Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Candy Riddles: Free Match 3 Puzzle

Het is weer een saaie avond in de snoepwinkel. Daarom hebben deze snoepjes zin om op een spannend avontuur te gaan in Candy Riddles: Match 3 Puzzle

Sluit je aan bij Amber, Sticky en al hun fantastische vrienden als ze uit de winkel sluipen om Candyland te bezoeken. Kun jij ze allemaal aan elkaar koppelen terwijl ze het mysterieuze en moerzoete koninkrijk verkennen in dit drie-op-een-rij spel? Candyland is heel groot dus er zijn meer dan 1300 levels!

Zoek je nog meer puzzelspelletjes? Probeer dan Cookie Crush 3 en Garden Tales

Speluitleg:

Zoek handige vermenigvuldigers of magische upgrades die de snoepjes in fantastische helden met unieke krachten kunnen veranderen. Zij helpen je om je doelen te bereiken in elk uitdagende level terwijl je al het snoep verzamelt.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identieke snoepjes te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Over de spelontwikkelaar

Candy Riddels: Match 3 Puzzles is gemaakt door Clever Apps Pte. Ltd en uitgebracht door Azerion.

Speel op mobiel

Je kunt Candy Riddles: Match 3 Puzzle ook op je favoriete mobiele apparaat spelen via de Apple App Store of Google Play.