Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Love Tester

Zou dit je ware liefde zijn? Is jouw geheime liefde helemaal perfect, of zal je hart gebroken worden? Ontdek het antwoord op deze en andere romantische vragen in  Love Tester

Liefdestesten worden al jaren op arcademachines gespeeld. Ze hebben miljoenen mensen over de hele wereld bij het ontwarren van hun liefdesleven geholpen, of ze gewoon een leuk tijdverdrijf geboden. Deze online versie van het klassieke datespelletje lijkt heel sterk op die arcadespelletjes. Het is harstikke leuk, maar wat je ook krijgt te horen zul je met een korreltje zout moeten nemen. Dit online quizspelletje is puur voor entertainment! 

Hoe speel je Love Tester?

Love Tester is een online liefdesspelletje. Voer jouw naam en degene die je leuk vindt in op de twee vakjes op het scherm. Druk op de hartknop als je klaar bent. Na een paar seconden krijg je een resultaat dat je vertelt hoe goed jullie bij elkaar passen. 

Spelbediening

Toetsenbord

  • GEBRUIK HET TOETENBORD om jouw naam en de naam van wie je leuk vindt in te voeren.

Muis

  • KLIK MET LINKS om op de hartknop te drukken.

Soortgelijke spelletjes 

Als je graag grappige en romantische spelletjes speelt, probeer dan ook eens deze snoezige kus- en datespelletjes ! 

  1. Ellie: Love Trouble
  2. Love Tester 2.0
  3. Princess Car Dashboard
  4. Ladybird: Secret Identity Revealed

Wie is de maker?

Love Tester is ontwikkeld door Agame.