Logische Spelletjes

 • Happy Glass 2
  Spelen
  Happy Glass 2
  8789 keer gespeeld

  Houd jij deze grappige glazen tevreden in dit uitdagende puzzelspel? Met de drie verschillende spelmodussen blijf je uren aan de gang. Probeer de glazen precies tot de lijn te vullen of om te draaien en op de juiste plek te krijgen. Je hebt snelle reflexen en scherpe ogen nodig om alle levels uit te spelen!

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  7359 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  9293 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  1833 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Ultiem schaakspel
  Spelen
  Ultiem schaakspel
  0 keer gespeeld

  Probeer een schaakmeester te worden in deze online editie van het tijdloze bordspel. Een of twee spelers kunnen proberen om de koning van hun tegenstander in te sluiten. Haal jij als eerste een schaakmat terwijl je een vriend uitdaagt of het tegen de computer opneemt? Voordat het spel begint, kun je de moeilijkheidsgraad en de stijl van het bord veranderen.

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  16588 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  15 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Kleurenpijpen
  Spelen
  Kleurenpijpen
  1575 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij al deze pijpen verbinden? In deze uitdagende puzzelgame moet je er paden tussen maken en ze met elkaar matchen op basis van hun kleur.

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  21876 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Feestkat
  Spelen
  Feestkat
  1409 keer gespeeld

  Deze schattige kat is bijna net zo dol op poetsen als op rondrijden op de robotstofzuiger van zijn baasje. Doe met hem mee en poets elke hoek van het huis in dit online puzzelspel. Zorg je ervoor dat de kat geen enkel stofje vergeet terwijl hij door de kamer scheurt? Als je alle uitdagende levels hebt voltooid, is het tijd voor een feestje!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  13424 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Voetballen maar
  Spelen
  Voetballen maar
  729 keer gespeeld

  Stel je vaardigheden op het voetbalveld op de proef. Hoeveel doelpunten kun jij maken?

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  2107 keer gespeeld

  In deze donkere dimensie kan je een echt unieke mahjong-uitdaging ervaren. Kan jij alle tegels in de kubus met elkaar matchen voordat het te laat is? Ook moet je de speciale getimede tegels verbinden voordat hun klok op nul staat!

 • Doolhof
  Spelen
  Doolhof
  1996 keer gespeeld

  Talloze leuke, uitdagende doolhoven liggen op je te wachten in dit online puzzelspel. Denk je dat jij ze allemaal kunt oplossen? Je krijgt een ster voor elk doolhof dat je voltooit.

 • 4-op-een-rij: multiplayer
  Spelen
  4-op-een-rij: multiplayer
  1456 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in deze online versie van het klassieke spel. Kun jij als eerste 4-op-een-rij krijgen? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Truck Loader 5
  Spelen
  Truck Loader 5
  10955 keer gespeeld

  Elke magazijnmanager zou dol zijn op een heftruckheld als deze! Stapel alle pallets en andere magazijnspullen op en laad de truck zo snel mogelijk in in deze nieuwste versie uit de populaire Truck Loader-serie!

 • 4 in a Row Mania
  Spelen
  4 in a Row Mania
  1661 keer gespeeld

  Speel tegen een vriend of daag de computer uit in deze versie van het klassieke tafelspel. Lukt het jou om als eerste vier schijven op een rij te krijgen?

 • SparkChess-spel
  Spelen
  SparkChess-spel
  12893 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • Truck laden 4
  Spelen
  Truck laden 4
  11436 keer gespeeld

  Zelfs met een magnetische heftruck is het inladen van deze trucks nog een hele klus!

 • Sudokupuzzel
  Spelen
  Sudokupuzzel
  1083 keer gespeeld

  De klassieke puzzelgame is terug met deze uitdagende en leuke online versie. Er zijn vier verschillende moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor beginners en spelers die al jaren van Sudoku genieten.

 • Test je geest
  Spelen
  Test je geest
  411 keer gespeeld

  In deze puzzelgame kan je jouw geheugen en observatievaardigheden een flinke workout geven. Ben jij sneller dan de klok en voltooi je de andere doelen van elke spannende uitdaging?

 • Klassiek dammen
  Spelen
  Klassiek dammen
  8782 keer gespeeld

  Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel. Probeer over zoveel mogelijk stenen van je tegenstander te springen en kijk of jij de overkant kunt bereiken.

