Concentratiespellen

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  5937 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  4008 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  2190 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Eng doolhof
  Spelen
  Eng doolhof
  17538 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  9184 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  7172 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Mahjong: alchemietijdperk
  Spelen
  Mahjong: alchemietijdperk
  470 keer gespeeld

  Betreed deze mysterieuze kamer voor een unieke en magische mahjong-game. Kan jij alle betoverende symbolen op de tegels met elkaar verbinden voordat de tijd op is?

 • Bouw een brug
  Spelen
  Bouw een brug
  5195 keer gespeeld

  Deze vrachtwagen probeert een paar simpele bestellingen te leveren, maar hij komt steeds voor een reeks gevaarlijke afgronden te staan. Kan jij in deze online bouwgame een paar bruggen bouwen zodat hij zijn reis kan voortzetten? Je hoeft alleen de stippen met elkaar te verbinden!

 • Pipe Beer
  Spelen
  Pipe Beer
  373 keer gespeeld

  Deze bierbrouwer is het beu om zijn bier op de traditionele manier te drinken. Daarom moet jij voor hem een ingewikkeld buizenstelsel maken waarmee z'n pils rechtstreeks van het vat in het glas komt. Kun jij ervoor zorgen dat zijn bizarre droom werkelijkheid wordt in dit maffe puzzelspel?

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  3323 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Houten blokken
  Spelen
  Houten blokken
  1392 keer gespeeld

  Kun jij de houten blokken verwijderen in dit lastige puzzelspel? Vul de rijen en kolommen om de blokken weg te spelen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten.

 • Luchthaven-indringer
  Spelen
  Luchthaven-indringer
  340 keer gespeeld

  Victoria is een dappere detective die vastbesloten is om een groep criminelen te stoppen in deze verborgen-objectengame. Ga met haar mee naar deze drukke luchthaven, voeg je bij een paar personeelsleden en stop hun duivelse plannen om een vliegtuig te kapen!

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  3701 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  1432 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Klassieke Sudoku
  Spelen
  Klassieke Sudoku
  2374 keer gespeeld

  Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?

 • 1 + 2 + 3
  Spelen
  1 + 2 + 3
  513 keer gespeeld

  Hoeveel van deze uitdagende wiskundeproblemen kun jij oplossen? Doe je uiterste best om de oplossingen van elk van hen te vinden voordat de tijd verstreken is in dit educatieve online spel.

 • City Blocks
  Spelen
  City Blocks
  8889 keer gespeeld

  Bestuur deze bouwkraan en kijk of jij een flat kunt bouwen zonder dat hij instort.

 • Gun Builder 2
  Spelen
  Gun Builder 2
  27456 keer gespeeld

  In dit online spel kan je leren hoe je op veilige manier verschillende typen vuurwapens in elkaar kan zetten. Het spel leert je ook de namen van de verschillende onderdelen en stukken die bij elk wapen horen.

 • Devilish Stylist
  Spelen
  Devilish Stylist
  205 keer gespeeld

  De strijd tussen goed en kwaad loopt nog in volle hevigheid. Je wapen? De meest duivelse makeovers!

 • Google-vete
  Spelen
  Google-vete
  762 keer gespeeld

  Hoeveel van deze Google-zoekopdrachten kan jij beantwoorden in deze quizgame die is geïnspireerd door de beroemde gameshow Family Feud? Test je kennis van cultuur, beroemdheden en meer terwijl je drie foute antwoorden vermijdt.

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  1470 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Zoeken in de keuken
  Spelen
  Zoeken in de keuken
  2296 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Klassiek dammen
  Spelen
  Klassiek dammen
  8253 keer gespeeld

  Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel. Probeer over zoveel mogelijk stenen van je tegenstander te springen en kijk of jij de overkant kunt bereiken.

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  2853 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Luieren in de bieb
  Spelen
  Luieren in de bieb
  92 keer gespeeld

  Studeren in de bibliotheek is zo saai! Voltooi deze activiteiten zonder dat de strenge bibliothecaresse je betrapt!

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  614 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Woorden maken
  Spelen
  Woorden maken
  657 keer gespeeld

  Kun jij zoveel mogelijk woorden vormen met al deze letters? Tel de lege vakjes bovenaan het scherm en probeer ze allemaal te vullen.

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  39620 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Een vuist vol goud
  Spelen
  Een vuist vol goud
  231 keer gespeeld

  John en zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat er in een verlaten mijn buiten dit schilderachtige stadje nog goud te vinden is. Help jij ze in deze verborgen-objectengame om de benodigde voorraden te vinden zodat ze kunnen beginnen?

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  3572 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • WodBlox
  Spelen
  WodBlox
  766 keer gespeeld

  Kan jij dit groene blok steeds de goede kant op schuiven? Maak een pad vrij in dit uitdagende puzzelspel. Hoe sneller je speelt, hoe hoger je score zal zijn.

 • Devilish Hairdresser
  Spelen
  Devilish Hairdresser
  210 keer gespeeld

  Creëer duivelse kapsels in dit ondeugende kapperspel!

 • Jungle Roller
  Spelen
  Jungle Roller
  1325 keer gespeeld

  Kun jij alle bochten en kronkels aan in dit uitdagende puzzelspel? Draai dit mini-doolhof, laat de bal in het juiste gat vallen, activeer poortjes en vermijd gevaarlijke vallen.

 • Rainforest Adventure
  Spelen
  Rainforest Adventure
  10043 keer gespeeld

  Stap dit betoverende bos binnen en match alle objecten op het bord zo snel als je kunt. Als je tijdens het spelen van dit uitdagende puzzelspel vastloopt, kun je ook krachtige tokens gebruiken.

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  1705 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Mahjong-dimensies: 350 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 350 seconden
  1942 keer gespeeld

  In deze online 3D puzzelgame heb je voor elk level maar 350 seconden. Kan jij alle tegels in de mahjongkubus matchen voordat je tijd op is?