Verkeer spellen

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  6525 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  10807 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Parking Fury 2
  Spelen
  Parking Fury 2
  3512 keer gespeeld

  In deze uitdagende parkeergame mag je sportwagens, takelwagens en allerlei andere auto's besturen! Kan jij elk voertuig naar de juiste plek manoeuvreren zonder ergens tegenaan te botsen? Het is veel lastiger dan je denkt!

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  12638 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Bus Parking 3D
  Spelen
  Bus Parking 3D
  8780 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Taxi besturen in New York
  Spelen
  Taxi besturen in New York
  9313 keer gespeeld

  Kun jij je passagiers veilig naar hun bestemming brengen?

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  50674 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

  Highway Rider Extreme is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Racen op de snelweg 3D
  Spelen
  Racen op de snelweg 3D
  7466 keer gespeeld

  Pas je auto's aan en scheur het asfalt aan flarden in dit spannende 3D-spelletje.

 • Parking Fury
  Spelen
  Parking Fury
  3652 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!

 • Traffic Slam 3
  Spelen
  Traffic Slam 3
  6351 keer gespeeld

  Verkeersregels?

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  8061 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Car Park Challenge
  Spelen
  Car Park Challenge
  18717 keer gespeeld

  Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!

 • 3D-parkeersimulatie
  Spelen
  3D-parkeersimulatie
  4443 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een realistische parkeersimulatie? Kies uit ruim 20 parkeeruitdagingen en doe je best om deze bolides op soms heel krappe parkeerplaatsen te parkeren.

 • Parking Fury 3
  Spelen
  Parking Fury 3
  5519 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.

 • Traffic Slam 2
  Spelen
  Traffic Slam 2
  13012 keer gespeeld

  De ambulances gaan het druk krijgen vannacht...

 • 3D boerderijtractor-parkeersimulator
  Spelen
  3D boerderijtractor-parkeersimulator
  1973 keer gespeeld

  Je hebt vast weleens auto's of zelfs vrachtwagens geparkeerd in andere spelletjes. Maar denk je dat je deze tractors kan besturen? Probeer ze in een aantal nauwe kieren op de boerderij te manoeuvreren in dit uitdagende parkeerspel. Je moet doorrijden zodat je tijd niet op gaat!

 • Parking in Istanbul
  Spelen
  Parking in Istanbul
  8955 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om in een van de drukste steden van Turkije te rijden en te parkeren. Maar dat mag de pret niet drukken, toch? Parkeer deze auto in elke level zonder brokken te maken in dit uiterst realistische simulatiespel.

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  5588 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Driving Force 2
  Spelen
  Driving Force 2
  285 keer gespeeld

  Het valt niet mee om deze verdachten te achtervolgen, vooral omdat ze ook nog bazooka's hebben. Kun jij ze allemaal uitschakelen?

 • Parking Smarty
  Spelen
  Parking Smarty
  849 keer gespeeld

  Deze bus krijgt het niet voor elkaar om uit elke parkeerplaats te rijden. Kan jij de chauffeur helpen om de benodigde tickets te vinden waarmee hij alle poortjes kan openen, en onderweg een paar kostbare juwelen oppikken, in deze puzzelgame?

 • Bus-expert 3D parkeren
  Spelen
  Bus-expert 3D parkeren
  1145 keer gespeeld

  Schoolbussen zijn niet makkelijk te besturen en het is nog moeilijker om ze te parkeren. Kan jij al deze virtuele exemplaren in een plekje proppen in deze online 3D parkeergame?

 • Auto's stelen 3D
  Spelen
  Auto's stelen 3D
  6708 keer gespeeld

  In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!

 • Parkeren in 3D: politiebureau
  Spelen
  Parkeren in 3D: politiebureau
  7733 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van een van deze futuristische politieauto's en kijk of je hem op de juiste plek kunt zetten. Pas alleen wel op dat je de andere wagens niet raakt in dit uitdagende parkeerspel.

