Tap Spellen

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  1642 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  2603 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  3084 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Squares 1
  Spelen
  Squares 1
  17061 keer gespeeld

  Maak het veld leeg door op groepen blokken met identieke kleuren te klikken.

 • Hippo Pizza Chef
  Spelen
  Hippo Pizza Chef
  1037 keer gespeeld

  Hij is groot, luidruchtig en hij kan echt lekker koken! Sluit je aan bij deze knotsgekke kok en ga aan de slag in Hippo Pizza Chef

  Het blije nijlpaard wacht op je in zijn keuken waar de pizza net vers uit de oven komt. Hij probeert elke pizzapunt bij een andere te leggen om een hele pizza te maken en bakken met geld te verdienen. Kun jij hem helpen om te kijken op welke borden hij ze neer moet leggen in dit uitdagende kookspelletje? Elk level bevat een aantal lastige culinaire puzzels! 

  Dol op pizza? Wat dacht je van pizzaspelletjes? Als je van beide geen genoeg kunt krijgen, probeer dan Pizza Real Life Cooking en Papa’s Pizzeria

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een pizzapunt te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om de punt op een bord te leggen. 

  Over de spelontwikkelaar

  Hippo Pizza Chef is ontworpen door Famobi, een bedrijf dat fantastische HTML5-spelletjes maakt.

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  9028 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  18350 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Magic Piano Tiles
  Spelen
  Magic Piano Tiles
  39629 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Messenwerper
  Spelen
  Messenwerper
  5470 keer gespeeld

  Kan jij je een weg banen door deze intense actiegame? Werp je messen naar de draaiende voorwerpen, zoals autobanden en enorme cheeseburgers! Je kan ook op de appels richten, maar pas op voor de andere messen. Als je er eentje raakt, is het game over!

 • Happy Glass
  Spelen
  Happy Glass
  13469 keer gespeeld

  Voor dit leuke zwaartekrachtspelletje heb je razendsnelle reflexen nodig. Denk je dat jou het lukt om de blokken te verwijderen of de glazen met water te vullen? Laat maar 'ns zien dan!

  Happy Glass is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  2505 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • Dunkschoten
  Spelen
  Dunkschoten
  1835 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij de bal in beweging houden in deze intense basketbalgame? Doe je uiterste best om hem in alle netten van een eindeloze reeks ringen te schieten.

 • Zeskantpuzzel
  Spelen
  Zeskantpuzzel
  133 keer gespeeld

  Hoeveel van deze vreemde voorwerpen kun jij op het veld plaatsen? Kijk of je ze kunt laten ontploffen en probeer het zolang mogelijk vol te houden in dit uitdagende puzzelspel.

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  35044 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

  Helix Jump 2 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Puppy Blast
  Spelen
  Puppy Blast
  1001 keer gespeeld

  Dit schattige puzzelspel is een feest om te spelen. Deze keer hoef je geen drie blokken weg te spelen, maar slechts twee. Bovendien zijn er allerlei power-ups, zoals bommen en raketten, voor als je vastzit. Activeer de discobol om het feest helemaal compleet te maken!

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  20763 keer gespeeld

  desc

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  18819 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Panelore
  Spelen
  Panelore
  338 keer gespeeld

  Kun jij alle kleurrijke blokken bijhouden in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Als ze de bovenkant van het scherm bereiken, is het game over! Verbind ze zo snel als je kan om ze allemaal van het bord te verwijderen.

 • Hexalau
  Spelen
  Hexalau
  472 keer gespeeld

  Dit puzzelspel barst van de genummerde achthoeken, maar er is niet echt veel plaats voor. Zet ze in groepjes van vier of meer om ze samen te voegen. Dat is de enige manier waarop je genoeg ruimte krijgt voor de nieuwe kubussen die al in de wachtrij staan.

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  4659 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Zball
  Spelen
  Zball
  882 keer gespeeld

  Rol met de bal over de muur. Tik op het scherm om de richting van de bal te wijzigen. Zorg dat je niet van de rand valt! Hoe ver kun jij komen?

 • Juwelenmatch 3
  Spelen
  Juwelenmatch 3
  305 keer gespeeld

  In dit unieke drie-op-een-rij-puzzelspel moet je een enorm aantal juwelen met elkaar verbinden. Maak de verbindingen razendsnel, want de klok loopt snel af. Hoeveel juwelen laat jij van het bord knallen voordat de tijd op is?

