Jewel Spel

 • Jewels Blitz 3
  Spelen
  Jewels Blitz 3
  4349 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze jungle bevindt zich een tempel gevuld met honderden waardevolle edelstenen. Kan jij ze allemaal met elkaar verbinden in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Maar pas op! Sommige kunnen spontaan ontploffen!

 • Berenboem
  Spelen
  Berenboem
  609 keer gespeeld

  Deze drie-op-een-rij puzzelgame barst van de avonturen en een heleboel dagelijkse bonussen. Ga mee met deze dappere beer en help hem om alle explosieve kubussen met elkaar te verbinden. Hij kan zelfs een geweldige berenboem ontketenen waardoor ze allemaal tegelijk ontploffen!

 • Jewels Blitz 4
  Spelen
  Jewels Blitz 4
  1167 keer gespeeld

  Ben jij klaar om samen met deze jungleprinses op avontuur te gaan in dit coole 3-op-een-rij-spel? Reis door haar koninkrijk, speel alle juwelen weg en gebruik de krachtige boosters om nog meer punten te behalen!

 • Juwelenmatch
  Spelen
  Juwelenmatch
  308 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij puzzelgame verken je allerlei werelden en kun je in de arcademodus of de klassieke modus spelen. Ga op ontdekkingsreis op verre planeten terwijl je zo snel mogelijk de glimmende juwelen met elkaar combineert.

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  23052 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Jewel of Atlantis 2
  Spelen
  Jewel of Atlantis 2
  5514 keer gespeeld

  Los de puzzel mysteries op door de juwelen te verschuiven

 • Juwelenknal
  Spelen
  Juwelenknal
  8253 keer gespeeld

  Zet je schrap om gelanceerd te worden in een spannend avontuur tussen de sterren met dit leuke mobiele spel. Reis door het heelal, speel uitdagende puzzels en verbind alle juwelen.

 • Jammie juwelen
  Spelen
  Jammie juwelen
  501 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij al het sappige fruit en zoete snoep in dit vlotte drie-op-een-rij puzzelspel? Er staan je allerlei bessen, gummies en nog veel meer lekkere dingen te wachten om door jou verbonden te worden. Met de te gekke power-ups die je onderweg tegenkomt laat je ze nog sneller van het speelbord verdwijnen.

 • Juwelenqueeste Iwin
  Spelen
  Juwelenqueeste Iwin
  6961 keer gespeeld

  Ga op een tropische reis en probeer deze mysterieuze edelstenen met elkaar te verbinden.

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  11894 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Juwelen samenvoegen
  Spelen
  Juwelen samenvoegen
  404 keer gespeeld

  Onthul jij de geheimen van deze mysterieuze stenen vierkanten? Open de dozen en ontdek wat er gebeurt als je ze met elkaar combineert in deze uitdagende puzzelgame. Ze veranderen misschien wel op magische wijze in juwelen!

 • Juwelenlegende
  Spelen
  Juwelenlegende
  263 keer gespeeld

  Deze mijn zit boordevol juwelen. Kun jij ze allemaal verbinden in dit drie-op-een-rij-spel? Kijk of je alle doelen in de uitdagende levels kunt behalen.

 • Juwelenjungle
  Spelen
  Juwelenjungle
  896 keer gespeeld

  Kom naar deze mysterieuze jungle voor een spannende puzzeluitdaging. Kun jij genoeg rijtjes maken voordat de tijd om is in dit online spel?

 • Juwelenblokken
  Spelen
  Juwelenblokken
  166 keer gespeeld

  Kan jij al deze betoverde blokken uit de mysterieuze tempel verwijderen? Probeer ze in deze mystieke puzzelgame op de juiste plek te zetten zodat ze volledig verdwijnen.

 • Junglejuwelen
  Spelen
  Junglejuwelen
  3311 keer gespeeld

  In deze mysterieuze tempel liggen allemaal kostbare juwelen verborgen. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit 3-op-een-rij-spel? Help de magische aap en verzamel de boosters om extra punten te verdienen.

 • Jewels Blitz 2
  Spelen
  Jewels Blitz 2
  2404 keer gespeeld

  Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.

 • Jewels Blitz
  Spelen
  Jewels Blitz
  595 keer gespeeld

  Verzamel boosters in dit magische puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke sprankelende diamanten en andere juwelen bij elkaar zoeken? Vorm groepjes van drie of meer.

