Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Kitty Cats

Kun jij deze superschattige katten bijhouden in Kitty Cats? Ze zijn op zoek naar iemand die voor ze kan zorgen in dit superschattig kattenspelletje.

Deze katten zijn echt schattig, maar ze hebben wat begeleiding nodig. Je moet ze naar hun voer- en waterbakken leiden, evenals naar de dichtstbijzijnde kattenbak in dit verzorgspelletje. Er zijn ook een paar coole speeltjes waarmee ze kunnen spelen. Ontdek wat er gebeurt als je op de opwindmuis klikt, maar niet boos worden als ze meer interesse tonen in een schoen of een kartonnen doos!

Hoe speel je Kitty Cats?

Kitty Cats is een superschattig huisdierspelletje waar jij voor een van deze vele jonge katten kunt zorgen. Zorg ervoor dat ze voldoende eten en voldoende water drinken wanneer ze niet voortdurend in en uit een kartonnen doos stuiteren of een opwindmuis door de woonkamer achtervolgen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de kat naar eten, speelgoed en meer te leiden.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om te proberen.

  1. Funny Daycare
  2. Cute Puppy Care
  3. Pou
  4. Hello Kitty Pinball

Wie is de maker?

Kitty Cats is gemaakt door Xform.