Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Home Makeover 2: Hidden Objects

Er wachten weer heel wat uitdagingen op je in Home Makeover 2: Hidden Objects. Hoe snel weet jij dit slimme online spelletje te tackelen?

Welkom op een landgoed aan de rivier vol zoekgeraakte waardevolle spullen en andere voorwerpen. Het belangrijkste? De eigendomsakte! Kun jij deze en tal van andere dingen vinden in dit verborgen-voorwerpspelletje? Er zijn genoeg mensen in de buurt die graag wat van deze spullen willen kopen voor de juiste prijs.

Hoe speel je Home Makeover 2: Hidden Objects?

Home Makeover 2: Hidden Objects is een intrigerend puzzelspelletje. Verken de vele kamers van het landgoed terwijl je op zoek gaat naar verborgen voorwerpen, waarvan sommige veel geld waard zijn!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op ontbrekende voorwerpen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens.

  1. Mary Knots: Garden Wedding
  2. Rachel Holmes: Find Differences
  3. Hidden Lands
  4. Nastya Cute Blogger

Wie is de maker?

Home Makeover 2: Hidden Objects is gemaakt door Origaming.