Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Timberman

Trek met Timberman het bos in om hout te hakken. Dit klassieke online spelletje is vernieuwd met extra personages, nieuwe achtergronden, en nog veel meer! 

Deze houthakker heeft weer een lange dag voor de boeg. Hij zou het erg waarderen als jij ook even je mouwen kan opstropen om hem een handje te helpen in dit geliefde arcade spelletje. Meer dan 20 miljoen spelers zijn je al voorgegaan sinds Timberman in 2014 voor het eerst online verscheen en met zijn bijl begon te zwaaien. Wordt jij zijn nieuwste helper?

Hoe speel je Timberman? 

Timberman is een actiespelletje dat is ontworpen in de retro pixel art stijl van ouderwetse speelhal spelletjes. Houthakker zijn is een gevaarlijk beroep. Je moet de bomen snel omhakken terwijl je de takken ontwijkt. Als een van de takken tegen het hoofd van je houthakker slaat, dan moet je helemaal opnieuw beginnen. Stap steeds om de boom heen zodat je hier aan de linkerkant hakt, en daar weer aan de rechterkant. Zo ontwijk je de takken terwijl je stukken uit de boom wegslaat met je bijl. Doe het alleen wel snel, want je hebt maar weinig tijd om zoveel mogelijk hout te hakken.

Het hout dat je hebt gehakt kun je inruilen voor munten of gebruiken om andere personages te kopen, zoals bijvoorbeeld Bob de Brandweerman. Er zijn ook andere locaties die je kunt verkennen door ze vrij te spelen. Wat staat je te wachten buiten de grenzen van Halloween Town? Verken allerlei plekken waar je hout kunt halen, van het Midden-Oosten tot de besneeuwde top van een berg!

Spelbesturing

Muis

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om hout te hakken, van kant te wisselen, en om personages vrij te spelen.

Toetsenbord

  • DRUK op de PIJLTJES LINKS en RECHTS om hout te hakken en naar de andere kant te springen. 

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal spelletjes uit onze collectie met een nostalgische retro-look:

  1. Hungry Shark Arena
  2. Atari Missile Command
  3. Atari Centipede
  4. Bubble Shooter

Wie is de maker van Timberman?

Timberman is gemaakt door Digital Melody.