Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Sociale casinospellen zijn uitsluitend bedoeld voor vermaak en hebben geen enkele invloed op eventueel toekomstig succes bij gokken met echt geld.
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire-Classic

Zoek de kaarten zo snel mogelijk bij elkaar in Solitaire Classic. Weet jij deze online versie van het geliefde spel onder de knie te krijgen?

Je geniet van klassieke regels en gameplay in dit kaartspelletje. Maar kun je ook de klok verslaan? Je moet alle kaarten van tafel verwijderen om een indrukwekkend record neer te zetten!

Hoe speel je Solitaire Classic?

Leg de kaarten in aflopende volgorde met afwisselende kleuren in dit solitairespelletje. Probeer ze allemaal naar de stapels bovenaan het scherm te verplaatsen. Als het je lukt, win je het spel.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN SLEEP om de kaarten naar de verschillende stapels te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar uitdagende online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Klondike Solitaire
  2. Bubble Shooter Pro
  3. Tiles of the Unexpected
  4. Mahjong Link

Wie is de maker?

Solitaire Classic is gemaakt door Famobi.