Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Galaxy Attack: Alien Shooter

Ga naar de verste uithoeken van de kosmos in Galaxy Attack: Alien Shooter! Kun jij een enorme interstellaire invasie stoppen in dit spannende ruimteschietspelletje?

Jij en je jager zijn de enige dingen die tussen orde en chaos staan in dit actiespelletje. Verzamel krachtige upgrades voor zowel je jager als je lasergeweren terwijl je het opneemt tegen schijnbaar eindeloze golven van buitenaardse indringers. Hoeveel weet jij er uit te schakelen? Als je van klassieke spellen zoals Galaga en Space Invaders houdt, zul je deze geweldig vinden!

Hoe speel je Galaxy Attack: Alien Shooter?

Spring achter de knuppel van een jager en neem het op tegen tientallen buitenaardse eskaders in dit retro arcadespelletje. Je moet tijdens elk intense gevecht geweldige upgrades verzamelen om ze bij te houden!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om je jager te besturen. De wapens worden automatisch geactiveerd.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens. 

  1. Atari Centipede
  2. AZ
  3. Helicopter Escape
  4. All-Star Blast!

Wie is de maker?

Galaxy Attack: Alien Shooter is gemaakt door Abigames Studio.