Freecellspelletjes

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  4440 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Agnes Solitaire
  Spelen
  Agnes Solitaire
  656 keer gespeeld

  Kun jij alle kaarten wegspelen in deze uitdagende versie van het klassieke kaartspel? Leg de kaarten op de juiste plek op tafel en probeer een topscore te behalen. Of geef je het op?

 • Beste klassieke piramide solitaire
  Spelen
  Beste klassieke piramide solitaire
  357 keer gespeeld

  Neem plaats aan deze tafel en ontdek hoe snel je alle nummers en kleuren kunt koppelen. Haal jij de top van deze piramides in deze spannende versie van het klassieke kaartspel?

 • Veertig rovers: klassieke solitaire
  Spelen
  Veertig rovers: klassieke solitaire
  1199 keer gespeeld

  In deze online versie van solitaire moet je zo scherp en sluw zijn als de rovers van het klassieke verhaal om alle levels te voltooien. Kan jij alle kaarten met elkaar combineren in de makkelijke en de moeilijke modus?

 • Freecell Solitaire: Classic
  Spelen
  Freecell Solitaire: Classic
  432 keer gespeeld

  Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  1175 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  1028 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Klondike solitaire kaartspel
  Spelen
  Klondike solitaire kaartspel
  527 keer gespeeld

  In deze online editie kan je twee verschillende versies van het klassieke kaartspel spelen. Probeer de nieuwe kaarttrekmodus of de modus met drie kaarten. Beide zullen een flinke uitdaging voor je zijn!

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  477 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • FreeCell Blauw
  Spelen
  FreeCell Blauw
  1325 keer gespeeld

  Dit is een race tegen de klok! Hoe snel kun jij alle kaarten van de stok in de juiste vakken plaatsen? Speel zo snel als je kan in deze leuke en uitdagende versie van het traditionele kaartspel.

 • Spin Solitaire blauw
  Spelen
  Spin Solitaire blauw
  129 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op met deze uitdagende online versie van Spin Solitaire. Combineer de kaarten en word een steeds sterkere speler. Je kan met een, twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Daily Solitaire Change
  Spelen
  Daily Solitaire Change
  1049 keer gespeeld

  Geniet elke dag van een nieuwe uitdaging in deze online versie van het populaire kaartspel. Hoe sneller je speelt, hoe meer punten je krijgt tijdens de dagelijkse bonus.

 • Paassolitaire
  Spelen
  Paassolitaire
  2160 keer gespeeld

  Je kunt nooit genoeg versies van solitaire hebben. Hier heb je er dus nog een.

 • Soliataire basic
  Spelen
  Soliataire basic
  13181 keer gespeeld

  Deze editie van het geliefde kaartspel is perfect voor zowel beginners als meer ervaren spelers. Probeer de versie met een stapel om één kaart te trekken. Als je naar een grotere uitdaging op zoek bent, probeer dan de versie met drie kaarten.

 • Dubbel freecell
  Spelen
  Dubbel freecell
  2729 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke kaartspelletje is dubbel zo leuk!

 • Spider Solitaire: meester
  Spelen
  Spider Solitaire: meester
  660 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende en uitdagende spelmodi te wachten. Probeer het met één, twee of zelfs vier kleuren. Kun je alle kaarten van de tafel wissen en heel veel bonuspunten verdienen?

 • Freecell solitaire klassiek
  Spelen
  Freecell solitaire klassiek
  3884 keer gespeeld

  Is dit je geluksdag? Probeer dan deze online versie van het beroemde kaartspel. Hoe snel kun jij al deze kaarten wegspelen?

 • Sleutelsolitaire
  Spelen
  Sleutelsolitaire
  732 keer gespeeld

  Jippie! Hoe staat het met jouw solitairevaardigheden? Denk je dat je dit wilde kaartspelletje kunt oplossen?

