzinnige actiespel? Pak dan je moker en je shotgun en ga aan de slag!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  1641 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  1091 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.

 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  902 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Mijndash
  Spelen
  Mijndash
  672 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het leven van deze hardwerkende mijnwerker. Hij moet bomen omhakken, mijnen uitgraven en kostbare mineralen verzamelen. Soms moet hij zelfs zijn gereedschap repareren. Help jij hem in dit retro online spel een handje om al zijn dagelijkse taken uit te voeren?

 • Tokio slopen
  Spelen
  Tokio slopen
  5973 keer gespeeld

  Het is tijd om Tokio met de grond gelijk te maken...

 • Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spelen
  Pixel Apocalypse: Infection Begins
  495 keer gespeeld

  In deze first person shooter verspreidt een mysterieuze infectie zich in razend tempo. Hij lijkt mensen in bloeddorstige zombies te veranderen! Kan jij de zombies snel afmaken met shotguns, rakettenwerpers en nog veel meer?

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  949 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Pixel Apocalypse
  Spelen
  Pixel Apocalypse
  3999 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  476 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  287 keer gespeeld

  Get ready for one of the best adventure games out there on the browser, Scratch Wars! Fight against Darth Vader and his minions as you journey through the Death Star.

 • Playing With Fire 2
  Spelen
  Playing With Fire 2
  2734 keer gespeeld

  Deze gast is in vijandelijk gebied beland en leden van een rivaliserende bende zitten hem op de hielen. Help hem in dit actiespel zijn weg terug te vinden naar de vrijheid. Hij moet heel wat vaten springstof opblazen en de bende verslaan om veilig thuis te komen.

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelen
  Battle Royale: Battlepoint.io
  3480 keer gespeeld

  In de straten van dit stadje gaat een strijd losbarsten. Als je niet met lood wil worden volgepompt of levend geroosterd wil worden, moet je snel een wapen zien te vinden! Vernietig je vijanden met shotguns, lasergeweren en nog veel meer in deze intense io-game. De klok tikt!

 • Twin Shot 2
  Spelen
  Twin Shot 2
  587 keer gespeeld

  Kun jij deze hemelse helden een handje helpen met hun heldhaftige strijd?

 • Pixel Patch
  Spelen
  Pixel Patch
  238 keer gespeeld

  Vindt de kunst in deze rotzooi van losse pixel patches...

 • Gun Dudes
  Spelen
  Gun Dudes
  2487 keer gespeeld

  Een robotleger is vastbesloten deze metropool te verwoesten in dit futuristische actiespel. Wie kan ze tegenhouden? Deze twee coole gasten met hun nog coolere wapens natuurlijk! Help ze met het bestrijden van de robots en verdien geld om upgrades te kopen.

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  1757 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  5414 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Extreem gevecht: pixel royale
  Spelen
  Extreem gevecht: pixel royale
  2320 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een epic gevecht in deze multiplayer schietgame. Je kan andere spelers van over de hele wereld uitdagen. Pas je character en je wapens aan voordat je de strijd aangaat.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1553 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • I Wanna Be The Guy
  Spelen
  I Wanna Be The Guy
  165 keer gespeeld

  I wanna be that guy... No you don't!! find the way out on this funny crazy game inspired by popular games like Mario Cat and Give up!

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  1583 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een van de beste avonturenspellen voor in je browser? Ga naar de Death Star en neem het op tegen Darth Vader en zijn troepen in het coole Scratch Wars!

 • Trap Adventure 2
  Spelen
  Trap Adventure 2
  892 keer gespeeld

  Je hebt stalen zenuwen en supersnelle reflexen nodig om zelfs voorbij de eerste paar schermen te komen in dit retro en meedogenloze actiespel. Betreed samen met deze dappere avonturier een zeer dodelijke grot. Kun jij hem helpen erachter te komen hoe je alle venijnige en slimme valstrikken kunt ontwijken die op hem wachten om hem volledig te verscheuren?