Ludo Spelletjes

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  1310 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Mens erger je niet! voor vier spelers
  Spelen
  Mens erger je niet! voor vier spelers
  592 keer gespeeld

  In deze online versie van Mens erger je niet! kun je met maximaal vier spelers spelen. Daag je vrienden en familieleden uit met een paar potjes van het klassieke bordspel. Breng jij als eerste je pionnen weer thuis?

 • Mens-erger-je-niet-ster
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-ster
  805 keer gespeeld

  Word een ster van het klassieke bordspel in deze uitdagende online versie. Kies je avatar en gooi de dobbelstenen. Krijg jij al jouw pionnen tot het einde van het parcours terwijl je het tegen de computer of een vriend opneemt?

 • Ludo online
  Spelen
  Ludo online
  562 keer gespeeld

  Twee, drie of vier spelers kunnen zich op deze uitdagende online bordgame storten. Kan jij alle vier je stukken in veiligheid brengen en winnen?

 • Ludo King
  Spelen
  Ludo King
  2699 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer, vrienden of spelers uit de hele wereld in deze online versie van het klassieke bordspel. Lukt het jou om je tegenstanders te snel af te zijn door als eerste alle vier je penningen naar het eindvakje te krijgen?

 • Mens-erger-je-niet-legende
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-legende
  6501 keer gespeeld

  Daag maximaal drie andere spelers uit of neem het op tegen de computer in dit leuke bordspel. Kun jij als eerste je vier pionnen in veiligheid brengen?

 • Mens-erger-je-niet! met vrienden
  Spelen
  Mens-erger-je-niet! met vrienden
  535 keer gespeeld

  In deze te gekke en grappige versie van het klassiek bordspelletje kun je tegen een paar vriendelijke automatische tegenstanders spelen, en met de online modus daag je andere spelers van over de hele wereld uit. Lukt het jou om je pionnen als eerste thuis te brengen?

 • Mens erger je niet! voor twee spelers
  Spelen
  Mens erger je niet! voor twee spelers
  117 keer gespeeld

  Minstens twee spelers kunnen genieten van deze versie van Mens erger je niet!, het klassieke bordspel. Komen jouw vier pionnen als eerste weer thuis, of word je verslagen door je tegenstanders? Gooi de dobbelstenen en ontdek het zelf!

 • Parcheesi
  Spelen
  Parcheesi
  1285 keer gespeeld

  Ontdek drie verschillende spelmodi in deze online versie van het klassieke bordspel. Speel tegen spelers uit de hele wereld, verdien achievements en win prijzen.