 • Mahjong solitaire: 300 levels
  Spelen
  Mahjong solitaire: 300 levels
  1608 keer gespeeld

  Vind je Mahjong leuk? Dan wachten honderden uitdagende levels en tientallen verschillende borden je op in deze XXL-versie van de klassieke game. Combineer de tegels zo snel als je kan en zet alles op alles in een race tegen de klok.

 • Hearts: Classic
  Spelen
  Hearts: Classic
  1011 keer gespeeld

  Kan jij alle gehaaide kaartenspelers verslaan die jou staan op te wachten in deze online versie van de klassieke game? Stuk voor stuk zijn het sterke hartenjagenspelers, maar als je goed oplet welke kaarten je bij elke zet het beste kan spelen, zou je moeten kunnen winnen.

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  8981 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Tripeaks Halloween
  Spelen
  Tripeaks Halloween
  63 keer gespeeld

  Zelfs Patience kan angstaanjagend zijn...

 • Freecell solitaire basis
  Spelen
  Freecell solitaire basis
  1032 keer gespeeld

  Dit is een vereenvoudigde versie van Freecell die uistekend is voor beginners en ook voor meer ervaren spelers. Hoe snel kan jij de kaarten met elkaar combineren en ze naar de lege cells aan de bovenkant van de tafel verplaatsen?

 • Tiki Solitaire
  Spelen
  Tiki Solitaire
  330 keer gespeeld

  Can you make it through all of the challenges that are waiting for you in this Polynesian card game? Check out some cool tikis while you try to match up each one of the cards in every stack.

 • Tri Tower Solitaire
  Spelen
  Tri Tower Solitaire
  19833 keer gespeeld

  Een stapel kaarten leid je naar het verborgen kasteel...

 • Gouden spin solitaire
  Spelen
  Gouden spin solitaire
  168 keer gespeeld

  Duik in deze versie van het klassieke solitairespel. Wil je met maar een kleur spelen? Als je naar een grotere uitdaging op zoek bent, kan je ook met twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Beste klassieke spider solitaire
  Spelen
  Beste klassieke spider solitaire
  1166 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een flinke dosis spanning in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan jij de kaarten in elk van deze stokken met elkaar combineren? Als je wil kan je met een enkele kleur spelen, maar kies voor meer kleuren als je in de stemming bent voor een ware uitdaging.

 • Pyramidesolitaire kaartspel
  Spelen
  Pyramidesolitaire kaartspel
  772 keer gespeeld

  Kun jij de top van elk van deze pyramides bereiken? Combineer zo snel als je kan alle kaarten met elkaar in deze online versie van het populaire kaartspel. De klok tikt, dus ga snel te werk!

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  9083 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • Freecell solitaire kaartspel
  Spelen
  Freecell solitaire kaartspel
  390 keer gespeeld

  De klok tikt door. Hoe snel kan jij alle kaarten matchen in deze online versie van freecell? Klik op de hintknop als je vast komt te zitten!

 • Freecell basis
  Spelen
  Freecell basis
  2193 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle kaarten combineren in deze uitdagende versie van Freecell? Bekijk de kaarten met aandacht en doe je best om de tafel zo snel mogelijk leeg te maken.

 • Dagelijks solitaire
  Spelen
  Dagelijks solitaire
  1144 keer gespeeld

  Elke dag is een perfecte dag voor een potje solitaire. Probeer deze online versie van het klassieke kaartspel uit. Aarzel niet om de dagelijkse uitdagingen te testen. Als je er genoeg wint, kan je elke maand een paar te gekke trofeeën winnen.

 • Super Mega Solitaire
  Spelen
  Super Mega Solitaire
  186 keer gespeeld
 • Yukon solitaire
  Spelen
  Yukon solitaire
  13 keer gespeeld

  Gebruik al je kaartvaardigheden in dit prachtige solitairespelletje.

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  13759 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!

 • Freecell solitaire 2
  Spelen
  Freecell solitaire 2
  2002 keer gespeeld

  Als je dit strategische kaartspelletje onder de knie hebt, ben je pas echt een freecellkampioen!