Pijl Spelletjes

 • Apple Shooter
  Spelen
  Apple Shooter
  250178 keer gespeeld

  Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...

 • Wereldtoer boogschutten
  Spelen
  Wereldtoer boogschutten
  13234 keer gespeeld

  Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!

 • Zombiejacht
  Spelen
  Zombiejacht
  611 keer gespeeld

  Het wemelt van de meedogenloze zombies op deze prairie. Spring op je paard, pak je boog, geweer of een ander cool wapen, en schakel ze allemaal uit in dit spannende 3D-actiespel.

 • Save the Cowboy
  Spelen
  Save the Cowboy
  6423 keer gespeeld

  These cowboys are heading to the gallows. The only way they’ll live to see another day is with your help. Can you shoot the ropes so they can escape in this intense action game?

 • Stickman Archer 2
  Spelen
  Stickman Archer 2
  70095 keer gespeeld

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Verdedig het torenkoninkrijk
  Spelen
  Verdedig het torenkoninkrijk
  1853 keer gespeeld

  Je toren wordt aangevallen! Gebruik snel je pijl en boog om alle barbaren af te schieten die maar wat graag je toren willen plunderen in deze 3D actiegame. Kan jij jouw toren verdedigen terwijl je de vijand met pijlen belaagt?

 • Stickman Boogschieten
  Spelen
  Stickman Boogschieten
  9634 keer gespeeld

  Hoeveel doelen tref jij in dit uitdagende nauwkeurigheidsspel? Mis één keer en het spel is voorbij voor deze dappere en brutale boogschutter.

 • Spearman Hunters
  Spelen
  Spearman Hunters
  1056 keer gespeeld

  Deze dappere krijger is uitgedaagd voor een speerduel. Kun jij hem helpen met het uitschakelen van zijn tegenstanders in dit intense actiespel?

 • Stickman Archer Online
  Spelen
  Stickman Archer Online
  2473 keer gespeeld

  Will your stickman survive this epic duel? Grab a bow and find out! It’s a fight to the death in this intense action game!

 • Stickman-boogschutter: meneer Boog
  Spelen
  Stickman-boogschutter: meneer Boog
  1580 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense duels tot de dood? In dit spannende actiespel bestuur je jouw eigen boogschutter. Raak met je pijlen al je tegenstanders voordat ze jou afmaken met hun eigen wapens!

 • 3D darten
  Spelen
  3D darten
  2620 keer gespeeld

  Hoeveel bulls-eyes kan jij gooien in deze uitdagende versie van het klassieke spel? Betreed deze virtuele bar, ga achter de lijn staan, en zie wat er gebeurt als je je eerste pijl gooit.

 • Surfboogschieters
  Spelen
  Surfboogschieters
  3935 keer gespeeld

  Zijn het surfers of zijn het boogschieters? Ze zijn het allebei, en in dit gave en waanzinnige actiespel gaan we niet alleen maar surfen! Ga meet met de surfers als ze het opnemen tegen bizarre buisvormige beesten met krachtige wapens zoals exploderende pijlen en meer. Kan jij ze helpen om die strandmonsters af te maken voordat ze zich verspreiden?

 • Boogschutter 2
  Spelen
  Boogschutter 2
  4612 keer gespeeld

  Ontdek wie de beste boogschutter ter wereld is in het intense boogschietspelletje Boogschutter 2! Neem het op tegen de computer of je vriend!

 • Bandieten multiplayer PVP
  Spelen
  Bandieten multiplayer PVP
  396 keer gespeeld

  Doe mee met de oneindige gevechten van deze multiplayer actiegame. De wereld is ten onder gegaan en iedereen die nog in leven is vecht om levend te blijven. Word een bandiet en doe mee met de battle royale, of probeer een van de andere spannende speelwijzen uit.

 • 3D darten
  Spelen
  3D darten
  680 keer gespeeld

  Raak jij de bullseye in deze online dartgame? Er is maar één manier om erachter te komen! Ga dus lekker spelen en probeer een hoge score te halen.

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  19139 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Bowman
  Spelen
  Bowman
  2595 keer gespeeld

  Het is een doodsstrijd en jij moet het opnemen tegen de computer of een andere speler terwijl je voorzichtig je pijlen richt. Kun jij ze allemaal uitschakelen met je pijlen voordat jezelf geraakt wordt?

 • 3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  Spelen
  3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  565 keer gespeeld

  Je vijanden staan bijna voor de poorten! Leer razendsnel met je nieuwe boog te schieten voordat ze het hele kasteel leegplunderen in dit 3D actiespel. Oefen je schietkunsten en bereid je voor op de aanval. Verzamel munten voor elke vijand die je afschiet en koop gave upgrades voor je character.

