Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

State.io: Conquer the World

State.io: Conquer the World is een strategisch bordspelletje waarin je verschillende gebieden moet veroveren. Omsingel je tegenstanders en win elke strijd tot je volledige controle over de kaart weet te bemachtigen.

Hoe speel je State.io: Conquer the World?

In dit strategie spelletje kun je de eenheden die je bezit inzetten en naar andere regio's, gebieden en staten op de kaart sturen. Probeer de controle over zoveel mogelijk gebieden in handen te krijgen.

Tik op een gebied dat van jou is en kies waar je de soldaten naar toe wilt sturen. Je kunt langzaam oprukken door eerst een naburig gebied binnen te vallen, maar je kunt je soldaten ook verder van huis sturen. Alle beschikbare eenheden uit het gebied worden in één keer ingezet, maar in elke regio die in jouw handen is komen er doorlopend nieuwe eenheden bij.

Dat geldt natuurlijk ook voor je tegenstanders, dus laat ze niet te veel manschappen opbouwen. Voltooi elk level door je tegenstanders helemaal uit te schakelen. Aan het begin van het spel verschijnt er slechts één vijandelijk leger op de kaart. Naarmate je verder komt in het spel krijg je met steeds meer vijanden tegelijk te maken. Soms vallen ze elkaar ook aan, en daar kun jij natuurlijk slim op in spelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op een van jouw gebieden en sleep een pijl naar je doelwit
  • Je kunt in een keer soldaten uit meerdere regio’s sturen door ook over andere gebieden te swipen
  • Laat de muisknop los om de aanval in te zetten
  • Toch niet aanvallen? Laat niet los en sleep langs dezelfde route weer terug zodat alle pijlen verdwijnen voor je de muisknop loslaat.

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit een gaaf spel, dan zijn deze strategie spelletjes uit onze collectie misschien ook iets voor jou:

  1. Forge of Empires
  2. Battle for the Galaxy
  3. Cursed Treasure 1.5
  4. Ludo Legend

Wie is de maker van State.io: Conquer the World?

State.io: Conquer the World is gemaakt door Casual Azur Games.