• Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  735348 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  80561 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Rallyvoetbal
  Spelen
  Rallyvoetbal
  74509 keer gespeeld

  De man van de wedstrijd? Jouw gigantische Hummer!

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  47628 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  35853 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  25865 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  12612 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  9634 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Buggy Simulator
  Spelen
  Buggy Simulator
  9092 keer gespeeld

  Spring op deze coole strandbuggy en race door de kleine stad. De straten zijn praktisch uitgestorven dus je kunt je helemaal uitleven: voer vette stunts uit en geef plankgas in dit stoere racespel.

 • Racen met je monstertruck
  Spelen
  Racen met je monstertruck
  5727 keer gespeeld

  Deze gigantische wagens laten zich door niets en door niemand tegenhouden.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelen
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  5361 keer gespeeld

  Stap achter het stuur van een van deze monstertrucks en kijk of je deze intense racecircuits kunt voltooien. Er zijn schansen, ringen en nog veel meer. Kun jij binnen de tijd de finish bereiken in dit uitdagende racespel?

 • ATV Quad Racing
  Spelen
  ATV Quad Racing
  5297 keer gespeeld

  Off-road racen is helemaal te gek, vooral als je op een quad rijdt. Zet je dus schrap om in deze online game wat modder in de rondte te slingeren terwijl je het opneemt tegen extreem taaie tegenstanders. Onderweg verzamel je munten om betere motoren te kopen voor nieuwe races.

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  5193 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • Agame Stunt Cars
  Spelen
  Agame Stunt Cars
  5087 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn eindeloos in deze te gekke autorijgame. Pas je auto aan voordat je door loopings scheurt en de lucht invliegt.

 • Offroaders 2
  Spelen
  Offroaders 2
  4270 keer gespeeld

  Probeer een waanzinnige tijd neer te zetten in dit modderige monstertruckspel.

 • Monstertruck: bospost
  Spelen
  Monstertruck: bospost
  3602 keer gespeeld

  Dit bos is een van de meest moeilijk begaanbare plekken in het land. Denk je dat het je lukt om deze kratten op het juiste adres te bezorgen? Spring achter het stuur van een monstertruck en ontdek of jij het in je hebt om alle bestellingen veilig af te leveren.

 • Buggy Rider
  Spelen
  Buggy Rider
  3240 keer gespeeld

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  3021 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  2925 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  2164 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Offroad Madness
  Spelen
  Offroad Madness
  2118 keer gespeeld

  Dit is niet zomaar wat rijden--dit is het echte werk!

 • Fortride: Open Ride
  Spelen
  Fortride: Open Ride
  1791 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je van tientallen te gekke features genieten. Verken een complete wereld vol gave obstakels en portals die je naar andere plekken transporteren. Ook kan je nieuwe airtimerecords proberen te halen als je van hellingen afspringt!

 • Offroad racen
  Spelen
  Offroad racen
  1753 keer gespeeld

  Kun jij als eerste de finish bereiken in deze dodelijke race?

 • Agame Moto Rider Legends
  Spelen
  Agame Moto Rider Legends
  1424 keer gespeeld

  Groei jij uit tot een legende in deze waanzinnige motorrijgame? Probeer drie verschillende maps en test een politiemotor, een racemotor en nog veel meer!

 • Ado Stunt Car
  Spelen
  Ado Stunt Car
  1329 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  1027 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Rallyrace 6
  Spelen
  Rallyrace 6
  940 keer gespeeld

  Probeer verschillende racevoertuigen in dit online racespel. Scheur door de stad in een muscle car of over een besneeuwde snelweg in een buggy en kijk of je met jouw voertuig als eerste de controlepunten kunt bereiken.

 • Hoge heuvels
  Spelen
  Hoge heuvels
  910 keer gespeeld

  De racebanen in deze heuvels zijn levensgevaarlijk. Heb jij voldoende racetalent om steeds de finish te halen in deze waanzinnige racegame? Verzamel munten en koop upgrades tussen twee wedstrijden. Voer te gekke stunts uit terwijl je over draaiende messen en andere knotsgekke gevaren scheurt.

 • Zombie Derby 2
  Spelen
  Zombie Derby 2
  769 keer gespeeld

  Hongerige zombies zijn niet het enige dat je aantreft op deze waanzinnig gevaarlijke hindernisbaan. Er zijn ook ladingen landmijnen! Pak het stuur van deze gewapende oogstmachine en probeer de finish te bereiken in dit te gekke racespel.

 • Trekkeruitdaging
  Spelen
  Trekkeruitdaging
  743 keer gespeeld

  Hoe goed ben jij in het besturen van een trekker? Breng de vaten met je rode trekker zo snel mogelijk naar hun bestemming.

 • Motorcross-wedstrijden: offroad
  Spelen
  Motorcross-wedstrijden: offroad
  723 keer gespeeld

  Kan jij alle eindstrepen bereiken die in deze te gekke racegame al op je staan te wachten? Spring op je motor en zet je schrap voor het eerste parcours. Je moet exploderende mijnen ontwijken terwijl je van hellingen afspringt en op zwaaiende platformen hopt.

 • Cargochauffeur in het leger
  Spelen
  Cargochauffeur in het leger
  696 keer gespeeld

  Meer dan 10 moeilijke missies staan op jou te wachten in deze uitdagende autorijgame. Kan jij alle cargo naar de juiste bestemmingen brengen? Duik achter het stuur van elk van deze militaire vrachtwagens en probeer vanalles veilig te vervoeren, van olievaten tot kisten, terwijl je van bergwegen afscheurt en gevaarlijke snelwegen onveilig maakt. Maar pas op voor de drempels!

 • 3D autosimulator
  Spelen
  3D autosimulator
  621 keer gespeeld

  In deze 3D autogame maak je een ritje in drie verschillende en ontzettend gave auto's. Probeer de rallywagen of spring achter het stuur van de politieauto. Verder kan je op verkenning gaan in drie verschillende omgevingen.

 • Zombie-race
  Spelen
  Zombie-race
  591 keer gespeeld

  De ondoden zullen niet weten wat hen overkomt als je over deze gevaarlijke highways scheurt. Neem de controle over in een echte death mobile en elimineer de zombies op alle levels in dit met bloed doordrenkte racespel.

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  572 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

 • Vierwielaandrijving: 3D off-road wagens
  Spelen
  Vierwielaandrijving: 3D off-road wagens
  537 keer gespeeld

  Voor deze trucks en jeeps is bijna geen enkel obstakel te moeilijk en met de ruigste off-roadwegen maken ze korte metten. Dat wil niet zeggen dat ze soms geen upgrade nodig hebben, vooral als je onder water komt! Zet je schrap voor een wilde rit in deze 3D racegame.