 • Kruisboog 3D
  Spelen
  Kruisboog 3D
  2840 keer gespeeld

  Ben jij een echte scherpschutter? Bewijs het dan maar eens met je kruisboog!

 • Archerry
  Spelen
  Archerry
  702 keer gespeeld

  Je hebt vast wel eens van boogschieten gehoord, maar hoe zit het dan met Archerry? Het gaat hier om het schieten van overmaatse kersen, soms van de hoofden van andere mensen! Doe mee met deze boogschutter terwijl hij veel fruit probeert te raken zonder zijn dappere vriend pijn te doen in dit totaal gekke online spel.

 • Bowmaster Prelude
  Spelen
  Bowmaster Prelude
  1712 keer gespeeld

  Schiet pijlen naar vijandige troepen of bemachtig de vijandige vlag en win!

 • Archery War
  Spelen
  Archery War
  1557 keer gespeeld

  Dit is niet zomaar een wedstrijdje, het is oorlog! Hoeveel duels kun jij overleven in dit intense actiespel? Schakel je tegenstanders uit met je boog voordat ze een pijl door jouw hoofd schieten!

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  1924 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Stickman Archer 3
  Spelen
  Stickman Archer 3
  2552 keer gespeeld

  Een groep boogschutters is vastbesloten om je vol pijlen te pompen. Om ze te verslaan, moet je snel richten en schieten in dit spannende actiespel. Maar als je liever een minder stressvolle uitdaging wilt aangaan, dan kun je altijd proberen om alle bewegende doelen te raken in de golfmodus.

 • Stickman Boogschieten 4
  Spelen
  Stickman Boogschieten 4
  625 keer gespeeld

  Deze gekke boogschutter is weer bezig! Kun jij hem helpen met het uitschakelen van zijn tegenstanders in dit intense actiespel? Kies uit de verschillende speltypen en gebruik al je boogschuttersvaardigheden om de overwinning te behalen!

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  3193 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • Shadow Archer
  Spelen
  Shadow Archer
  1165 keer gespeeld

  In dit uitdagende actiespel staan je vijf verschillende speltypes te wachten. Overleef jij alle duels? Probeer de boogschutter uit te schakelen voordat hij jou doorzeeft met pijlen. Wees er wel snel bij als je hier levend vandaan wilt komen!

 • Bowroyale.io
  Spelen
  Bowroyale.io
  123 keer gespeeld

  Als je deze epic reeks gevechten tot de dood overleeft, word je misschien wel een heer! Grijp je pijl en boog en probeer je tegenstanders in de pan te hakken in deze middeleeuwse multiplayer actiegame.

 • Archery
  Spelen
  Archery
  16 keer gespeeld

  Stel je boogschuttersvaardigheden op de proef in dit schietspelletje. Zorg alleen wel dat je de appel raakt en niet het jongetje.

 • Blokkendraaipuzzel
  Spelen
  Blokkendraaipuzzel
  0 keer gespeeld

  Het is moeilijker dan het lijkt om al deze pijlen in dezelfde richting te laten wijzen. Krijg jij het voor elkaar in deze puzzelgame? In elk level kun je maar een beperkt aantal zetten doen.

 • Boogschieten in de hel 2
  Spelen
  Boogschieten in de hel 2
  78 keer gespeeld

  Keer terug naar de onderwereld voor een duivels potje boogschieten.

 • Appels schieten met pijl en boog
  Spelen
  Appels schieten met pijl en boog
  535 keer gespeeld

  Probeer dit niet thuis! Kan jij in deze 3D sportgame een appel van het hoofd van deze kerel schieten? Grijp een pijl en boog en test je virtuele boogschiettalenten. Maar vergeet niet: nauwkeurigheid telt!

 • Elfenboogschutter
  Spelen
  Elfenboogschutter
  85 keer gespeeld

  Bevrijd samen met Saeel de elfenprinses uit de klauwen van de afschuwelijke orks.

 • Pijlen en horens
  Spelen
  Pijlen en horens
  54 keer gespeeld

  Deze jonge jager heeft een flinke klus voor de kiezen. Help jij hem zijn avondmaaltijd te vangen?

 • Snelle pijl
  Spelen
  Snelle pijl
  0 keer gespeeld

  Als je de randen van dit draaiende wiel met pijlen wil volschieten, zul je razendsnel te werk moeten gaan! Hoeveel schiet jij er raak terwijl het ronddraait? Klik in dit actiespel waar je haren van overeind gaan staan zo snel mogelijk op je muis om te winnen.

 • The Dark Man
  Spelen
  The Dark Man
  24 keer gespeeld

  Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel