• Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  31941 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Gestolen meesterwerk
  Spelen
  Gestolen meesterwerk
  620 keer gespeeld

  Detective Marvin is enkele gestolen meesterwerken op het spoor. Zouden ze in dit mysterieuze huis liggen? Help hem om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  2479 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  Spelen
  Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  2633 keer gespeeld

  Deze stad is ontworpen door enkele van 's werelds grootste geesten die een utopie wilden creëren. Maar is iets misgegaan en in deze nieuwste versie van het zoek-en-vind spel moet jij erachter zien te komen wat er nou precies is gebeurd met hun ambitieuze plannen.

 • Personal Shopper
  Spelen
  Personal Shopper
  1560 keer gespeeld

  Winkel je graag? Help Macy alles te vinden en wordt de beste Personal Shopper!

 • Ellie en Annie: zwarte en witte zwaan
  Spelen
  Ellie en Annie: zwarte en witte zwaan
  364 keer gespeeld

  Ellie en haar zusje Annie spelen de hoofdrollen in Het Zwanenmeer, maar Ellie is bijna te laat voor de repetitie. Kun jij snel een outfit voor haar vinden in dit aankleedspel?

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  3762 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  8208 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Wonderland deel 11
  Spelen
  Wonderland deel 11
  693 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe ronde aan speurwerk te wachten in het nieuwste deel van dit mysterieuze zoek-en-vind spel. Lukt het jou om in alle kamers de verborgen voorwerpen en aanwijzingen te vinden zodat je de vermiste kinderen kunt opsporen?

 • Opgeruimd staat netjes
  Spelen
  Opgeruimd staat netjes
  636 keer gespeeld

  Erics vrouw en kinderen zijn een dagje op stap. Het is het perfecte moment voor hem om het huis op te ruimen en dingen te repareren. Help hem om alle klusjes op tijd af te krijgen in dit leuke en spannende zoek-en-vind spel.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  29610 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Toverschool: feestjurk kleermaker
  Spelen
  Toverschool: feestjurk kleermaker
  46 keer gespeeld

  Deze drukke kleermaker moet talloze outfits maken voor het jaarlijkse schoolfeest maar haar atelier is een grote puinhoop. Help haar om snel alle spulletjes bij elkaar te zoeken die ze nodig heeft in dit magische simulatiespel.

 • De kast van de zeemeermin
  Spelen
  De kast van de zeemeermin
  175 keer gespeeld

  Er is genoeg stijl in de zee! Duik in de kast van de zeemeermin en ga op zoek naar rijke juwelen om haar in een ware zeeprinses te veranderen (althans, als je iets kunt vinden tussen die rommel...).

 • Diep in het duistere bos
  Spelen
  Diep in het duistere bos
  433 keer gespeeld

  Diep in dit mysterieuze bos woont een oude heks. Je bent per ongeluk haar tuin ingelopen, en nu wil ze je niet meer laten gaan totdat je een aantal klusjes voor haar hebt opgeknapt. Kan jij de heks helpen om al haar verloren voorwerpen te vinden in deze verborgen objectengame?

 • Titanic-museum
  Spelen
  Titanic-museum
  456 keer gespeeld

  Dit nieuwe museum over het beroemde scheepswrak heeft de deuren net geopend. Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in dit uitdagende 'point-and-click'-spelletje?

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  5854 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Fantasiepoort
  Spelen
  Fantasiepoort
  238 keer gespeeld

  Emma's broertje is verdwenen! Waarschijnlijk is hij de Fantasiepoort doorgegaan en in een magische wereld vol gevaren terechtgekomen. Kun jij hem samen met Emma redden voordat het te laat is in dit spannende zoekspel?

 • Eiland vol geheimen
  Spelen
  Eiland vol geheimen
  571 keer gespeeld

  Mary heeft zojuist het oude huis van haar ouders geërfd dat op een mysterieus eiland staat. Maar verschillende eilandbewoners zetten alles op alles om het huis te bemachtigen. Kun jij ervoor zorgen dat het huis in handen van Mary blijft?

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  1539 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Dolly: vrijgezellenoutfit
  Spelen
  Dolly: vrijgezellenoutfit
  190 keer gespeeld

  Dolly is op zoek naar een leuke outfit voor het vrijgezellenfeest van haar vriendin. Open samen met haar al deze dozen op zoek naar outfits en accessoires in dit aankleedspel voor meiden.

 • Ontsnapping uit een middeleeuwse kerk
  Spelen
  Ontsnapping uit een middeleeuwse kerk
  1399 keer gespeeld

  Zoek een manier om uit deze eeuwenoude kerk te ontsnappen. Zal het je lukken? Ga op zoek naar voorwerpen en gereedschappen om te kunnen ontsnappen in dit spannende avonturespel.

 • Tris VIP poppenmake-up
  Spelen
  Tris VIP poppenmake-up
  970 keer gespeeld

  Ben je klaar om deze schattige pop aan te kleden? Kijk 's in al deze cadeaudozen. Binnenin vind je tal van leuke outfits en accessoires. Kun jij in dit online modespel voor meisjes de pop een supercoole stijl geven?

 • Zoeken in de keuken
  Spelen
  Zoeken in de keuken
  2366 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Prins van het schemerlicht
  Spelen
  Prins van het schemerlicht
  219 keer gespeeld

  Hesperia is de voormalige vrouw van de beruchte Graaf Dracula en helaas gaat het niet zo goed tussen hen. Daarom sluipt ze met haar vriendinnen zijn kasteel binnen om haar spullen op te halen. Kan jij ze helpen om haar bezittingen te verzamelen zonder dat de vreselijke vampier er iets van merkt in deze superspannende verborgen-voorwerpengame?

 • Ballerina prinses heeft haast
  Spelen
  Ballerina prinses heeft haast
  115 keer gespeeld

  Deze ballerina komt te laat voor haar balletrepetitie. Help haar om zo snel mogelijk alles op orde te krijgen in dit leuke aankleedspel. Ga op zoek naar haar schoenen en vergeet ook niet om haar een mooi kapsel te geven.

 • Piraten en schatten
  Spelen
  Piraten en schatten
  363 keer gespeeld

  Piraten kunnen zo slordig zijn. Ruim samen met de kapitein het schip op en help haar om andere plekken op orde te krijgen. Ze kan je hulp hard gebruiken in dit zoek-en-vindspel.

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  279 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Chinese tempel
  Spelen
  Chinese tempel
  254 keer gespeeld

  Stap deze tempel binnen en probeer de talloze mysteries te ontgrendelen. Ga op zoek naar verborgen objecten in elke kamer en ontsluier gaandeweg de vele tempelgeheimen in dit boeiende online spel.

 • Het spookschip
  Spelen
  Het spookschip
  508 keer gespeeld

  Andrew steekt al tientallen jaren de Atlantische oceaan over. Net als andere zeemannen weet hij alles over het legendarische schip dat zonder bemanning de wateren doorkruist. Zouden er spoken op wonen? Ga in deze spannende verborgen-voorwerpengame met hem en zijn twee dochters mee om voor eens en voor altijd dit mysterie te ontrafelen.

 • Windvallei
  Spelen
  Windvallei
  529 keer gespeeld

  Barbara is hard aan het werk op haar boerderij in de Windvallei. Dit is een gebied waar het bijna altijd waait en dus kan ze je hulp goed gebruiken. Ga samen met haar vrienden Carol en Donald aan de slag in dit leuke zoekspel.

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  2783 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • Sprookjeswoud
  Spelen
  Sprookjeswoud
  1394 keer gespeeld

  Een magische fee heeft je hulp ingeroepen. Ze is op zoek naar andere betoverde wezens in dit sprookjesachtige zoek-en-vind-spel. Ga met haar mee op avontuur in dit mysterieuze woud en kijk of je ze allemaal kunt vinden.

 • De verliefde scheikundestudente
  Spelen
  De verliefde scheikundestudente
  384 keer gespeeld

  Deze studente studeert scheikunde en zij heeft haast om nog op tijd in de klas te komen in dit spel voor meisjes. Kun jij haar helpen met het vinden van alle spullen die ze in haar kamer heeft en die ze mee moet nemen? Ze heeft ook je kledingadvies nodig. Maar snel nu. Haar vriendje wacht ook al op haar!

 • Luchthaven-indringer
  Spelen
  Luchthaven-indringer
  465 keer gespeeld

  Victoria is een dappere detective die vastbesloten is om een groep criminelen te stoppen in deze verborgen-objectengame. Ga met haar mee naar deze drukke luchthaven, voeg je bij een paar personeelsleden en stop hun duivelse plannen om een vliegtuig te kapen!

 • Personal Shopper 6
  Spelen
  Personal Shopper 6
  391 keer gespeeld

  Macy heeft een nieuwe winkeluitdaging gevonden: bruidsaccessoires!

 • Monkey Go Happy Mahem
  Spelen
  Monkey Go Happy Mahem
  666 keer gespeeld

  Dit arme aapje is bedroefd! Gelukkig kun jij hem opvrolijken... De vraag is alleen hoe...