• Super Babysitter
  Spelen
  Super Babysitter
  3764 keer gespeeld

  Kun jij deze baby-gekte onder controle houden tot de ouders thuiskomen?

 • Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  Spelen
  Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  35 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het kasteel waar deze babyprinses een heleboel liefde en aandacht nodig heeft! Kan jij haar in bad doen, te eten geven en nog veel meer in deze online simulatiegame? Haar moeder kan jouw hulp goed gebruiken.

 • Voetendokter
  Spelen
  Voetendokter
  239 keer gespeeld

  Jakkes! Deze patiënten hebben een paar serieuze voetenproblemen! Kan jij deze podoloog helpen om hun wonden en andere aandoeningen te verzorgen in deze grappige medische simulatiegame?

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  244 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  50 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  3227 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Haarexpert
  Spelen
  Haarexpert
  108 keer gespeeld

  Zo veel kapsels, zo weinig tijd... In deze salon blijf je altijd bezig!

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  209 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  394 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  72 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  92 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  6766 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  1964 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Grappige keeldokter
  Spelen
  Grappige keeldokter
  887 keer gespeeld

  Deze patiënten hebben last van hun keel. Wat zou er aan de hand zijn? Ontdek het in dit grappige doktersspel. De eerste patiënt wacht op je in de behandelkamer.

 • Vincy's lipverzorging
  Spelen
  Vincy's lipverzorging
  6107 keer gespeeld

  O nee! Die arme Vincy heeft een infectie op haar lip! Kruip in de huid van haar dokter en help haar zo snel mogelijk in dit medische simulatiespel.

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  324 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  738 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  876 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Goldie: lipinjecties
  Spelen
  Goldie: lipinjecties
  590 keer gespeeld

  In deze online medische simulatiegame denkt Goldie erover om haar uiterlijk te veranderen. Kan jij haar helpen beslissen of ze lipinjecties moet nemen?

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  1169 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  7237 keer gespeeld
 • Babybad
  Spelen
  Babybad
  418 keer gespeeld

  Deze jonge prinses moet nodig in bad! Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft voordat je badschuim uitkiest in dit schattige online spel voor meisjes.

 • IJsprinses: geboorte van tweelingen
  Spelen
  IJsprinses: geboorte van tweelingen
  92 keer gespeeld

  Deze prinses heeft niet een, maar twee baby's op komst! Kan jij er in deze medische simulatiegame voor zorgen dat alles klaar staat voor haar grote dag? Ze moet rustig blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis zal brengen.

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  538 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Spelen
  Stippenmeisje: een tweeling
  3800 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • Kindergarten
  Spelen
  Kindergarten
  311 keer gespeeld

  Run je eigen kinder dagverblijf en bouw het verder uit.

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  1490 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  934 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Humeurige Ally: babybad
  Spelen
  Humeurige Ally: babybad
  118 keer gespeeld

  Alliy wordt nogal humeurig wanneer het badtijd voor haar is. Kan jij het leuker voor haar maken in dit online verzorgspel? Kies kleurige badbellen en speeltjes uit om de badtijd nog leuker te maken.

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Spelen
  Goldie prinses: huidspecialist
  17706 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • Schattige eenhoorns verzorgen
  Spelen
  Schattige eenhoorns verzorgen
  340 keer gespeeld

  Elk van deze drie schattige baby-eenhoorns heeft zich een beetje pijn gedaan tijdens hun laatste magische avontuur. Kan jij ervoor zorgen dat ze zich weer beter voelen in deze online verzorggame? Je kan ze allemaal een controle geven, hun wonden verzorgen en nog veel meer doen!

 • Heldenvriendinnen: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Heldenvriendinnen: zwangerschapscontrole
  450 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn beste vriendinnen met elkaar. Verder zijn ze allebei hoog zwanger! Ze zijn nu in het ziekenhuis voor een controle. Kan jij verzekeren dat ze in goede gezondheid verkeren en hun zwangerschap goed verloopt in dit online medische spel?

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  2823 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  602 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Cute Baby Nursery
  Spelen
  Cute Baby Nursery
  258 keer gespeeld

  Waren alle baby's maar zo duidelijk...

 • Meiden repareren het: Gwen's droomauto
  Spelen
  Meiden repareren het: Gwen's droomauto
  303 keer gespeeld

  Gwens auto is een compleet wrak! Gelukkig zou ze in staat moeten zijn om hem te repareren in haar garage, maar ze heeft jouw hulp nodig! Blijf aan haar zijde terwijl ze alle schade repareert in deze online simulatiegame. Je kan ook een handje helpen om haar auto te wassen en hem te versieren met onwijs gave en superleuke stickers!