Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Stickman Hero Fight

In Stickman Hero Fight vecht je als krijger om de eer van een gevallen koninkrijk te herstellen. Grijp een wapen en werp je in de strijd in dit spannende stickman spelletje.

Zhao Yun en Diao Chan zijn twee van de machtigste krijgers van de Han Dynastie. Maar hun koninkrijk staat aan de rand van de afgrond. Het gebied is overspoeld met dieven en andere meedogenloze vijanden. Kunnen zij het land nog redden in dit actiespelletje? Ze moeten terug vechten voordat het te laat is.

Hoe speel je Stickman Hero Fight?

Stickman Hero Fight is een spannend samurai spelletje. Je moet de vijanden in elk level verslaan terwijl je extra aanvallen, magische runen en andere voorwerpen kunt verzamelen om je vechter steeds sterker te maken.

Kies een van de twee onverschrokken krijgers, Zhao Yun of Diao Chan, als de held waarmee je op het oorlogspad gaat. Onderweg kun je punten en voorwerpen sparen door vijanden te verslaan. Hiermee kun je de helden upgraden en nieuwe aanvallen vrijspelen.

Spaar energie op om speciale aanvallen te ontketenen waarmee je in een keer meerdere of hele sterke vijanden kunt verslaan, zoals de Arrow of Judgement, of de Thunder Dragon Instant Kill!

Spelbesturing

Toetsenbord

  • Druk op M of J om simpele aanvallen te gebruiken
  • Druk op L, O of P om speciale aanvallen te ontketenen
  • Druk op K om te springen

Muis

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP op de knoppen die onderaan het scherm staan om aan te vallen
  • KLIK en houd de MUISKNOP INGEDRUKT om een combo-aanval in te zetten

Soortgelijke spelletjes

Ben je op zoek naar meer online spelletjes om te spelen? Probeer dan ook eens deze games:

  1. Knife Hit 2
  2. Squid Game 2
  3. Mr. Bullet
  4. Superhero.io

Wie is de maker van Stickman Hero Fight?

Stickman Hero Fight is gemaakt door BotaGames.