 • LA Traffic Mayhem
  Spelen
  LA Traffic Mayhem
  3837 keer gespeeld

  In een stad met 8 miljoen auto's is het altijd spitsuur.

 • Echte straatrace
  Spelen
  Echte straatrace
  6108 keer gespeeld

  Je kunt uit verschillende speltypen kiezen in dit realistische 3D-racespel. Kijk of jij als eerste de finish kunt bereiken tijdens een spannende straatrace of daag je tegenstanders uit tijdens een gevaarlijke competitie. Vergeet ook niet om de coole upgrades en klassieke auto's uit te proberen!

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  642 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

 • I Love Traffic
  Spelen
  I Love Traffic
  5978 keer gespeeld

  Waarom worden verkeerslichten door computers aangestuurd? Omdat mensen fouten maken!

 • Driving Force 3
  Spelen
  Driving Force 3
  2072 keer gespeeld

  De New Age Drakenbende heeft een helikopter weten te bemachtigen en nu terroriseren ze de hele stad! Schakel ze uit voordat je aan een nieuwe ronde vol spannende missies begint in dit racespel boordevol actie.

 • Car Parking 2
  Spelen
  Car Parking 2
  2112 keer gespeeld

  Er wacht weer een verzameling coole sportauto's op je in dit 3D-parkeerspel. Kun jij de juiste plaatsen voor ze vinden voordat de tijd om is?

 • Dierenvriend
  Spelen
  Dierenvriend
  299 keer gespeeld

  De dieren in dit actiespel zijn al tijden op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Help jij ze het verkeer te ontwijken op weg naar de boerderij waar ze naartoe verhuizen? Deze snelwegen zijn erg gevaarlijk!

 • Crazy Parking
  Spelen
  Crazy Parking
  1512 keer gespeeld

  Als jij fileparkeren al lastig vindt, dan zul je dit spel helemaal een uitdaging vinden. Stuiter over de andere voertuigen heen om het autootje op de juiste plek te zetten in dit leuke parkeerspel.

 • Traffic Chaos
  Spelen
  Traffic Chaos
  179 keer gespeeld

  Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.

 • Highway Rally
  Spelen
  Highway Rally
  166 keer gespeeld

  In de rallywereld geldt er maar één regel: vol gas!

 • Extreem parkeren
  Spelen
  Extreem parkeren
  2881 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een intense parkeeruitdaging? Misschien zelfs meer dan één? Probeer deze auto op deze krappe parkeerplaatsen te parkeren en pronk met je rijkunsten in dit leuke online spel.

 • Parkeerpaniek
  Spelen
  Parkeerpaniek
  424 keer gespeeld

  Je rode sportwagen staat ingeklemd op dit drukke parkeerterrein, maar geen paniek! Je hoeft alleen maar de andere auto's en trucks te verplaatsen!

 • Rode racer 4
  Spelen
  Rode racer 4
  54 keer gespeeld

  De rode auto en de rode racer zijn terug, sneller en intenser dan ooit! Spring achter het stuur van deze supersnelle wagen, geef plankgas en voltooi de missies!

Navigeer door drukke straten zonder je geduld te verliezen in onze selectie verkeer spelletjes! Houd je woedemeter in toom en rijd door rommelige rijbanen met gekke bestuurders. Of begeleid een politiewagen door een verkeersopstopping om de plaats te bereiken waar een botsing was. Rijd overal ter wereld, zoals in Deli, Austin, Mumbai en Las Vegas! Verbeter je rijtechniek en voorkom ongelukken met razende automobilisten!

 

Ga achter het stuur zitten van een 18-wieler, trein, ambulance, sportauto of vliegtuig in onze verkeer spelletjes! Gebruik je muis of de pijltjes op je toetsenbord om de tram op de rails te houden. Je kunt ook met een speelgoedauto door een miniatuurstadje rijden. Beheer de verkeerslichten van een plaatselijke wijk en verzamel iedere ronde geld door het voorkomen van botsingen!