Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Freecell Solitaire Blue

Freecell is een bekende variant op het klassieke solitaire kaartspel. Probeer de stok kaarten weer helemaal op volgorde te leggen van aas tot koning; gebruik de kaartkolommen en de vrije ruimtes om de kaarten te wisselen.

Hoe speel je Freecell Blue

Het volledige pak kaarten is geschud en over acht kolommen verdeeld. Het doel is om ze allemaal in de juiste volgorde te leggen. Daarvoor gebruik je de vier vakken linksbovenin het scherm. Je telt van aas naar boven, eindigend met de koning, en verdeelt de stok in klaveren, harten, schoppen en ruiten.

In de kolommen kun je de kaarten sorteren door ze naar beneden te tellen. Je moet daarbij een patroon aanhouden waarbij zwart en rood elkaar afwisselen. Als je kaarten niet kwijt kunt, dan kun je ze tijdelijk naar de vier vrije vakjes of ‘free cells’, rechtsboven verplaatsen. Wanneer ze in de kolommen of de vakjes linksbovenin passen, kun je ze daarnaartoe verplaatsen.

Wist je dat naar schatting 99,99% van de spellen in Freecell opgelost kan worden? Dit maakt Freecell Solitaire een uniek kaartspel. Kijk maar eens of het jou lukt om alle kaarten weg te spelen!

Spelbesturing

Gebruik je muis of touchscreen om de kaarten op te pakken en te verplaatsen.

Meer games zoals Freecell Solitaire Blue

Freecell Blue is een type Solitaire kaartspel. Je kunt meer van dit soort spellen vinden op onze Solitaire-pagina. We hebben ook andere soorten Kaartspellen.

Wie heeft deze gratis Freecell Solitaire game gemaakt?

Freecell Solitaire Blue is ontwikkeld door Softgames.

Wanneer is Freecell Solitaire Blue uitgebracht?

Dit online kaartspel verscheen voor het eerst in januari 2023.