Zoek en vind

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  3207 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  35694 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  2957 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Zoek de verschillende: lieve baby's
  Spelen
  Zoek de verschillende: lieve baby's
  359 keer gespeeld

  Deze schattige baby's zijn allemaal hetzelfde ... of niet? Probeer de verschillen te vinden in deze grappige en uitdagende puzzelgame.

 • The Book of Hidden Objects
  Spelen
  The Book of Hidden Objects
  619 keer gespeeld

  Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen schatten van het eiland kan vinden.

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  367 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Monkey Go Happy 2
  Spelen
  Monkey Go Happy 2
  734 keer gespeeld

  In dit verslavende vervolg boordevol zielige aapjes is het jouw taak om ze allemaal op te vrolijken!

 • Hotel Professionals
  Spelen
  Hotel Professionals
  727 keer gespeeld

 • Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  Spelen
  Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  3031 keer gespeeld

  Deze stad is ontworpen door enkele van 's werelds grootste geesten die een utopie wilden creëren. Maar is iets misgegaan en in deze nieuwste versie van het zoek-en-vind spel moet jij erachter zien te komen wat er nou precies is gebeurd met hun ambitieuze plannen.

 • Personal Shopper
  Spelen
  Personal Shopper
  1816 keer gespeeld

  Winkel je graag? Help Macy alles te vinden en wordt de beste Personal Shopper!

 • Personal Shopper 6
  Spelen
  Personal Shopper 6
  470 keer gespeeld

  Macy heeft een nieuwe winkeluitdaging gevonden: bruidsaccessoires!

 • Piraten en schatten
  Spelen
  Piraten en schatten
  588 keer gespeeld

  Piraten kunnen zo slordig zijn. Ruim samen met de kapitein het schip op en help haar om andere plekken op orde te krijgen. Ze kan je hulp hard gebruiken in dit zoek-en-vindspel.

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  4132 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Gestolen meesterwerk
  Spelen
  Gestolen meesterwerk
  1058 keer gespeeld

  Detective Marvin is enkele gestolen meesterwerken op het spoor. Zouden ze in dit mysterieuze huis liggen? Help hem om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Het spookschip
  Spelen
  Het spookschip
  1044 keer gespeeld

  Andrew steekt al tientallen jaren de Atlantische oceaan over. Net als andere zeemannen weet hij alles over het legendarische schip dat zonder bemanning de wateren doorkruist. Zouden er spoken op wonen? Ga in deze spannende verborgen-voorwerpengame met hem en zijn twee dochters mee om voor eens en voor altijd dit mysterie te ontrafelen.

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  7820 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Een vuist vol goud
  Spelen
  Een vuist vol goud
  818 keer gespeeld

  John en zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat er in een verlaten mijn buiten dit schilderachtige stadje nog goud te vinden is. Help jij ze in deze verborgen-objectengame om de benodigde voorraden te vinden zodat ze kunnen beginnen?

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  2932 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • Zoeken in de keuken
  Spelen
  Zoeken in de keuken
  2617 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Tuin van magisch gefluister
  Spelen
  Tuin van magisch gefluister
  1462 keer gespeeld

  Artha, Tistona en Sarata zijn drie zussen met magische krachten. Ze zijn net de mysterieuze Tuin van magisch gefluister binnengetreden. Help jij ze om de meest waardevolle objecten terug te vinden in deze betoverende verborgen-voorwerpengame?

 • Luchthaven-indringer
  Spelen
  Luchthaven-indringer
  839 keer gespeeld

  Victoria is een dappere detective die vastbesloten is om een groep criminelen te stoppen in deze verborgen-objectengame. Ga met haar mee naar deze drukke luchthaven, voeg je bij een paar personeelsleden en stop hun duivelse plannen om een vliegtuig te kapen!

 • Winterreiziger
  Spelen
  Winterreiziger
  1370 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke meid is dol op wandelingen door de stad, vooral als er sneeuw is gevallen. In deze verborgen-objectgame kan je met met haar meegaan tijdens een nachtelijke tocht op zoek naar vermiste voorwerpen.

 • Devilish Valentine
  Spelen
  Devilish Valentine
  226 keer gespeeld

  Liefde is een zoet vergif...

 • Dolly: vrijgezellenoutfit
  Spelen
  Dolly: vrijgezellenoutfit
  350 keer gespeeld

  Dolly is op zoek naar een leuke outfit voor het vrijgezellenfeest van haar vriendin. Open samen met haar al deze dozen op zoek naar outfits en accessoires in dit aankleedspel voor meiden.

 • Daily Difference
  Spelen
  Daily Difference
  3064 keer gespeeld

  Kun jij elke dag de verschillen vinden tussen deze afbeeldingen?

 • Vrolijke aapjes: Noordpool-avontuur
  Spelen
  Vrolijke aapjes: Noordpool-avontuur
  564 keer gespeeld

  De populaire verdrietige aapjes vertrekken naar de Noordpool voor een belangrijke missie. Ze moeten de kerstman helpen om zijn werkplaats op te knappen. Kun jij ze begeleiden door het ijzige winterlandschap zodat ze op tijd aankomen?

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  6455 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Personal Shopper 3
  Spelen
  Personal Shopper 3
  588 keer gespeeld

  Macy tilt shoppen naar het volgende niveau terwijl ze meneer Hendricks en zijn familie helpt!

 • Sprookjeswoud
  Spelen
  Sprookjeswoud
  2104 keer gespeeld

  Een magische fee heeft je hulp ingeroepen. Ze is op zoek naar andere betoverde wezens in dit sprookjesachtige zoek-en-vind-spel. Ga met haar mee op avontuur in dit mysterieuze woud en kijk of je ze allemaal kunt vinden.

 • Middeleeuws kasteel: verborgen objecten
  Spelen
  Middeleeuws kasteel: verborgen objecten
  911 keer gespeeld

  Het land van dit kasteel bevat vele verloren mysterieuze en betoverende objecten. Kun jij ze allemaal vinden, binnen de tijd, in dit magische zoek-en-vind spel?

 • Verdoemd hotel
  Spelen
  Verdoemd hotel
  723 keer gespeeld

  De beste vriendin van Virginia is verdwenen. Ze is voor het laatst gezien in dit mysterieuze hotel. Kun jij uitvogelen wat er is gebeurd in dit spannende zoekspel?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  32427 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

  Troll Face Quest: TV Shows is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Eiland vol geheimen
  Spelen
  Eiland vol geheimen
  894 keer gespeeld

  Mary heeft zojuist het oude huis van haar ouders geërfd dat op een mysterieus eiland staat. Maar verschillende eilandbewoners zetten alles op alles om het huis te bemachtigen. Kun jij ervoor zorgen dat het huis in handen van Mary blijft?

 • Zoek de pinguïn
  Spelen
  Zoek de pinguïn
  1310 keer gespeeld

  Vind jij de pinguïn tussen al die zwart-witte panda's? Probeer er zoveel mogelijk te vinden voor de tijd om is!

 • Het landgoed van Lady Agnes
  Spelen
  Het landgoed van Lady Agnes
  929 keer gespeeld

  Kevin is als een blok gevallen voor de mysterieuze Lady Agnes. De liefde is wederzijds maar hij weet niet zo veel over haar. Verken samen met hem haar landgoed in dit zoek-en-vindspel.

 • Monkey Go Happy: Magic
  Spelen
  Monkey Go Happy: Magic
  1096 keer gespeeld

  De supertrieste apen komen weer in actie. Verken samen met hen een winterlandschap in dit leuke online spel waar je onderweg veel interessante puzzels en personages zult tegenkomen.