• Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  36312 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

 • Car Park Challenge
  Spelen
  Car Park Challenge
  18415 keer gespeeld

  Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!

 • Traffic Slam 2
  Spelen
  Traffic Slam 2
  12784 keer gespeeld

  De ambulances gaan het druk krijgen vannacht...

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  11260 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Taxi besturen in New York
  Spelen
  Taxi besturen in New York
  8793 keer gespeeld

  Kun jij je passagiers veilig naar hun bestemming brengen?

 • Parking in Istanbul
  Spelen
  Parking in Istanbul
  8598 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om in een van de drukste steden van Turkije te rijden en te parkeren. Maar dat mag de pret niet drukken, toch? Parkeer deze auto in elke level zonder brokken te maken in dit uiterst realistische simulatiespel.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  7256 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Bus Parking 3D
  Spelen
  Bus Parking 3D
  6991 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Parkeren in 3D: politiebureau
  Spelen
  Parkeren in 3D: politiebureau
  6945 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van een van deze futuristische politieauto's en kijk of je hem op de juiste plek kunt zetten. Pas alleen wel op dat je de andere wagens niet raakt in dit uitdagende parkeerspel.

 • Auto's stelen 3D
  Spelen
  Auto's stelen 3D
  6474 keer gespeeld

  In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!

 • Racen op de snelweg 3D
  Spelen
  Racen op de snelweg 3D
  6294 keer gespeeld

  Pas je auto's aan en scheur het asfalt aan flarden in dit spannende 3D-spelletje.

 • I Love Traffic
  Spelen
  I Love Traffic
  5844 keer gespeeld

  Waarom worden verkeerslichten door computers aangestuurd? Omdat mensen fouten maken!

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  5501 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Parking Fury 3
  Spelen
  Parking Fury 3
  4970 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  4158 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • 3D-parkeersimulatie
  Spelen
  3D-parkeersimulatie
  4055 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een realistische parkeersimulatie? Kies uit ruim 20 parkeeruitdagingen en doe je best om deze bolides op soms heel krappe parkeerplaatsen te parkeren.

 • Rode racer 5
  Spelen
  Rode racer 5
  3829 keer gespeeld

  Scheur door het beroemde Chinatown in New York en probeer je tegenstanders te verslaan.

 • LA Traffic Mayhem
  Spelen
  LA Traffic Mayhem
  3774 keer gespeeld

  In een stad met 8 miljoen auto's is het altijd spitsuur.

 • Parking Fury 2
  Spelen
  Parking Fury 2
  3055 keer gespeeld

  In deze uitdagende parkeergame mag je sportwagens, takelwagens en allerlei andere auto's besturen! Kan jij elk voertuig naar de juiste plek manoeuvreren zonder ergens tegenaan te botsen? Het is veel lastiger dan je denkt!

 • Extreem parkeren
  Spelen
  Extreem parkeren
  2784 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een intense parkeeruitdaging? Misschien zelfs meer dan één? Probeer deze auto op deze krappe parkeerplaatsen te parkeren en pronk met je rijkunsten in dit leuke online spel.

 • Parking Fury
  Spelen
  Parking Fury
  2656 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!

 • Car Parking 2
  Spelen
  Car Parking 2
  2016 keer gespeeld

  Er wacht weer een verzameling coole sportauto's op je in dit 3D-parkeerspel. Kun jij de juiste plaatsen voor ze vinden voordat de tijd om is?

 • Driving Force 3
  Spelen
  Driving Force 3
  1994 keer gespeeld

  De New Age Drakenbende heeft een helikopter weten te bemachtigen en nu terroriseren ze de hele stad! Schakel ze uit voordat je aan een nieuwe ronde vol spannende missies begint in dit racespel boordevol actie.

 • Traffic Trouble
  Spelen
  Traffic Trouble
  1905 keer gespeeld

  Het is het jaar 2312 en jij bent de laatste verkeersagent. Moet je door een robot vervangen worden?

