Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Worm Hunt - Snake Game.io Zone

Worm Hunt - Snake Game iO Zone is een multiplayer snake spelletje met meerdere soorten gameplay. Zo is er een endless mode en een modus met timer waarin de arena steeds kleiner wordt. Met een enorme hoeveelheid nieuwe skins, upgrades en prestaties om vrij te spelen kun je urenlang blijven gaan.

Hoe speel je Worm Hunt - Snake Game iO Zone?

In dit multiplayer .io spelletje moet je jouw worm zo groot mogelijk maken door alles en iedereen op te eten. Verzamel de gekke gezichtjes en ontwijk de andere wormen. Als je met je hoofd tegen een andere speler opbotst, verlies je de ronde.

Maar let op: als het je lukt om ervoor te zorgen dat een andere speler met zijn kop tegen het lichaam van jouw slang botst dan verliest je tegenstander en verandert zijn worm in een lange keten lekkere hapjes.

Slok alles snel op voor een andere spelen ineens alles voor je neus weg hapt. Je worm kan om zijn eigen lichaam heen kronkelen, waardoor je de aanvallen van agressieve tegenstanders kunt ontwijken.

Verzamel munten en edelstenen om meer slangen en speciale skins vrij te spelen. Je kunt ook boosters verdienen en upgraden, en je kunt de skills van je slang permanent verbeteren via het menu in de Worm Farm.

Spelbesturing

  • Muis = Tik en sleep om de worm te verplaatsen
  • Spatie = Sprinten

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit strijdlustige multiplayer spelletje leuk om te spelen, bekijk dan zeker ook even deze games uit onze collectie:

  1. Slither.io
  2. Amogus.io
  3. Paper.io 2
  4. Santa Snakes

Wie is de maker van Worm Hunt - Snake Game iO Zone?

Worm Hunt - Snake Game iO Zone is gemaakt door Wild Spike.