 • Prachtige legpuzzels
  Spelen
  Prachtige legpuzzels
  1080 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige legpuzzels weer in elkaar zetten in dit online spel? Elke puzzel bestaat uit een majestueuze natuurfoto. Heb je zin in een uitdaging? Kies dan de grootste puzzel met de meeste puzzelstukjes.

 • 1 + 2 = 3
  Spelen
  1 + 2 = 3
  349 keer gespeeld

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  30799 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Landingsfeest
  Spelen
  Landingsfeest
  261 keer gespeeld

  Ben jij in staat om alle aliens met elkaar te matchen in deze knotsgekke puzzelgame? Zet ze in groepen van vier, vijf of meer voordat ze dit hele maisveld platleggen.

 • Schaken in Flash 3
  Spelen
  Schaken in Flash 3
  6678 keer gespeeld

  Schaken is nog steeds een van de meest intrigerende bordspellen ter wereld. Al duizenden jaren proberen spelers de koning van hun tegenstander te pakken te krijgen, terwijl ze hun eigen stukken beschermen. Ben jij klaar voor een potje in dit vervolg op het uitdagende schaakspelletje?

 • 3 in 1 Checkers
  Spelen
  3 in 1 Checkers
  6541 keer gespeeld

  Drie varianten op dammen in een spel.

 • Truck laden 2
  Spelen
  Truck laden 2
  13715 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat een vorkheftruck makkelijk te bedienen is?

 • Fruit beschermen: spelerspakket
  Spelen
  Fruit beschermen: spelerspakket
  3269 keer gespeeld

  Agh! Zoek dekking! Het begint weer te regenen!

 • Deal or No Deal
  Spelen
  Deal or No Deal
  8074 keer gespeeld

  Kies een koffer en kijk of je een virtueel fortuin hebt gewonnen.

 • Slang en blokken
  Spelen
  Slang en blokken
  1129 keer gespeeld

  Deze slang probeert zich een weg te banen door een tunnel vol mega-blokken. Hij zal onderweg heel veel power-ups moeten oppeuzelen om de blokken te kunnen vernietigen. Zou jij hem een handje kunnen helpen?

 • Daily Sudoku 2
  Spelen
  Daily Sudoku 2
  196 keer gespeeld

  Los elke dag een sudoku op in deze online versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij de dagelijkse uitdagingen voltooien? Er zijn verschillende speltypen waardoor zelfs beginnende spelers meteen aan de slag kunnen.

 • Merge Bubble
  Spelen
  Merge Bubble
  12 keer gespeeld

  Betreed een mysterieus laboratorium en bereid jezelf voor op een reeks uitdagende puzzels in Merge Bubble. Weet jij elk paar kleurrijke bellen te verbinden?

  Verplaats ze en verander hun positie voordat je ze op het bord plaatst in dit 3-op-een-rijspel dat elementen bevat uit maar liefst 2048 spellen. Als je drie bellen van dezelfde soort verbindt, worden ze samen één bel. Als je vast komt te zitten, kun je altijd een handige booster om wat ruimte te maken. 

  Bubble Shooter, Cookie Crush 3 en Harvest Honors Classic zijn drie andere puzzelspellen die je gegarandeerd leuk zult vinden. 

  Spelbediening  

  • HOUD DE LINKERMUISKNOP INGEDRUKT om de positie van de bellen te veranderen. 
  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP zodra je een plek hebt gevonden om ze op het bord te plaatsen. 

  Over de spelontwikkelaar

  Merge Bubble is gemaakt door het bedrijf CoolGames. Dit bedrijf heeft kantoren in zowel Tokio als Amsterdam, en ze maken allerlei geweldige spellen.

   

 • Trolgezicht missie: sport
  Spelen
  Trolgezicht missie: sport
  2954 keer gespeeld

  Deze trol neemt sporten erg serieus. Kun jij hem helpen met het trainen van zijn vriend?

 • 3D schaken
  Spelen
  3D schaken
  717 keer gespeeld

  Geef je schaakskills een workout met deze 3D versie van het tijdloze bordspel. Stap de virtuele woonkamer in waar het schaakbord al klaar staat. Je kan tegen een vriend spelen of het met een van de vele moeilijkheidsgraden tegen de computer opnemen.