Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

ASMR Beauty Treatment

ASMR Beauty Treatment is een dokterspelletje waarin je zowel een tandarts als een huidarts bent! Kun jij deze nieuwe patiënt helpen? Ze heeft haar tanden al een tijdje niet goed gepoetst, en haar huid zit onder de puistjes!

Hoe speel je ASMR Beauty Treatment?

Tijd voor een totale make-over! Begin met de vieze tanden van je patiënt. Gebruik de mondspiegel en tandhaakjes om de smurrie tussen haar tanden weg te halen. Schraap ook de tandsteen weg met het tandschrapertje. Poets daarna haar tanden om ze weer stralend wit te maken.

Nu is het tijd om haar huid te behandelen. Epileer de wenkbrauwen van je klant en haal de mee-eters weg met de comedonendrukker. Spoel haar huid daarna helemaal schoon en breng wat foundation aan voordat je naar de make-up tafel verhuist.

Als laatste kun je het kapsel, de make-up en de kleding van je patiënt helemaal opnieuw stylen om haar een nieuwe look te geven.

Speel meer gratis online games zoals ASMR Beauty Treatment

Als je dit spelletje leuk vindt, zijn onze andere dokter spelletjes misschien ook iets voor jou. 

Ook hebben we nog een aantal andere ASMR-spelletjes. Bijvoorbeeld ASMR Stye Treatment, en ASMR Cleaning. Beide spellen zijn make-over games met zachte borstel- en schraapgeluiden.

Wie is de maker van ASMR Beauty Treatment?

ASMR Beauty Treatment is gemaakt door iclickgames. 

Wanneer werd ASMR Beauty Treatment voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 26 maart 2024.