• Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  21532 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Atlantis Jewels
  Spelen
  Atlantis Jewels
  13700 keer gespeeld
 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  11126 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Juwelenknal
  Spelen
  Juwelenknal
  7838 keer gespeeld

  Zet je schrap om gelanceerd te worden in een spannend avontuur tussen de sterren met dit leuke mobiele spel. Reis door het heelal, speel uitdagende puzzels en verbind alle juwelen.

 • Juwelenqueeste Iwin
  Spelen
  Juwelenqueeste Iwin
  6536 keer gespeeld

  Ga op een tropische reis en probeer deze mysterieuze edelstenen met elkaar te verbinden.

 • Jewel of Atlantis 2
  Spelen
  Jewel of Atlantis 2
  5143 keer gespeeld

  Los de puzzel mysteries op door de juwelen te verschuiven

 • Jewels Blitz 3
  Spelen
  Jewels Blitz 3
  3575 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze jungle bevindt zich een tempel gevuld met honderden waardevolle edelstenen. Kan jij ze allemaal met elkaar verbinden in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Maar pas op! Sommige kunnen spontaan ontploffen!

 • Junglejuwelen
  Spelen
  Junglejuwelen
  2996 keer gespeeld

  In deze mysterieuze tempel liggen allemaal kostbare juwelen verborgen. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit 3-op-een-rij-spel? Help de magische aap en verzamel de boosters om extra punten te verdienen.

 • Jewels Blitz 2
  Spelen
  Jewels Blitz 2
  2353 keer gespeeld

  Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.

 • Jewel City
  Spelen
  Jewel City
  1627 keer gespeeld

  Edelstenen van allerlei kleuren zijn binnen handbereik in Jewel City! Leg er 3 of meer op een rij van dezelfde kleur om punten te verdienen, maar pas op, want het is ook een race tegen de klok. Je kunt hints gebruiken voor hulp en scoremultipliers verdienen om nog meer punten te verdienen! Maak je klaar voor een kleurrijke ervaring!

 • Temple Jewels
  Spelen
  Temple Jewels
  1340 keer gespeeld

  Meer dan 100 leuke levels vol spanning wachten op jou in deze betoverde tempel. Kan jij alle gekleurde juwelen met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel? Als je vast komt te zitten, zwaai dan met je magische staf om de weg weer vrij te maken.

 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  1062 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • Juwelengroepjes
  Spelen
  Juwelengroepjes
  797 keer gespeeld

  Deze mijn zit boordevol waardevolle juwelen, maar ze liggen allemaal door elkaar! Kun jij ze wegspelen voordat het helemaal uit de hand loopt? Vergeet niet om de tijd in de gaten te houden in dit razendsnelle puzzelspel.

 • Magische juwelenkerst
  Spelen
  Magische juwelenkerst
  737 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle feestartikelen met elkaar verbinden in deze drie-op-een-rij puzzelgame die perfect is voor de feestdagen? Kan jij alle snoepstokken, cadeautjes en andere dingen met elkaar verbinden?

 • Juwelenmeester!
  Spelen
  Juwelenmeester!
  735 keer gespeeld

  Deze oude wijze man reist door zijn koninkrijk op zoek naar zeldzame edelstenen. Help hem om de stenen te koppelen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Kunnen jullie samen zijn zoektocht voltooien?

 • Jewels FRVR
  Spelen
  Jewels FRVR
  694 keer gespeeld

  Kan jij alle uitdagingen in elk level voltooien in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind alle glimmende edelstenen zo snel mogelijk met elkaar.

 • Jewels Blitz
  Spelen
  Jewels Blitz
  594 keer gespeeld

  Verzamel boosters in dit magische puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke sprankelende diamanten en andere juwelen bij elkaar zoeken? Vorm groepjes van drie of meer.

 • Kerstsieraden
  Spelen
  Kerstsieraden
  398 keer gespeeld

  Vier het kerstseizoen met dit leuke en feestelijke match 3-puzzelspel. Hoe snel kun je alle kerstkoekjes, kerstornamenten en veel meer verbinden? Er wachten vijf verschillende speelmodi op je. Hoe lang ga jij door in dit ontsnappingsspel?

 • Juwelenjungle
  Spelen
  Juwelenjungle
  393 keer gespeeld

  Kom naar deze mysterieuze jungle voor een spannende puzzeluitdaging. Kun jij genoeg rijtjes maken voordat de tijd om is in dit online spel?

