Dieren Spelletjes

 • Worms.Zone
  Spelen
  Worms.Zone
  2463 keer gespeeld

  Deze wormen hebben een ongelooflijke honger en schattige stripfiguurtjes zijn hun favoriete maaltijd. Kun jij je worm laten groeien en ervoor zorgen dat hij de andere ongewervelden niet raakt in dit uitdagende io-spel? Anders exploderen ze namelijk...

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  20642 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  76419 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium!

  My Dolphin Show 7 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  7514 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  Spelen
  Monkey Go Happy: Pyramid Escape
  1495 keer gespeeld

  Het lukt deze arme aapjes maar niet om vrolijk te worden. Misschien dat een reis naar een bizarre tempel ze opfleurt? Beleef samen een nieuw, mysterieus avontuur in dit leuke zoek-en-vind spel.

 • Bob de slak
  Spelen
  Bob de slak
  94607 keer gespeeld

  Leid deze slijmerige, maar moedige slak naar zijn nieuwe onderkomen!

  Snail Bob is ook verkrijgbaar via Apple App Store

 • Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spelen
  Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  217 keer gespeeld

  Dit online legpuzzelspel barst van de puppy's. Hoe snel kun jij ze in elkaar zetten? Er zijn zes verschillende puzzels die je kunt uitproberen. Ook beslis je hoeveel stukjes je wilt gebruiken. Probeer maar eens met 16, 36 of zelfs 100 stukjes te spelen!

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  4609 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • Feestkat
  Spelen
  Feestkat
  1717 keer gespeeld

  Deze schattige kat is bijna net zo dol op poetsen als op rondrijden op de robotstofzuiger van zijn baasje. Doe met hem mee en poets elke hoek van het huis in dit online puzzelspel. Zorg je ervoor dat de kat geen enkel stofje vergeet terwijl hij door de kamer scheurt? Als je alle uitdagende levels hebt voltooid, is het tijd voor een feestje!

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelen
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  185 keer gespeeld

  In dit grappige legpuzzelspel speel je met 25, 49 of zelfs 100 stukjes. Probeer zo snel mogelijk de leeuwen, olifanten, nijlpaarden en nog veel meer in elkaar te zetten!

 • Hondenrace 3D
  Spelen
  Hondenrace 3D
  3297 keer gespeeld

  Welke van deze honden komt als eerste over de finish? Kies een dalmatiër, een golden retriever of een rottweiler, selecteer een van de uitdagende speltypen en ga de strijd aan in dit 3D-racespel.

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  6710 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Dream Pet Link
  Spelen
  Dream Pet Link
  65214 keer gespeeld

  Verbind dezelfde stenen met elkaar om het bord leeg te spelen.

 • 3D pandasimulator
  Spelen
  3D pandasimulator
  1842 keer gespeeld

  Het leven van een panda is hard. Er is zoveel bamboe om op te eten en het bos kan soms best gevaarlijk zijn. Kan jij deze panda helpen om zich te redden en voor zijn schattige gezinnetje te zorgen in deze 3D simulatiegame?

 • Cartoon Rabbit Jigsaw Puzzles
  Spelen
  Cartoon Rabbit Jigsaw Puzzles
  0 keer gespeeld

  Dit online legpuzzelspel barst van de schattige konijntjes! Kun jij ze snel weer in elkaar zetten? Er zijn verschillende spelmodussen om je puzzeltalenten mee te testen.

 • Paardenrace
  Spelen
  Paardenrace
  8215 keer gespeeld

  Heb jij verstand van paarden? Zet geld in op het snelste paard en kijk of hij ook als eerste de finish bereikt in dit simulatiespel.

 • Schattige dierenparen
  Spelen
  Schattige dierenparen
  89 keer gespeeld

  Kun jij alle schattige dierenparen vinden in dit uitdagende geheugenspelletje? Draai de kaarten zo snel mogelijk om, want voordat je het weet is de tijd verstreken en moet je weer opnieuw beginnen.

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelen
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  3359 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  302 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Drie panda's
  Spelen
  Drie panda's
  7862 keer gespeeld

  O nee! Kun jij deze arme panda's bevrijden?

