Zoek en vind

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  2499 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  2950 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Zoek de verschillende: lieve baby's
  Spelen
  Zoek de verschillende: lieve baby's
  243 keer gespeeld

  Deze schattige baby's zijn allemaal hetzelfde ... of niet? Probeer de verschillen te vinden in deze grappige en uitdagende puzzelgame.

 • Personal Shopper
  Spelen
  Personal Shopper
  1775 keer gespeeld

  Winkel je graag? Help Macy alles te vinden en wordt de beste Personal Shopper!

 • Grappige verborgen voorwerpen
  Spelen
  Grappige verborgen voorwerpen
  324 keer gespeeld

  Vind jij alle vermiste dingen terug in dit verborgen-voorwerpenspel? Zoek naar tientallen dingen in slaapkamers, kantoren en op andere rommelige plekken. Probeer in elk level alles op je lijstje te vinden voordat de tijd op is.

 • Hotel Professionals
  Spelen
  Hotel Professionals
  555 keer gespeeld

 • Winterreiziger
  Spelen
  Winterreiziger
  1162 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke meid is dol op wandelingen door de stad, vooral als er sneeuw is gevallen. In deze verborgen-objectgame kan je met met haar meegaan tijdens een nachtelijke tocht op zoek naar vermiste voorwerpen.

 • Sprookjeswoud
  Spelen
  Sprookjeswoud
  1916 keer gespeeld

  Een magische fee heeft je hulp ingeroepen. Ze is op zoek naar andere betoverde wezens in dit sprookjesachtige zoek-en-vind-spel. Ga met haar mee op avontuur in dit mysterieuze woud en kijk of je ze allemaal kunt vinden.

 • Landhuis voor prinsessen
  Spelen
  Landhuis voor prinsessen
  1184 keer gespeeld

  De dappere prinses Nicole heeft van haar vader de koning een oud kasteel geërfd. Help jij haar en haar trouwe ridders om de gouden munten en andere kostbare artikelen terug te vinden? Ze kunnen er een broodnodige renovatie mee betalen zodat het een luxe landhuis wordt. Jouw hulp komt goed van pas in deze verborgen-objectengame.

 • Tuin van magisch gefluister
  Spelen
  Tuin van magisch gefluister
  1225 keer gespeeld

  Artha, Tistona en Sarata zijn drie zussen met magische krachten. Ze zijn net de mysterieuze Tuin van magisch gefluister binnengetreden. Help jij ze om de meest waardevolle objecten terug te vinden in deze betoverende verborgen-voorwerpengame?

 • Luchthaven-indringer
  Spelen
  Luchthaven-indringer
  705 keer gespeeld

  Victoria is een dappere detective die vastbesloten is om een groep criminelen te stoppen in deze verborgen-objectengame. Ga met haar mee naar deze drukke luchthaven, voeg je bij een paar personeelsleden en stop hun duivelse plannen om een vliegtuig te kapen!

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  34822 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • IJzige winter
  Spelen
  IJzige winter
  54 keer gespeeld

  Martha is op ontdekkingsreis op de Noordpool en het weer is natuurlijk erg winters! Kan jij haar helpen om al haar verloren voorwerpen terug te vinden in deze verborgen-objectengame? Ze zou het erg waarderen als je haar een handje kan helpen!

 • Het spookschip
  Spelen
  Het spookschip
  807 keer gespeeld

  Andrew steekt al tientallen jaren de Atlantische oceaan over. Net als andere zeemannen weet hij alles over het legendarische schip dat zonder bemanning de wateren doorkruist. Zouden er spoken op wonen? Ga in deze spannende verborgen-voorwerpengame met hem en zijn twee dochters mee om voor eens en voor altijd dit mysterie te ontrafelen.

 • Ontsnapping uit een middeleeuwse kerk
  Spelen
  Ontsnapping uit een middeleeuwse kerk
  1604 keer gespeeld

  Zoek een manier om uit deze eeuwenoude kerk te ontsnappen. Zal het je lukken? Ga op zoek naar voorwerpen en gereedschappen om te kunnen ontsnappen in dit spannende avonturespel.

 • Een vuist vol goud
  Spelen
  Een vuist vol goud
  674 keer gespeeld

  John en zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat er in een verlaten mijn buiten dit schilderachtige stadje nog goud te vinden is. Help jij ze in deze verborgen-objectengame om de benodigde voorraden te vinden zodat ze kunnen beginnen?

 • Zoek de pinguïn
  Spelen
  Zoek de pinguïn
  1188 keer gespeeld

  Vind jij de pinguïn tussen al die zwart-witte panda's? Probeer er zoveel mogelijk te vinden voor de tijd om is!