 • Jewel Blitz
  Spelen
  Jewel Blitz
  380 keer gespeeld

  Behaal een topscore in het superleuke 3-op-een-rij-spelletje Jewel Blitz. Hoe langer het rijtje, hoe beter de comboprijs!

 • Jewel Aquarium
  Spelen
  Jewel Aquarium
  329 keer gespeeld

  De schattige wezentjes in dit aquarium zijn allemaal door elkaar gehusseld. Kun jij ze een handje helpen in de 40 levels van dit kleurrijke 3-op-een-rij-spel?

 • Bubbeldjinn
  Spelen
  Bubbeldjinn
  323 keer gespeeld

  Wat is er nog beter dan bubbels? Bubbels en juwelen natuurlijk!

 • Berenboem
  Spelen
  Berenboem
  300 keer gespeeld

  Deze drie-op-een-rij puzzelgame barst van de avonturen en een heleboel dagelijkse bonussen. Ga mee met deze dappere beer en help hem om alle explosieve kubussen met elkaar te verbinden. Hij kan zelfs een geweldige berenboem ontketenen waardoor ze allemaal tegelijk ontploffen!

 • Juwelen samenvoegen
  Spelen
  Juwelen samenvoegen
  272 keer gespeeld

  Onthul jij de geheimen van deze mysterieuze stenen vierkanten? Open de dozen en ontdek wat er gebeurt als je ze met elkaar combineert in deze uitdagende puzzelgame. Ze veranderen misschien wel op magische wijze in juwelen!

 • Juwelenval
  Spelen
  Juwelenval
  256 keer gespeeld

  Deze jonge meid gaat op een spannende reis door een land vol juwelen, maar ze wil ze niet verzamelen. Ze laat ze liever klappen! Kan jij haar helpen in deze gekke en grappige drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Magic Jewels
  Spelen
  Magic Jewels
  249 keer gespeeld

  Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende Match3-game!

 • Tovenaarsjuwelen
  Spelen
  Tovenaarsjuwelen
  247 keer gespeeld

  Deze tovenaar wil naar het mysterieuze portaal, maar er liggen allerlei magische juwelen in de weg. Kun jij de sleutel naar het slot verplaatsen in dit 3-op-een-rij-spel? Dat is de enige manier waarop hij zijn avontuur kan voortzetten.

 • Juwelenlegende
  Spelen
  Juwelenlegende
  237 keer gespeeld

  Deze mijn zit boordevol juwelen. Kun jij ze allemaal verbinden in dit drie-op-een-rij-spel? Kijk of je alle doelen in de uitdagende levels kunt behalen.

 • Nieuwe juwelenblokken
  Spelen
  Nieuwe juwelenblokken
  237 keer gespeeld

  Kan jij voor alle blokken op het bord een plek vinden? Probeer ze allemaal in een leeg plekje te persen in deze uitdagende puzzelgame.

 • De beste koekjes bakken
  Spelen
  De beste koekjes bakken
  204 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze avontuurlijke chefkok om op een magische reis te gaan. Hij is een betoverd koninkrijk binnengetreden dat barst van de beste ingrediënten om koekjes van te bakken! Help jij om ze de benodigde ingrediënten te vinden en een paar zalige koekjes te maken in deze drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Jewel Quest feest
  Spelen
  Jewel Quest feest
  200 keer gespeeld

  Stel je 3-op-een-rij-puzzelvaardigheden op de proef met dit multiplayer spel. Koppel zo snel als je kunt al deze juwelen en neem het tegelijkertijd op tegen spelers uit de hele wereld.

 • Jewel Journey
  Spelen
  Jewel Journey
  196 keer gespeeld

  Ga op een spannende reis door de wolken in dit betoverende match-3 puzzelspel. Hoe snel match jij alle juwelen terwijl je ondertussen een wereld vol wonderen verkent?

 • Jewelish Blitz
  Spelen
  Jewelish Blitz
  170 keer gespeeld

  De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.

 • Juwelenblokken
  Spelen
  Juwelenblokken
  161 keer gespeeld

  Kan jij al deze betoverde blokken uit de mysterieuze tempel verwijderen? Probeer ze in deze mystieke puzzelgame op de juiste plek te zetten zodat ze volledig verdwijnen.

 • Juwelenmatch
  Spelen
  Juwelenmatch
  157 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij puzzelgame verken je allerlei werelden en kun je in de arcademodus of de klassieke modus spelen. Ga op ontdekkingsreis op verre planeten terwijl je zo snel mogelijk de glimmende juwelen met elkaar combineert.

 • Jewel Explode
  Spelen
  Jewel Explode
  155 keer gespeeld

  Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!