Sterrenspelletjes

 • Het sterrenleven
  Spelen
  Het sterrenleven
  1603 keer gespeeld

  De trendy meid van dit aankleedspel heeft zich altijd al afgevraagd hoe het leven van een ster eruitziet. Ga dus met haar mee en kom meer te weten over hun leefstijl. Kun jij haar helpen om er als wereldberoemde zangeres of actrice uit te zien nadat ze een paar hele gave outfits heeft ontworpen?

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  1227 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Celebrity-fashionista's
  Spelen
  Celebrity-fashionista's
  159 keer gespeeld

  Deze twee celebrities zijn beste vriendinnen met elkaar en ze zijn allebei dol op mode. Kan jij de beroemde fashionista's helpen om hun volgende stijlen uit te kiezen in deze make-overgame? Je mag helpen om nieuwe frisse en spannende make-up, outfits en nog veel meer uit te kiezen.

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  21012 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Diva's: online stijluitdaging
  Spelen
  Diva's: online stijluitdaging
  119 keer gespeeld

  Drie coole diva's. Drie geweldige stijlen. Eén online uitdaging. Wie van deze stijlvolle meiden kan de mooiste outfit samenstellen in dit online aankleed- en ontwerpspel?

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  104 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Make-Up Artist
  Spelen
  Make-Up Artist
  440 keer gespeeld

  Pak je borsteltje, je kwastje en je schaar en lak de nagels, verf de wimpers en knip het haar!

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spelen
  Cleopatra: Real Haircuts
  204 keer gespeeld

  Een van de grootste leiders van Egypte wil een nieuw uiterlijk. Kun jij haar helpen een echt vorstelijk kapsel te ontwerpen in dit make-overspel voor meiden? Ze laat d'r haar los hangen, dus je moet haar lokken knippen en ze in één, of zelfs meerdere, nieuwe kleuren verven. Geef Cleopatra een cool kapsel waarmee ze indruk maakt op haar rijk en kies ook geweldige accessoires voor haar uit.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  15412 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  28415 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Gestippelde meid: tongendokter
  Spelen
  Gestippelde meid: tongendokter
  112 keer gespeeld

  Er is de laatste tijd iets heel erg vreemds aan de hand met de tong van de gestippelde meid. De beroemde superheldin heeft misschien wel een of andere infectie! Kun jij haar in deze medische simulatiegame snel onderzoeken terwijl ze een bezoekje aan de dokter brengt?

 • Lol
  Spelen
  Lol
  2096 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Voetballen met grote hoofden
  Spelen
  Voetballen met grote hoofden
  388 keer gespeeld

  Wie zegt dat je benen nodig hebt om te kunnen voetballen?

 • Pele Soccer Legend
  Spelen
  Pele Soccer Legend
  1208 keer gespeeld

  Pele Soccer Legend

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  9776 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  10677 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Eten met een beroemdheid
  Spelen
  Eten met een beroemdheid
  1090 keer gespeeld

  Justin, Johnny of Robert: wie wordt jouw geheime afspraakje?

 • The Ultimate Quiz Game
  Spelen
  The Ultimate Quiz Game
  1062 keer gespeeld

  Weet jij alles van auto's? En van beroemdheden? Dan kun je deze vragen vast wel beantwoorden voordat de tijd om is.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  18754 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  5671 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  136 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Trump Funny Face
  Spelen
  Trump Funny Face
  947 keer gespeeld

  Je lacht je rot om de president van Amerika, vooral nadat jij hem goed onderhanden hebt genomen. Probeer de foto van Donald Trump op allerlei mogelijke manieren te vervormen in dit hilarische onlie spel.

 • Karaoke Resort
  Spelen
  Karaoke Resort
  121 keer gespeeld

  Ben jij een ster? Test het hier door te zingen en te dansen. Misschien ben je wel een popster!

 • Rennende Trump
  Spelen
  Rennende Trump
  96 keer gespeeld

  De Amerikaanse president Trump is vastbesloten een grote muur te bouwen bij de grens, maar zijn tegenstanders proberen hem tegen te houden in dit waanzinnige arcadespel. Kun jij zorgen dat hij zijn doel bereikt?

 • Trump Has Fallen
  Spelen
  Trump Has Fallen
  405 keer gespeeld

  Donald Trump heeft de macht gegrepen in het Witte Huis en hij is vastberaden om te voorkomen dat zijn tegenstanders hem eruit werken. Help de controversiële presidentskandidaat in zijn strijd om de macht te behouden in dit boeiende actiespel.

 • Trumps inhuldiging: het spel
  Spelen
  Trumps inhuldiging: het spel
  20 keer gespeeld

  Deze controversiële Amerikaanse politicus moet de tijd doden voordat hij wordt ingehuldigd. Kun jij Donald Trump helpen ontsnappen aan de kamermeisjes van zijn hotel, een paar tweets te plaatsen en ondertussen voorkomen dat hij wordt doodgeknuffeld door Russische leiders? Hij moet ook nog over een paar demonstranten springen om veilig Capitol Hill te bereiken.

 • Stop: Trump vs. Kim Jong-Un
  Spelen
  Stop: Trump vs. Kim Jong-Un
  979 keer gespeeld

  Deze twee wereldleiders willen de aarde en de mensheid vernietigen. Nu moet deze dappere alien de wereld redden. Kun jij hem helpen om ze tegen te houden voordat ze genoeg atoombommen lanceren om de aarde uit te roeien?

 • Prinses: wereldtournee
  Spelen
  Prinses: wereldtournee
  17 keer gespeeld

  Deze prinses is ook een popster en ze staat op het punt om weer op een wereldtournee te gaan. Ze heeft voor elk concert een coole outfit nodig. Kun jij een paar coole stijlen voor haar creëren in dit aankleedspel voor meiden?

 • Muhammad Ali: Puzzle King
  Spelen
  Muhammad Ali: Puzzle King
  33 keer gespeeld

  Wist jij dat de koning van de ring ook heel goed kan puzzelen? Help hem met trainen door rijtjes te maken met de bokshandschoenen. Kun jij zorgen dat Ali kampioen wordt in dit online spel?

 • Celebrity Hunt
  Spelen
  Celebrity Hunt
  0 keer gespeeld

 • Popstar Trivia
  Spelen
  Popstar Trivia
  16 keer gespeeld

 • Op de rode loper
  Spelen
  Op de rode loper
  53 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste vrienden zijn altijd goed voorbereid op hun aanwezigheid op de rode loper, behalve vanavond. In dit aankleedspel moet jij ze helpen om snel een mooie outfit te vinden voordat hun avond uitloopt op een complete chaos!

 • Filmster aankleden 2
  Spelen
  Filmster aankleden 2
  14 keer gespeeld

  Stel een prachtige outfit samen voor je filmster en zorg dat ze kan schitteren op de rode loper!

 • Ellie op de cover
  Spelen
  Ellie op de cover
  23 keer gespeeld

  Ellie maakt zich klaar voor haar volgende fotoshoot voor een populair modeblad. Ga naar haar kleedkamer en help haar om een coole outfit samen te stellen in dit leuke spel voor meisjes.

 • Supersterrenschool 2
  Spelen
  Supersterrenschool 2
  77 keer gespeeld

  Izzy is nog steeds niet helemaal gewend aan haar leven als scholier na haar geheime carrière als popster. Kun jij haar helpen met haar taken in dit hoofdstuk van de online spelserie?

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  2879 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.