• Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  9523 keer gespeeld
 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  36467 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  73144 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  730174 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  52104 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  23148 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Blonde Princess Makeup Time
  Spelen
  Blonde Princess Makeup Time
  745 keer gespeeld
 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  7270 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  24229 keer gespeeld
 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  7727 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  267 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • Rachel en Filip: een dagje winkelen
  Spelen
  Rachel en Filip: een dagje winkelen
  1126 keer gespeeld

  Speel persoonlijke styliste voor het knapste stel van het winkelcentrum – tenminste, dat WORDEN ze als je klaar bent met ze helemaal in het nieuw te steken!

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  34755 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  18242 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  22562 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  3533 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Schoenen ontwerpen met Kim
  Spelen
  Schoenen ontwerpen met Kim
  221 keer gespeeld

  Ontwerp prachtige pumps of fantastische hoge hakken in dit leuke ontwerpspelletje. Kim kan je hulp goed gebruiken. Kies zelf de kleuren, stijlen en zoveel meer.

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  210050 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  14936 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  134521 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Ontwerp een kapsel
  Spelen
  Ontwerp een kapsel
  24285 keer gespeeld

  Het is vandaag heel druk in de spa en dit meisje wil graag een heel nieuwe look hebben. Geef haar een snelle make-over voordat je een nieuw kapsel en coole make-up voor haar uitkiest.

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  12986 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  38065 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Froyo Bar
  Spelen
  Froyo Bar
  2514 keer gespeeld

  Maak overheerlijke bevroren yoghurt-gerechten voor je hongerige klanten in dit online tijdmanagementspel, Froyo Bar. Elke klant wil een eigen speciale froyo, dus let goed op dat je de juiste maakt!

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelen
  Sleeping Princess Real Haircuts
  1037 keer gespeeld

  Deze prachtige prinses wil haar haar laten knippen, maar ze wil wel iets bijzonders! Geef haar een kapsel dat de andere prinses jaloers maakt en dat zo mooi is dat de prinsen verliefd op haar worden.

 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Spelen
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  6980 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Golf Master 3D
  Spelen
  Golf Master 3D
  1023 keer gespeeld

  Achttien holes liggen op je te wachten in dit intense golfspel. Pak je clubs en bereid je voor op een echte golfuitdaging.

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  34027 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Modedag voor de Equestria's
  Spelen
  Modedag voor de Equestria's
  1956 keer gespeeld

  De Equestria-meisjes hebben zin in een verkleedpartijtje. Geef ze een outfit die niet zou misstaan in een modeblad!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  117738 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  27678 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  1279 keer gespeeld

  Het kan moeilijk zijn om weer fit te worden, maar het is het allemaal waard! Help deze dame weer fit te worden en zorg dat ze weer gezond gaat leven in dit leuke online fitnessspelletje, Extreme makeover.

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  76031 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  60030 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Mooiste schoolliefdes
  Spelen
  Mooiste schoolliefdes
  2214 keer gespeeld

  Deze knappe schoolliefdes moeten er perfect uitzien. Geef ze coole outfits en accessoires om te dragen en beslis dan welk stel de titel modekoning en -koningin van de school krijgt!

 • Prinsessen vs. Hipsters
  Spelen
  Prinsessen vs. Hipsters
  30 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen twijfelen of ze hun mooie jurken moeten vervangen door coole hipsterkleding. Ontdek wat hun Instagram-volgers hiervan vinden in dit magische aankleedspel.