Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vex 3

Je zult in beweging moeten blijven in Vex 3! Vex staat op het punt een nieuwe ronde vol dodelijke doolhoven te betreden, boordevol gevaren en andere kwaadwillige mechanismen die hem in mootjes kunnen hakken! 

Kun jij hem veilig houden in deze spannende derde aflevering van de Vex-serie? Help hem terwijl hij over draaiende zaagbladen springt en zich aan muren vastgrijpt als hij op weg gaat naar checkpoints en aan het einde van elke intense sessie de portalen probeert te bereiken. 

Hij zal zelfs door diepe waterpoelen vol verschillende gevaren moeten zwemmen in dit actiespelletje. Als jij er voor kunt zorgen dat Vex niets overkomt, win je een paar hele coole trofeeën!  

Hoe speel je Vex 3?

Het doel van Vex 3 is om Vex zo lang mogelijk in leven te houden terwijl hij door een aantal dodelijke doolhoven racet. Kun jij hem helpen om de portalen te bereiken na afloop van elke sessie in dit stickman- en springspelletje

Spelbediening

  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • PIJL-LINKS om naar links te rennen. 
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te rennen.   
  • PIJL-OMLAAG om te sliden tijdens het rennen. 

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige platformspelletjes om uit te proberen!

  1. Vex 4
  2. Hook
  3. Hanger
  4. Geometry Neon Dash

Kan ik Vex 3 op de mobiel spelen?

Absoluut! Je kunt het spelletje momenteel via Google Play en de Apple App Store spelen.

Wie is de maker? 

Vex 3 is gemaakt door Spelletjes.nl.