Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Down The Mountain

De hellingen van deze berg zijn heel gevaarlijk. Daar weet deze koe alles van! Daarom probeert ze te ontsnappen in Down the Mountain

Als je graag klassieke arcadespelletjes als Q*bert speelt, zul je dit geweldig vinden. Ga samen met de koe op een episch en snoezig avontuur. Ze krijgt te maken met alles van hongerige bergleeuwen tot plassen lava tijdens haar trektocht. Er zijn ook een aantal schatkisten onderweg te vinden. Kijk alleen uit voor die plakkerige sandwiches! 

Kogama: The Elevator en Boxel Rebound zijn nog twee vaardigheidsspelletjes om uit te proberen. 

Speluitleg

Down the Mountain is een actiespel waarin je een koe bestuurt terwijl ze een vallei probeert te bereiken. Ze zal tal van gevaren moeten zien te ontwijken, variërende van snelle auto's, flesjes gif, explosieven en meer! 

Spelbediening 

Muis 

  • GEBRUIK DE MUIS om personages, speltypen en meer in de menu's te selecteren. 

Toetsenbord 

  • PIJL-LINKS om naar links te springen. 
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te springen.  

Wie is de maker? 

Down the Mountain is gemaakt door Umbrella Games.