Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Endless Siege

Verdedig het rijk in Endless Siege!

Een schijnbaar oneindig aantal orks plant een enorme invasie. Jouw taak, mocht je die accepteren, is ze flink op hun donder te geven! Laat ze zien wie de baas is door pijlen op hun hoofd te schieten, ze in brand te steken of ze met kanonnen op te blazen in dit torenverdedigingsspelletje.

Er zijn er een heleboel dus je kunt maar beter ASAP aan de slag gaan! Je verdient gouden munten voor elke ork die je uitschakelt. Als je ongeduldig wordt en de boel wilt versnellen, gebruik dan de vooruitspoelknop. Die maakt de strijd nét even wat spannender!

Hoe speel je Endless Siege?

Endless Siege is een actievol strategiespelletje. Jij moet je koninkrijk beschermen met verdedigende torens. Elke toren heeft een ander wapen. Vind de perfecte plek om ze uit te schakelen voor de volgende golf orks opdoemt!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een toren te kiezen of om op knoppen te drukken.
  • KLIK MET LINKS, SLEEP EN ZET NEER om een nieuwe toren aan de kaart toe te voegen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige online spelletjes? Check dan deze vier!

  1. Clash of Orcs
  2. Toy Defense
  3. Cursed Treasure 2
  4. Special Squad vs. Zombies

Wie is de maker?

Endless Siege is gemaakt door RavalMatic.