Tap Spellen

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  1823 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Magic Piano Tiles
  Spelen
  Magic Piano Tiles
  33576 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  1060 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  13248 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Messenwerper
  Spelen
  Messenwerper
  3293 keer gespeeld

  Kan jij je een weg banen door deze intense actiegame? Werp je messen naar de draaiende voorwerpen, zoals autobanden en enorme cheeseburgers! Je kan ook op de appels richten, maar pas op voor de andere messen. Als je er eentje raakt, is het game over!

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  20496 keer gespeeld

  desc

 • Dunkschoten
  Spelen
  Dunkschoten
  1408 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij de bal in beweging houden in deze intense basketbalgame? Doe je uiterste best om hem in alle netten van een eindeloze reeks ringen te schieten.

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  32531 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  4422 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  2240 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • Puppy Blast
  Spelen
  Puppy Blast
  951 keer gespeeld

  Dit schattige puzzelspel is een feest om te spelen. Deze keer hoef je geen drie blokken weg te spelen, maar slechts twee. Bovendien zijn er allerlei power-ups, zoals bommen en raketten, voor als je vastzit. Activeer de discobol om het feest helemaal compleet te maken!

 • Zeskantpuzzel
  Spelen
  Zeskantpuzzel
  83 keer gespeeld

  Hoeveel van deze vreemde voorwerpen kun jij op het veld plaatsen? Kijk of je ze kunt laten ontploffen en probeer het zolang mogelijk vol te houden in dit uitdagende puzzelspel.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  18540 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  151 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Squares 1
  Spelen
  Squares 1
  16574 keer gespeeld

  Maak het veld leeg door op groepen blokken met identieke kleuren te klikken.

 • Happy Glass
  Spelen
  Happy Glass
  12271 keer gespeeld

  Voor dit leuke zwaartekrachtspelletje heb je razendsnelle reflexen nodig. Denk je dat jou het lukt om de blokken te verwijderen of de glazen met water te vullen? Laat maar 'ns zien dan!

  Happy Glass is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Panelore
  Spelen
  Panelore
  327 keer gespeeld

  Kun jij alle kleurrijke blokken bijhouden in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Als ze de bovenkant van het scherm bereiken, is het game over! Verbind ze zo snel als je kan om ze allemaal van het bord te verwijderen.

 • Basketbalknaller
  Spelen
  Basketbalknaller
  2772 keer gespeeld

  Hoe lang houd jij je staande in dit spannende basketbalspel? Probeer de bal in de korf van elk bloedstollende level te krijgen. Je hebt maar weinig tijd om een schot te maken, dus vertoon razendsnel handen- en voetenwerk!

 • Hexalau
  Spelen
  Hexalau
  362 keer gespeeld

  Dit puzzelspel barst van de genummerde achthoeken, maar er is niet echt veel plaats voor. Zet ze in groepjes van vier of meer om ze samen te voegen. Dat is de enige manier waarop je genoeg ruimte krijgt voor de nieuwe kubussen die al in de wachtrij staan.

 • Magic Tiles 3
  Spelen
  Magic Tiles 3
  2007 keer gespeeld

  Kun jij in het ritme blijven tijdens dit uitdagende online spel? Probeer de magische tegels bij te houden.

 • Stickman Swing
  Spelen
  Stickman Swing
  2284 keer gespeeld

  Het stokmannetje in dit spannende actiespel zwaait door de lucht dankzij zijn handige webschieters. Maar hij heeft jouw hulp nodig om te voorkomen dat hij neerstort! Help hem langs de hoge palen te zwaaien terwijl hij de finish van elk uitdagend level probeert te bereiken.

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  6317 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Juwelenmatch 3
  Spelen
  Juwelenmatch 3
  204 keer gespeeld

  In dit unieke drie-op-een-rij-puzzelspel moet je een enorm aantal juwelen met elkaar verbinden. Maak de verbindingen razendsnel, want de klok loopt snel af. Hoeveel juwelen laat jij van het bord knallen voordat de tijd op is?

 • Flappy Bird
  Spelen
  Flappy Bird
  6145 keer gespeeld

  Eenvoudig. Verslavend. En ECHT HEEL ERG LASTIG. Tik om met je vleugels te slaan, maar laat die vogel heel!

 • Swipe Skate 2
  Spelen
  Swipe Skate 2
  1762 keer gespeeld

  Pak je skateboard en voer de meest waanzinnige stunts uit in dit coole driedimensionale skateboardspel. Kies voor de freestyle- of de tijdmodus en laat zien dat jij de koning van het skatepark bent.

 • Pianotoetsen
  Spelen
  Pianotoetsen
  3427 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed en vooral hoe snel je kunt pianospelen. Zolang je de witte toetsen maar niet raakt!

 • Bottle Cap Challenge
  Spelen
  Bottle Cap Challenge
  530 keer gespeeld

  Laat de flessendoppen maar vliegen in dit grappige actiespel! Draai zo snel mogelijk aan de dop om hem de lucht in te schieten en probeer de sterren te raken. Kun jij alle uitdagende levens voltooien?

 • Billy the Kid: schietoefeningen
  Spelen
  Billy the Kid: schietoefeningen
  59 keer gespeeld

  Op deze schietbaan kun je je schietvaardigheden verbeteren. Het enige probleem is dat je doelen ook terugschieten! Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat jij het loodje legt in dit coole actiespel?

 • Tik op de muis
  Spelen
  Tik op de muis
  156 keer gespeeld

  Kun jij dit vervelende muisje vinden in deze superlastige levels?

 • Hou 'm in leven!
  Spelen
  Hou 'm in leven!
  78 keer gespeeld

  Dit vreemde wezen staat op het punt om een spannend avontuur te beleven in deze avonturengame, maar er is een probleempje. Hij kan zich niet verdedigen! Kan jij hem in leven houden terwijl je door alle barrières en andere gevaarlijke dingen die je weg versperren knalt?

 • Springende stip
  Spelen
  Springende stip
  699 keer gespeeld

  Kun jij deze zwarte stip in beweging houden in dit intense actiespel? Probeer alle leveldoelen te behalen, maar treuzel niet, want voordat je het weet word je ingehaald...

 • Tik en ren
  Spelen
  Tik en ren
  29 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij voorkomen dat deze dappere hond brokken maakt in deze eindeloze runner? Help hem om stekels en andere gevaarlijke valkuilen te ontwijken.

 • Tap the Rat
  Spelen
  Tap the Rat
  153 keer gespeeld

  Deze ratten weten niet van ophouden! Als hongerig poesje moet jij ze tegenhouden voordat ze er allemaal vandoor gaan. Tap the Rat is een gloednieuw spel waar alles om reflex en vaardigheid draait!

 • Tap and Go: Deluxe
  Spelen
  Tap and Go: Deluxe
  1270 keer gespeeld

  Deze kleine eend heeft moeite om op het rechte pad te blijven. Misschien kun jij hem de weg wijzen? Zorg dat hij gaten, stenen muren en andere gevaren ontwijkt in dit uitdagende en super schattige actiespel.

 • Tip Tap 2
  Spelen
  Tip Tap 2
  28 keer gespeeld

  Tik op het juiste moment om je wezentje een nieuwe richting op te laten gaan en vergeet niet om de edelstenen te verzamelen. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen in dit vervolg op het populaire Tip Tap?

 • Catch Dots
  Spelen
  Catch Dots
  153 keer gespeeld

  Als je in dit intense actiespel een hoge score wilt halen, zul je perfecte timing nodig hebben. Grijp de controle over de rondtollende stippen en probeer ze samen te voegen met de stippen die recht op ze afvliegen!