 • Pizza Ninja Mania
  Spelen
  Pizza Ninja Mania
  760 keer gespeeld

  Keukens kunnen levensgevaarlijk zijn, zeker deze! Pak een zwaard en ga aan de slag in Pizza Ninja Mania!

  Is deze man een kok of een ninja? Dat weet niemand zeker, maar hij heeft wel jouw hulp in zijn pizzeria nodig in dit actierijkericht- en klikspelletje. Gebruik je machtige zwaard om alles van tomaten en ananas tot knoflook bevestigd aan ballonnen aan mootjes te hakken! Sommige dingen zullen nog steeds bevroren zijn, dus dan moet twee keer hakken. Maar pas wel op voor de bommen. Als je teveel raakt, zal de hele tent de lucht in vliegen!

  Ninjaspelletjes zijn te gek! Fruit Ninja en Ninja Painter 1 zijn nog twee geweldige spelletjes die je uit kunt proberen. 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je zwaard te richten. 
  • KLIK MET LINKS om de verschillende items doormidden te hakken.

  Over de spelontwikkelaar

  Pizza Ninja Mania is ontworpen door Inlogic Games, een bedrijf dat fantastische Android- en HTML5-spelletjes maakt.


 • 10x10 Pixel
  Spelen
  10x10 Pixel
  302 keer gespeeld

  Zo veel vormen, zo weinig tijd! Kun jij ze allemaal kwijt in 10x10 Pixel

  Kijk of je plek kunt vinden voor de vormen op het bord. Sommige zijn vierkant terwijl andere heel vreemd zijn of uit één pixel bestaan. Als je een hele rij weet te maken, wordt deze verwijderd. Zelfs de beste spelers zullen worden uitgedaagd in dit retro 10x10 spel. Ontdek of jij een indrukwekkend record neer kunt zetten! 

  Zin in nog meer verslavende puzzelspelletjes? Probeer dan TenTrix en 2020 Blocks

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om een plek op het bord te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om een vorm te plaatsen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  10x10 Pixels is ontworpen door CoolGames, een bedrijf dat fantastische HTML5-spelletjes maakt.

 • Balls and Bricks
  Spelen
  Balls and Bricks
  1720 keer gespeeld

  Deze ballen zijn knap lastig, maar de bakstenen zijn nóg lastiger! Vernietig ze allemaal zo snel als je kunt in Balls and Bricks

  De ballen kunnen uit worden geschakeld met één succesvolle aanval, maar de bakstenen zijn een heel ander verhaal. Elke steen heeft een cijfer dat aangeeft hoe vaak je die steen moet raken. Hoeveel levels versla jij in dit uitdagende online actiespelletjes dat is geïnspireerd op een aantal van de bestekleurblokspelletjes aller tijden? Er zijn ook een heleboel coole boosters en upgrades die je onderweg kunt verzamelen. 

  Zoek je nog meer geweldige richt- en schietspelletjes? Probeer dan Bubble Shooter Dragon of Save the Cowboy

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de ballen en de boosters te richten. 
  • KLIKS MET LINKS om ze te weg te smijten.
 • Basketbalknaller
  Spelen
  Basketbalknaller
  3129 keer gespeeld

  Hoe lang houd jij je staande in dit spannende basketbalspel? Probeer de bal in de korf van elk bloedstollende level te krijgen. Je hebt maar weinig tijd om een schot te maken, dus vertoon razendsnel handen- en voetenwerk!

 • Stretch the Cat
  Spelen
  Stretch the Cat
  988 keer gespeeld

  Dit poezenbeest houdt van stretchen! Zorg dat hij zijn doel haalt in Stretch the Cat

  Hij probeert de genummerde kubussen in het raster van elk level te bereiken. Maar hij kan maar een bepaalde afstand afleggen. Help hem om de blokken te bereiken en verwijder vissen die zijn pad blokkeren in dit snoezige en uitdagende kattenspelletje

  Speluitleg 

  Het doel van Stretch the Cat is om de kat een genummerde kubus binnen een raster te laten bereiken. Het cijfer geeft de hoeveelheid plekken aan die hij in het doolhof moet passeren. Als er bijvoorbeeld 16 op een kubus staat, betekent dit dat de kat 16 vakjes moet opschuiven om de kubus te bereiken. 

  Tom and Jerry: Mouse Maze en My Dolphin Show 7 zijn nog twee dierenspelletjes die je uit kunt proberen. 