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  7655 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Dolly: vrijgezellenoutfit
  Spelen
  Dolly: vrijgezellenoutfit
  288 keer gespeeld

  Dolly is op zoek naar een leuke outfit voor het vrijgezellenfeest van haar vriendin. Open samen met haar al deze dozen op zoek naar outfits en accessoires in dit aankleedspel voor meiden.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  32200 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

  Troll Face Quest: TV Shows is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Monkey Go Happy 2
  Spelen
  Monkey Go Happy 2
  665 keer gespeeld

  In dit verslavende vervolg boordevol zielige aapjes is het jouw taak om ze allemaal op te vrolijken!

 • Windvallei
  Spelen
  Windvallei
  760 keer gespeeld

  Barbara is hard aan het werk op haar boerderij in de Windvallei. Dit is een gebied waar het bijna altijd waait en dus kan ze je hulp goed gebruiken. Ga samen met haar vrienden Carol en Donald aan de slag in dit leuke zoekspel.

 • Bosmensen
  Spelen
  Bosmensen
  586 keer gespeeld

  Imala is lid van een stam die diep in een mysterieus bos leeft. Haar stamhoofd heeft haar gevraagd een bericht naar een naburige stam te brengen. Onderweg loopt ze tegen iets aan dat niet helemaal klopt. Help je haar zoektocht in dit spannende spel met verborgen voorwerpen te voltooien?

 • Tris VIP poppenmake-up
  Spelen
  Tris VIP poppenmake-up
  1048 keer gespeeld

  Ben je klaar om deze schattige pop aan te kleden? Kijk 's in al deze cadeaudozen. Binnenin vind je tal van leuke outfits en accessoires. Kun jij in dit online modespel voor meisjes de pop een supercoole stijl geven?

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  350 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  Spelen
  Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  2889 keer gespeeld

  Deze stad is ontworpen door enkele van 's werelds grootste geesten die een utopie wilden creëren. Maar is iets misgegaan en in deze nieuwste versie van het zoek-en-vind spel moet jij erachter zien te komen wat er nou precies is gebeurd met hun ambitieuze plannen.

 • Duistere theorie
  Spelen
  Duistere theorie
  458 keer gespeeld

  Amanda de heks heeft zich altijd afgevraagd wat er echt aan de gang is in het mysterieuze bos vlakbij haar hut. Veranderen mensen echt in steen als ze een object verplaatsen en het mee naar huis proberen te nemen? Ga in deze betoverende verborgen-voorwerpengame met haar en haar magische vrienden mee op een tocht om de geheimen van het bos te onthullen

 • Eiland vol geheimen
  Spelen
  Eiland vol geheimen
  763 keer gespeeld

  Mary heeft zojuist het oude huis van haar ouders geërfd dat op een mysterieus eiland staat. Maar verschillende eilandbewoners zetten alles op alles om het huis te bemachtigen. Kun jij ervoor zorgen dat het huis in handen van Mary blijft?

 • Personal Shopper 6
  Spelen
  Personal Shopper 6
  448 keer gespeeld

  Macy heeft een nieuwe winkeluitdaging gevonden: bruidsaccessoires!

 • Zoeken in de keuken
  Spelen
  Zoeken in de keuken
  2538 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Piraten en schatten
  Spelen
  Piraten en schatten
  507 keer gespeeld

  Piraten kunnen zo slordig zijn. Ruim samen met de kapitein het schip op en help haar om andere plekken op orde te krijgen. Ze kan je hulp hard gebruiken in dit zoek-en-vindspel.

 • Monkey Go Happy: Magic
  Spelen
  Monkey Go Happy: Magic
  1062 keer gespeeld

  De supertrieste apen komen weer in actie. Verken samen met hen een winterlandschap in dit leuke online spel waar je onderweg veel interessante puzzels en personages zult tegenkomen.

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  2881 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • We worden wat we zijn
  Spelen
  We worden wat we zijn
  451 keer gespeeld

  De media kan een machtig hulpmiddel zijn. Televisiezenders, camera's en Twitter kunnen je maken of breken. Op welke manier weet jij de levens van deze leuke mensen te beïnvloeden in dit unieke simulatiespel?

 • Lentegodin
  Spelen
  Lentegodin
  930 keer gespeeld

  Eraela, de godin van de lente, heeft haar magische tuin de laatste tijd een beetje verwaarloosd. Kun jij haar een handje helpen in dit prachtige zoek-en-vind-spel? Zoek de voorwerpen, zoals zakhorloges en gieters, en herstel de tuin weer in haar oude glorie.

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  6272 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?