Verzorg Spelletjes

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  1035 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Schattige eenhoorns verzorgen
  Spelen
  Schattige eenhoorns verzorgen
  406 keer gespeeld

  Elk van deze drie schattige baby-eenhoorns heeft zich een beetje pijn gedaan tijdens hun laatste magische avontuur. Kan jij ervoor zorgen dat ze zich weer beter voelen in deze online verzorggame? Je kan ze allemaal een controle geven, hun wonden verzorgen en nog veel meer doen!

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  1299 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  979 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  3253 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Spelen
  Poezenpijn: bij de tandarts
  1052 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  6828 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Zussen voor altijd
  Spelen
  Zussen voor altijd
  415 keer gespeeld

  Deze twee zusjes doen bijna alles samen en dat moet gevierd worden in dit online aankleedspel. Kun jij de perfecte outfit voor ze samenstellen voor een dagje op het strand? Daarna willen ze een groot feest geven en ook daar kunnen ze je hulp goed bij gebruiken.

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  1018 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  1325 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Spelen
  Goldie prinses: huidspecialist
  19009 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • Zwanger stippenmeisje helpen
  Spelen
  Zwanger stippenmeisje helpen
  1334 keer gespeeld

  Er is iets mis met deze superheldin en haar baby. Ze moet snel naar het ziekenhuis! Kun jij uitzoeken wat er aan de hand is in dit medische spel?

 • Baby Hazel: toilethygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: toilethygiëne
  76 keer gespeeld

  Baby Hazel weet dat goede hygiëne een van de beste manieren is om een gezond te blijven. Help jij haar om het toilet schoon te maken in deze simulatiegame? Het is namelijk erg vies.

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  786 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Baby Hazel: tandverzorging
  Spelen
  Baby Hazel: tandverzorging
  75 keer gespeeld

  Hazel was met haar speelgoed aan het spelen toen ze besloot om in een lolly bijten. Het harde snoep heeft haar tanden flink beschadigd! Het lijkt erop dat ze naar de tandarts moet. Kan jij ervoor zorgen dat alles weer in orde komt in deze schattige medische simulatiegame?

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  493 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  651 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • IJsprinses: geboorte van tweelingen
  Spelen
  IJsprinses: geboorte van tweelingen
  371 keer gespeeld

  Deze prinses heeft niet een, maar twee baby's op komst! Kan jij er in deze medische simulatiegame voor zorgen dat alles klaar staat voor haar grote dag? Ze moet rustig blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis zal brengen.

 • Cute Baby Nursery
  Spelen
  Cute Baby Nursery
  258 keer gespeeld

  Waren alle baby's maar zo duidelijk...

 • Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  Spelen
  Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  218 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het kasteel waar deze babyprinses een heleboel liefde en aandacht nodig heeft! Kan jij haar in bad doen, te eten geven en nog veel meer in deze online simulatiegame? Haar moeder kan jouw hulp goed gebruiken.

 • Eilandprinses: nagelnoodgeval
  Spelen
  Eilandprinses: nagelnoodgeval
  2225 keer gespeeld

  De Eilandprinses van deze medische simulatiegame heeft last van een of andere vreselijke voetschimmel! Kan jij haar voeten een behandeling geven voordat ze een ontspannende pedicure krijgt?

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  1694 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Spelen
  Stippenmeisje: een tweeling
  4074 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  23421 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  7807 keer gespeeld

 • Prinses zeemeermin: bevalling
  Spelen
  Prinses zeemeermin: bevalling
  380 keer gespeeld

  De prinses gaat bevallen! Ze bevindt zich in het paleis en moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis! Kan jij haar helpen terwijl ze de koninklijke ziekenkoets roept en al haar spulletjes inpakt in deze medische simulatiegame? Je assistentie zal ook nodig zijn in het ziekenhuis.

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  1631 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Baby Lily: dagje ziek
  Spelen
  Baby Lily: dagje ziek
  369 keer gespeeld

  Arme Lily voelt zich vandaag niet zo lekker. Kan jij haar helpen in deze online medische game? Je moet haar temperatuur opnemen, een heerlijke en voedzame lunch voorbereiden en nog veel meer.

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  2115 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Paws to Beauty: Arctic Edition
  Spelen
  Paws to Beauty: Arctic Edition
  4510 keer gespeeld

 • Terrible Triplets
  Spelen
  Terrible Triplets
  313 keer gespeeld

  Zorg goed voor de drieling zodat hun ouders kunnen slapen.

 • Eenhoorn schoonheidssalon
  Spelen
  Eenhoorn schoonheidssalon
  1599 keer gespeeld

  Soms lopen avonturen wat ruw af en deze magische eenhoorn is net teruggekomen van iemand die haar wat klappen heeft verkocht. Kun je haar helpen zich beter te voelen als ze in de betoverde salon een makeover krijgt in dit online spel voor meisjes?

 • Gestippelde meid: thuis bijkomen
  Spelen
  Gestippelde meid: thuis bijkomen
  153 keer gespeeld

  De laatste missie van de gestippelde meid was een gevaarlijke onderneming. Ze heeft een aantal vervelende schurken verslagen, maar wel een paar flinke schrammen opgelopen. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer bovenop te komen? Ze wil het rustig aan doen en lekker thuisblijven om bij te komen.

 • Pixie: flirten in de sauna
  Spelen
  Pixie: flirten in de sauna
  690 keer gespeeld

  Komt Pixie de liefde van haar leven tegen in haar lievelingssauna? Help haar om zich klaar te maken voor een ontspannende middag met een beetje romantiek in deze magische online simulatiegame.

 • Goldie: lipinjecties
  Spelen
  Goldie: lipinjecties
  2865 keer gespeeld

  In deze online medische simulatiegame denkt Goldie erover om haar uiterlijk te veranderen. Kan jij haar helpen beslissen of ze lipinjecties moet nemen?

 • Schattige pup redden
  Spelen
  Schattige pup redden
  522 keer gespeeld

  Dit arme hondje is in een struik vast komen te zitten toen hij achterna werd gezeten door een grotere hond. Hij is gewond geraakt en nu moet hij naar de dierenarts. Kun jij hem weer helemaal beter maken in dit superschattige medische simulatiespel?