  Spelbesturing 

  Toetsenbord 

  • GEBRUIK DE PIJLEN om de kat uit te rekken en hem door elk raster te leiden. 
  Spelbediening

   Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om de vissen te bewegen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Stretch the Cat werd gemaakt door FG Studio.

 • Rope Unroll
  Spelen
  Rope Unroll
  947 keer gespeeld

  Oh, wat een ingewikkeld web hebben we toch geweven! Ontdek of je alles kunt ontwarren in Rope Unroll.

  Elk van deze voorwerpen is verstrikt in een touw. Je zult ze moeten ontwarren om ze te bevrijden in ditmobiele spelletje dat je zowel op je pc of favoriete mobiele apparaat kunt spelen. Kun jij bananen, gitaren en zelfs hotdogs ontwarren in al deze geweldige en vermakelijke levels?  

  Happy Glass 2 en Super Stacker 2 zijn nog een paar fantastische natuurkundige spelletjes om uit te proberen. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de voorwerpen rond te draaien.
  • KLIK MET LINKS om het touw te ontwarren. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Rope Unroll is uitgebracht door GameDistribution.

 • Stickman Swing
  Spelen
  Stickman Swing
  2505 keer gespeeld

  Het stokmannetje in dit spannende actiespel zwaait door de lucht dankzij zijn handige webschieters. Maar hij heeft jouw hulp nodig om te voorkomen dat hij neerstort! Help hem langs de hoge palen te zwaaien terwijl hij de finish van elk uitdagend level probeert te bereiken.

 • Helix ballensprong
  Spelen
  Helix ballensprong
  3590 keer gespeeld

  Hoever kan jij al deze balletjes verf langs de helix laten afdalen? Draai en keer de structuren terwijl je de gekleurde platforms probeert te vermijden. Hou verder de handige power-ups in de gaten in deze intense online game.

 • Flappy Bird
  Spelen
  Flappy Bird
  6343 keer gespeeld

  Eenvoudig. Verslavend. En ECHT HEEL ERG LASTIG. Tik om met je vleugels te slaan, maar laat die vogel heel!

 • Magic Tiles 3
  Spelen
  Magic Tiles 3
  2202 keer gespeeld

  Kun jij in het ritme blijven tijdens dit uitdagende online spel? Probeer de magische tegels bij te houden.

 • Swipe Skate 2
  Spelen
  Swipe Skate 2
  2020 keer gespeeld

  Pak je skateboard en voer de meest waanzinnige stunts uit in dit coole driedimensionale skateboardspel. Kies voor de freestyle- of de tijdmodus en laat zien dat jij de koning van het skatepark bent.

 • Rollende stad
  Spelen
  Rollende stad
  655 keer gespeeld

  Welke van deze ballen wordt de grootste van allemaal? Daag andere spelers van over de hele wereld uit en probeer een stad te vernietigen. Door over bussen, bankjes, auto's en huizen te rollen, wordt je bal steeds groter. Uiteindelijk kun je zelfs hele wolkenkrabbers verpletteren in dit grappige actiespel voor meerdere spelers.

 • Down The Mountain
  Spelen
  Down The Mountain
  787 keer gespeeld
 • Boxel Rebound
  Spelen
  Boxel Rebound
  894 keer gespeeld

  Jouw gamevaardigheden staan op het punt tot het uiterste te worden getest! Hoeveel levels kun jij voltooien in het bijzonder uitdagende Boxel Rebound

  Jij bestuurt een doos die vastbesloten is om zijn weg door een aantal hindernisbanen te maken. Hij ontploft als hij voorwerpen als blokken raakt in dit springspelletje. Lukt het jou om hem heel te houden? Voor een nog grotere uitdaging kun je je eigen levels ontwerpen om ze nóg spannender te maken. 

  Geometry Dash Online en Crossy Road zijn nog twee vaardigheidspelletjes om uit te proberen! 

  Speluitleg 

  Het doel van Boxel Rebound is te voorkomen dat een op hol geslagen doos tegen verschillende gevaren botst. Let ook op portalen die de doos kunnen laten krimpen of groeien. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om keuzes in het menu en tijdens het spelen te maken. 
  • KLIK MET LINKS om de doos te laten springen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Boxel Rebound is gemaakt door Azerion. 

  Speel op mobiel 

  Je kunt Boxel Rebound ook op een mobiel apparaat viaGoogle Play spelen.