Zoek en vind

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  41890 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  30269 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  29308 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  10586 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Escape the Prison
  Spelen
  Escape the Prison
  9378 keer gespeeld

  Je bent veroordeeld voor een misdaad die je niet hebt gepleegd en nu zit je in de bak. Misschien kun je ontsnappen? Ontdek het zelf in dit zoek-en-vind avonturenspel.

 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  7876 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Nachttrein
  Spelen
  Nachttrein
  7765 keer gespeeld

  Nancy is een Amerikaanse spionne die achter de vijandelijke linies helpt het Duitse leger te verslaan. Stap samen met haar aan boord van deze snelle trein vol Duitse officieren en help haar met haar missie in dit spannende zoek-en-vind-spel.

 • Empty Room Escape
  Spelen
  Empty Room Escape
  7385 keer gespeeld

  tmp

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  7299 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Tikkende tijdbom
  Spelen
  Tikkende tijdbom
  6295 keer gespeeld

  Verzamel alle voorwerpen en ontsnap uit de kamer voordat de bom ontploft!

 • Train Trip
  Spelen
  Train Trip
  5756 keer gespeeld
 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  5730 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Verborgen bewijs
  Spelen
  Verborgen bewijs
  5594 keer gespeeld

  Ashley is een top journalist voor een van de meest invloedrijke en gelezen kranten van het land. Haar laatste opdracht betrof de verkoop van een grote aardoliemaatschappij. Maar zijn de onderhandelingen allemaal even netjes en legaal verlopen? Ga samen met Ashley op onderzoek uit en maak een verhaal waarmee ze een Pulitzer-prijs in de wacht kan slepen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  5552 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Keukenongeluk
  Spelen
  Keukenongeluk
  5506 keer gespeeld

  Als je niet oppast, kunnen er in de keuken de meest verschrikkelijke ongelukken gebeuren! En dus moet je altijd heel voorzichtig zijn, behalve in dit spelletje...

 • Naughty Classroom
  Spelen
  Naughty Classroom
  5242 keer gespeeld

  In deze klas haal je geen hoge cijfers. Haal zoveel mogelijk kattekwaad uit.

 • Tropisch avontuur
  Spelen
  Tropisch avontuur
  4765 keer gespeeld

  Help Rita met het vinden van haar hotel in dit leuke tropische zoekspelletje. Verzamel de aanwijzingen en zoek de verborgen voorwerpen op de Thaise eilanden!

 • Charlotte's schatten
  Spelen
  Charlotte's schatten
  4435 keer gespeeld

  Ga naar het oude familiehuis van Charlotte en zoek de waardevolle voorwerpen. Kun jij ze allemaal vinden?

 • Blue Ribbon Bash
  Spelen
  Blue Ribbon Bash
  4382 keer gespeeld

  Kun jij met deze vieze oude koe de eerste prijs winnen?

 • Zoek en vind: rustoord
  Spelen
  Zoek en vind: rustoord
  4318 keer gespeeld

  Helen en Oscar zijn beiden manager van een luxe resort en het volgende seizoen staat voor de deur. Kun jij ze helpen om alles klaar te maken voor hun eerste gasten in dit betoverende zoek-en-vind spel?

 • Dromen in Praag
  Spelen
  Dromen in Praag
  3969 keer gespeeld

  Ashley heeft altijd al Praag willen bezoeken. Ga samen met haar op een betoverend avontuur in deze oude Europese stad en help haar om alles te vinden waarnaar ze op zoek is in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel.

 • Examenontsnapping
  Spelen
  Examenontsnapping
  3840 keer gespeeld

  Kun jij alle lastige puzzels en raadsels oplossen en uit het huis ontsnappen?

 • The enchanted forest
  Spelen
  The enchanted forest
  3746 keer gespeeld

  Deze dappere dwerg wil het hart van het mooiste meisje uit het dorp veroveren. Kun jij hem een handje helpen? Zoek gewoon de voorwerpen die hij nodig heeft. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt.

 • Under Cover
  Spelen
  Under Cover
  3719 keer gespeeld

  Let goed op en maak op het juiste moment een stiekeme foto!

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  3568 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Super Elie: Hidden Objects
  Spelen
  Super Elie: Hidden Objects
  3436 keer gespeeld
 • Spookhuis: het magische boek
  Spelen
  Spookhuis: het magische boek
  3272 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen en verborgen verschrikkingen van dit griezelige huis.

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  2714 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • Daily Difference
  Spelen
  Daily Difference
  2542 keer gespeeld

  Kun jij elke dag de verschillen vinden tussen deze afbeeldingen?

 • Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  Spelen
  Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  2534 keer gespeeld

  Deze stad is ontworpen door enkele van 's werelds grootste geesten die een utopie wilden creëren. Maar is iets misgegaan en in deze nieuwste versie van het zoek-en-vind spel moet jij erachter zien te komen wat er nou precies is gebeurd met hun ambitieuze plannen.

 • Caribbean Cruising
  Spelen
  Caribbean Cruising
  2443 keer gespeeld

  Sarah en Karen zijn twee reisleiders die op reis gaan met Donald, de kapitein van een luxe cruiseboot. Ze zijn alles aan het voorbereiden voordat de passagiers aankomen en het schip weer vertrekt voor een rondreis door de Caribbean. Kan jij ze helpen om alle objecten en geschenken voor hun gasten te vinden in deze verborgen voorwerpengame?

 • Zoeken in de keuken
  Spelen
  Zoeken in de keuken
  2296 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  2190 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  2048 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Ontsnapping uit het riool: episode 1
  Spelen
  Ontsnapping uit het riool: episode 1
  2019 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een donker en gevaarlijk riool. Is er een uitweg? Verzamel de aanwijzingen en de voorwerpen om te ontsnappen in dit leuke point-and-click-avontuur.

 • Verborgen voorwerpen in Egypte
  Spelen
  Verborgen voorwerpen in Egypte
  1824 keer gespeeld

  Zoek de schatten die zijn verborgen in de beroemde ruïnen van dit eeuwenoude land.