 • Rode racer 2
  Spelen
  Rode racer 2
  1573 keer gespeeld

  Rijd als een gek om een heleboel missies uit te voeren in dit race- en botsspel. Bots tegen auto's voor geld en rijd je auto op de meest spectaculaire manieren in de prak. Dit is niet voor watjes, dus doe je veiligheidsgordel om voor een wilde rit met Rode racer!

 • Crazy Parking
  Spelen
  Crazy Parking
  1436 keer gespeeld

  Als jij fileparkeren al lastig vindt, dan zul je dit spel helemaal een uitdaging vinden. Stuiter over de andere voertuigen heen om het autootje op de juiste plek te zetten in dit leuke parkeerspel.

 • 3D boerderijtractor-parkeersimulator
  Spelen
  3D boerderijtractor-parkeersimulator
  1375 keer gespeeld

  Je hebt vast weleens auto's of zelfs vrachtwagens geparkeerd in andere spelletjes. Maar denk je dat je deze tractors kan besturen? Probeer ze in een aantal nauwe kieren op de boerderij te manoeuvreren in dit uitdagende parkeerspel. Je moet doorrijden zodat je tijd niet op gaat!

 • Traffic Collision
  Spelen
  Traffic Collision
  1349 keer gespeeld

  Rijd razendsnel door de straten van de stad en ontwijk de andere auto's. Ga tot het uiterste in dit gloednieuwe razendsnelle racespelletje!

 • Rijdende politiemacht
  Spelen
  Rijdende politiemacht
  1215 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van deze politieauto en schakel de gevaarlijkste criminelen ter wereld uit.

 • Highway Madness
  Spelen
  Highway Madness
  1060 keer gespeeld

  Scheur over drukke snelwegen om je fortuin te vergaren!

 • Bus-expert 3D parkeren
  Spelen
  Bus-expert 3D parkeren
  888 keer gespeeld

  Schoolbussen zijn niet makkelijk te besturen en het is nog moeilijker om ze te parkeren. Kan jij al deze virtuele exemplaren in een plekje proppen in deze online 3D parkeergame?

 • Hummers parkeren
  Spelen
  Hummers parkeren
  778 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.

 • Parking Smarty
  Spelen
  Parking Smarty
  769 keer gespeeld

  Deze bus krijgt het niet voor elkaar om uit elke parkeerplaats te rijden. Kan jij de chauffeur helpen om de benodigde tickets te vinden waarmee hij alle poortjes kan openen, en onderweg een paar kostbare juwelen oppikken, in deze puzzelgame?

 • SIM Air Traffic
  Spelen
  SIM Air Traffic
  721 keer gespeeld

  Kun jij al deze vliegtuigen helpen of loopt jouw vliegveld in het honderd?

 • Traffic Road
  Spelen
  Traffic Road
  578 keer gespeeld

  Kun jij deze spannende race-uitdagingen voltooien? Scheur naar de controlepunten of kijk hoe lang jij het volhoudt in de overlevingsmodus. Bewijs dat jij heer en meester op de weg bent in dit toffe racespel.

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  572 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

Navigeer door drukke straten zonder je geduld te verliezen in onze selectie verkeer spelletjes! Houd je woedemeter in toom en rijd door rommelige rijbanen met gekke bestuurders. Of begeleid een politiewagen door een verkeersopstopping om de plaats te bereiken waar een botsing was. Rijd overal ter wereld, zoals in Deli, Austin, Mumbai en Las Vegas! Verbeter je rijtechniek en voorkom ongelukken met razende automobilisten!

 

Ga achter het stuur zitten van een 18-wieler, trein, ambulance, sportauto of vliegtuig in onze verkeer spelletjes! Gebruik je muis of de pijltjes op je toetsenbord om de tram op de rails te houden. Je kunt ook met een speelgoedauto door een miniatuurstadje rijden. Beheer de verkeerslichten van een plaatselijke wijk en verzamel iedere ronde geld door het voorkomen van botsingen!