Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Funny Kitty Care

Funny Kitty Care is een dieren spelletje waarbij je een kat kunt verzorgen. Je hebt namelijk een kitten gevonden die in de vuilniscontainer was gevallen. Dit arme katje is heel vies geworden. Kun jij het vachtje van deze lieve poes goed wassen en kammen? Daarna kun je de kitten schattig aankleden.

Heb jij altijd al een dierenarts willen worden of een eigen kat willen hebben om te verzorgen? In dit huisdieren spelletje kan het allebei! Breng je nieuwe kitten naar de kliniek voor een kleine operatie. Als je kat weer beter is kun je samen twee leuke minigames spelen.

Hoe speel je Funny Kitty Care?

Dit katten spelletje heeft vier levels. Eerst moet je de kat in het badje doen. Vergeet niet om zijn of haar nageltjes even bij te knippen. Daarna kun je met je katje naar de dierenkliniek. Hier moet je een kleine operatie uitvoeren om allerlei rommel uit de buik van de poes te halen.

Als het katje eenmaal is hersteld kun je samen een arkanoid spelletje spelen en een aantal tangram puzzeltjes oplossen. In het laatste level kun je de kitten allerlei schattige pakjes aantrekken.

Game Controls

  • KLIK MET LINKS, volg de pijltjes en SLEEP de voorwerpen naar de kat toe

Soortgelijke spelletjes

Ben je dol op dieren? Probeer dan ook eens deze leuke games: 

Wie heeft Funny Kitty Care ontwikkeld?

Funny Kitty Care is gemaakt door iclickgames.