 • Juwelenval
  Spelen
  Juwelenval
  306 keer gespeeld

  Deze jonge meid gaat op een spannende reis door een land vol juwelen, maar ze wil ze niet verzamelen. Ze laat ze liever klappen! Kan jij haar helpen in deze gekke en grappige drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Jewel Crush
  Spelen
  Jewel Crush
  234 keer gespeeld

  Deze juwelen zijn gemaakt om kapotgeslagen te worden! Kan jij ervoor zorgen dat ze allemaal in duizend stukken uit elkaar spatten in deze drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Temple Jewels
  Spelen
  Temple Jewels
  1406 keer gespeeld

  Meer dan 100 leuke levels vol spanning wachten op jou in deze betoverde tempel. Kan jij alle gekleurde juwelen met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel? Als je vast komt te zitten, zwaai dan met je magische staf om de weg weer vrij te maken.

 • Jewel Blitz
  Spelen
  Jewel Blitz
  426 keer gespeeld

  Behaal een topscore in het superleuke 3-op-een-rij-spelletje Jewel Blitz. Hoe langer het rijtje, hoe beter de comboprijs!

 • Gemcrafter
  Spelen
  Gemcrafter
  75 keer gespeeld

  Deze onbevreesde avonturier gaat op zoek naar kostbare edelstenen. Ben je klaar om met hem mee te gaan? In dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel liggen een heleboel betoverde stenen verspreid in de heuvels achter de vuurtoren. Mix en match ze om nieuwe stenen te creëren die nog feller schitteren en nog waardevoller zijn. Verzamel magische sleutels om andere spannende gebieden te unlocken.

 • Juwelenvloek
  Spelen
  Juwelenvloek
  266 keer gespeeld

  Maak rijtjes van 3 of meer eeuwenoude relikwieën om punten te verdienen. Verander alle vakjes in goud in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje.

 • Dalen en matchen
  Spelen
  Dalen en matchen
  831 keer gespeeld

  Hoeveel van de kleurrijke edelstenen in deze drie-op-een-rij puzzelgame kun jij aan stukken knallen? Maak groepjes van drie of meer en vernietig ze met bommen, magische drankjes en nog veel meer!

 • Mythische juwelen
  Spelen
  Mythische juwelen
  20 keer gespeeld

  Maak rijtjes van drie of meer juwelen met dezelfde kleur. Hoeveel punten kun jij scoren in één minuut?

 • Jewelish Blitz
  Spelen
  Jewelish Blitz
  193 keer gespeeld

  De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.

 • Drie-op-een-rij ruimteavontuur
  Spelen
  Drie-op-een-rij ruimteavontuur
  222 keer gespeeld

  Laat je meeslepen door een spannend avontuur in deze intergalactische drie-op-een-rij puzzelgame. Kan jij alle mysterieuze edelstenen met elkaar verbinden terwijl je de doelen van elk opwindend level probeert te bereiken?

 • Juwelenmeester!
  Spelen
  Juwelenmeester!
  863 keer gespeeld

  Deze oude wijze man reist door zijn koninkrijk op zoek naar zeldzame edelstenen. Help hem om de stenen te koppelen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Kunnen jullie samen zijn zoektocht voltooien?

 • Tempelpuzzels
  Spelen
  Tempelpuzzels
  157 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze tempel staan je een aantal uitdagende levels te wachten. Kan jij steeds de mystieke blokken laten omkantelen in deze puzzelgame met zwaartekracht?

 • Jewel Explode
  Spelen
  Jewel Explode
  191 keer gespeeld

  Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!

 • Sweet Candy
  Spelen
  Sweet Candy
  347 keer gespeeld

  Kun jij alle doelen bereiken in dit superzoete drie-op-een-rij-puzzelspel? Combineer de snoepjes zo snel als je kan op basis van de uitdagingen aan de bovenkant van het bord. Ga razendsnel te werk, anders is je tijd op!

 • Juwelenrijtjes
  Spelen
  Juwelenrijtjes
  33 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze glinsterende edelstenen met elkaar combineren?

 • Atlantis Jewels
  Spelen
  Atlantis Jewels
  13854 keer gespeeld

 • Jewel City
  Spelen
  Jewel City
  1696 keer gespeeld

  Edelstenen van allerlei kleuren zijn binnen handbereik in Jewel City! Leg er 3 of meer op een rij van dezelfde kleur om punten te verdienen, maar pas op, want het is ook een race tegen de klok. Je kunt hints gebruiken voor hulp en scoremultipliers verdienen om nog meer punten te verdienen! Maak je klaar voor een kleurrijke ervaring!

 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  1123 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • Jewel Quest feest
  Spelen
  Jewel Quest feest
  291 keer gespeeld

  Stel je 3-op-een-rij-puzzelvaardigheden op de proef met dit multiplayer spel. Koppel zo snel als je kunt al deze juwelen en neem het tegelijkertijd op tegen spelers uit de hele wereld.