 • Kleuren met nummers: dieren
  Spelen
  Kleuren met nummers: dieren
  2660 keer gespeeld

  Maak de mooiste kunstwerken met superschattige dieren zoals olifanten, pinguïns, katten en meer in dit online ontwerpspel. Je hoeft alleen maar een van de dieren te kiezen en de genummerde vakjes in te kleuren.

 • Bob de slak 3
  Spelen
  Bob de slak 3
  22829 keer gespeeld

  HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!

 • Legpuzzel: wilde dieren
  Spelen
  Legpuzzel: wilde dieren
  65 keer gespeeld

  Deze wilde dieren weten wel hoe ze zich moeten vermaken! Hoe snel zet jij de legpuzzels in elkaar waar ze met hun superschattige baby's op staan? Er zijn drie verschillende spelmodussen die je puzzelvaardigheden tot het uiterste zullen testen. Zet dus nu alle afbeeldingen van leeuwen, nijlpaarden en allerlei andere dieren in elkaar!

 • Bob de slak 2
  Spelen
  Bob de slak 2
  29742 keer gespeeld

  Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!

 • Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  Spelen
  Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  159 keer gespeeld

  Deze superschattige beertjes kunnen zich nauwelijks inhouden. In dit grappige en knuffelachtige legpuzzelspel kunnen ze nauwelijks wachten totdat je al hun puzzels hebt gelegd. Probeer de drie verschillende spelmodussen uit: speel eerst de gemakkelijke en daarna de gemiddelde of moeilijke modus!

 • 3 panda's in Japan
  Spelen
  3 panda's in Japan
  6905 keer gespeeld

  De vakantie van deze zwart-witte vrienden is in het water gevallen, en dat komt allemaal door een stel dieven. Kun jij zorgen dat ze veilig thuis komen?

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  4412 keer gespeeld

 • Legpuzzel: getekende katten
  Spelen
  Legpuzzel: getekende katten
  78 keer gespeeld

  Kun jij alle tekeningen van deze schattige katten weer terug in elkaar zetten? Er staan je wel twaalf puzzels te wachten in dit online legpuzzelspel!

 • Eenhoorn schoonheidssalon
  Spelen
  Eenhoorn schoonheidssalon
  2045 keer gespeeld

  Soms lopen avonturen wat ruw af en deze magische eenhoorn is net teruggekomen van iemand die haar wat klappen heeft verkocht. Kun je haar helpen zich beter te voelen als ze in de betoverde salon een makeover krijgt in dit online spel voor meisjes?

 • Labrador bij de dokterssalon
  Spelen
  Labrador bij de dokterssalon
  1687 keer gespeeld

  Deze schattige labradorpup voelt zich niet zo lekker in dit online verzorgspel. Laten we hem naar de tandarts brengen en ervoor zorgen dat hij op tijd op zijn afspraak met de dierenarts komt. Daarna kan je hem naar de hondenspa sprengen waar hij van een ontspannende middag mag genieten.

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  27687 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  Spelen
  Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  0 keer gespeeld

  Dit online puzzelspel barst van de schattige getekende puppy's. Zet afbeeldingen van chihuahua's, beagles en andere supergave hondjes terug in elkaar. Ontdek zelf hoe snel je alle legpuzzels terug in elkaar kunt zetten.

 • Paws to Beauty: Arctic Edition
  Spelen
  Paws to Beauty: Arctic Edition
  5164 keer gespeeld

 • Bob de slak 4
  Spelen
  Bob de slak 4
  9479 keer gespeeld

  Trek je ruimtepak aan en ga weer met Bob de slak mee op missie om de planeet te redden. Ga mee met de avontuurlijke ruimtemissie met omgekeerde zwaartekracht om onze slome slak te helpen door de barrières te komen. Verzamel alledrie de verborgen sterren in elk level. Klaar om er een slakkengangetje in te zetten?

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  1917 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Horse Jumping 2
  Spelen
  Horse Jumping 2
  18935 keer gespeeld

  Verzorg je nieuwe virtuele paard extra goed om samen over de obstakels te kunnen springen!