• Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  19658 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • SuperHOT
  Spelen
  SuperHOT
  1383 keer gespeeld

  Je wordt wakker in een vreemd kantoor. Je hebt geen idee hoe je daar bent gekomen en de tijd verstrijkt anders dan normaal. Kun jij ontsnappen in dit intense en verslavende 3D-schietspel? Ontwijk kogels, tart de wetten van tijd en ruimte en vecht je een weg naar de vrijheid.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  143285 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  5137 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Robofight.io
  Spelen
  Robofight.io
  627 keer gespeeld

  In dit futurische multiplayer schietspel staat je een hele reeks gevechten te wachten. Ga samen met een robot op zoek naar je vijanden. Kun jij ze allemaal een enkele reis naar de schroothoop bezorgen? Kies een bot en een wapen voordat je andere spelers van over de hele wereld uitdaagt en vergeet niet om de portals te gebruiken als je in een hoekje wordt gedreven!

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  20543 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  4919 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Fysica zombieknaller
  Spelen
  Fysica zombieknaller
  1051 keer gespeeld

  De bewoners van deze kleine woestijngemeenschap hebben enorme overlast van zombies. Je weet wat je te doen staat, toch? Knal ze allemaal overhoop in deze knotsgekke actiegame, maar kijk uit. Om van alle ondode lastpakken af te komen moet je ook gebruik maken van de macht der natuurkrachten.

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  1927 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Zombie Derby 2
  Spelen
  Zombie Derby 2
  874 keer gespeeld

  Hongerige zombies zijn niet het enige dat je aantreft op deze waanzinnig gevaarlijke hindernisbaan. Er zijn ook ladingen landmijnen! Pak het stuur van deze gewapende oogstmachine en probeer de finish te bereiken in dit te gekke racespel.

 • Worldz
  Spelen
  Worldz
  4068 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het in dit spannende 3D-actiespel? Horden zombies struinen de straten af op zoek naar een lekkere vlezige hap! Laat jij dit zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Verzamel wapens en voedsel terwijl je ze ondertussen één voor één uitschakelt.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1315 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  15452 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Sluipschutters 2
  Spelen
  Sluipschutters 2
  19695 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • Metal Slug 4
  Spelen
  Metal Slug 4
  23 keer gespeeld

  In deze chinese shooter speel je een soldaat die moet zien te overleven!

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  6888 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  5232 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Robo Rampage
  Spelen
  Robo Rampage
  1754 keer gespeeld

  Schiet de robots aan flarden met je uitgebreide wapenarsenaal.

 • Thing Thing Arena: Classic
  Spelen
  Thing Thing Arena: Classic
  274 keer gespeeld

  You can fight in gardens, dungeons and more in this multiplayer action game. Feel free to customize your soldier before you head into battle.

 • Super Sergeant
  Spelen
  Super Sergeant
  720 keer gespeeld

  Je hebt slechts een beetje munitie en heel veel vijanden die op je af stormen. Hoe lang kun jij ze afhouden in dit meedogenloze first person schietspel? Ontdek het zelf.

 • Stealth Sniper
  Spelen
  Stealth Sniper
  701 keer gespeeld

  Als sluipschutter is het belangrijkste dat je niet wordt gezien. Train je sluipschuttersvaardigheden door hele legers te doden en vips neer te schieten en red de wereld in dit driedimensionale schietspelletje.

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  1795 keer gespeeld

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Shellshock.io
  Spelen
  Shellshock.io
  14476 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelen
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  824 keer gespeeld

  Hoeveel slachtoffers maak jij zodra je onderduikt in dit first person 3D-actiespel? Spring achter muren en versla je tegenstanders in je vernietigende weg door een pixelwereld.

 • Metal Slug 2
  Spelen
  Metal Slug 2
  296 keer gespeeld

  Win verschillende oorlogen, zoals in Japan en Afganistan en overleef deze!

 • Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spelen
  Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  798 keer gespeeld

  Deze pixel-krijgers keren terug naar het slagveld. Vecht je met ze mee of peuzel je ze op, samen met de zombies. Kies je kant en duik vol in de actie die je te wachten staat in dit doldwaze 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Metal Slug Pang
  Spelen
  Metal Slug Pang
  18 keer gespeeld

  Deze dappere commando staat een nieuwe spannende missie te wachten. Wat moet hij doen? Hij moet een leger slijmerige monsters verslaan die zich schuilhouden in een gevaarlijke jungle-vesting. Help hem om de monsters te meppen in dit oldskool avonturenspel.

 • Zombie Dungeon-uitdaging
  Spelen
  Zombie Dungeon-uitdaging
  819 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij deze kerker vol zombies? Bescherm je gebied terwijl ze je massaal aanvallen. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit meedogenloze en actierijke schietspel.

 • Pixeloorlog 4
  Spelen
  Pixeloorlog 4
  1089 keer gespeeld

  Trek ten strijde in het leuke, uitdagende spelletje Pixeloorlog 4! Sluit je aan bij je kameraden en neem het op tegen spelers van over de hele wereld!

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  1504 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Galaga
  Spelen
  Galaga
  557 keer gespeeld

  Maak je klaar om weer de ruimte in te schieten in deze bijgewerkte versie van het klassieke arcadespel. Duizenden buitenaardse insecten vallen jouw stukje van het universum aan. Vernietig ze in duizenden stukjes!

 • Raiden X
  Spelen
  Raiden X
  54 keer gespeeld

  Vlieg rond in je ruimteship en vernietig tanks, helicopters en bunkers!

 • Pixel War
  Spelen
  Pixel War
  509 keer gespeeld

  Het is een ware oorlog in dit uitdagende realtime strategiespel. Kun jij de pixels van alle tegenstanders uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Soldaat.live
  Spelen
  Soldaat.live
  141 keer gespeeld

  Pas je soldaat aan voordat je het opneemt tegen meedogenloze spelers van over de hele wereld. Zij tonen geen genade en dus moet jij dat ook niet doen. Hoe lang kun jij het volhouden in dit eindeloze actiespel?

 • ZomBoiz-strijd
  Spelen
  ZomBoiz-strijd
  146 keer gespeeld

  Het wemelt van de zombies in deze strijdarena's, maar jij weet wat je te doen staat, toch? Schakel ze een voor een uit in dit online multiplayer-actiespel. De ondoden weten niet wat ze overkomt.

 • Pixeloorlog
  Spelen
  Pixeloorlog
  507 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in dit ouderwetse schietspel. Ben je klaar voor de strijd, soldaat?