Pijl Spelletjes

 • Apple Shooter
  Spelen
  Apple Shooter
  240027 keer gespeeld

  Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...

 • Stickman Archer 2
  Spelen
  Stickman Archer 2
  66999 keer gespeeld

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  19058 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Wereldtoer boogschutten
  Spelen
  Wereldtoer boogschutten
  12759 keer gespeeld

  Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!

 • Stickman Boogschieten
  Spelen
  Stickman Boogschieten
  9485 keer gespeeld

  Hoeveel doelen tref jij in dit uitdagende nauwkeurigheidsspel? Mis één keer en het spel is voorbij voor deze dappere en brutale boogschutter.

 • Save the Cowboy
  Spelen
  Save the Cowboy
  6222 keer gespeeld

  These cowboys are heading to the gallows. The only way they’ll live to see another day is with your help. Can you shoot the ropes so they can escape in this intense action game?

 • Boogschutter 2
  Spelen
  Boogschutter 2
  4578 keer gespeeld

  Ontdek wie de beste boogschutter ter wereld is in het intense boogschietspelletje Boogschutter 2! Neem het op tegen de computer of je vriend!

 • Surfboogschieters
  Spelen
  Surfboogschieters
  3673 keer gespeeld

  Zijn het surfers of zijn het boogschieters? Ze zijn het allebei, en in dit gave en waanzinnige actiespel gaan we niet alleen maar surfen! Ga meet met de surfers als ze het opnemen tegen bizarre buisvormige beesten met krachtige wapens zoals exploderende pijlen en meer. Kan jij ze helpen om die strandmonsters af te maken voordat ze zich verspreiden?

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  3130 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • Kruisboog 3D
  Spelen
  Kruisboog 3D
  2823 keer gespeeld

  Ben jij een echte scherpschutter? Bewijs het dan maar eens met je kruisboog!

 • Bowman
  Spelen
  Bowman
  2548 keer gespeeld

  Het is een doodsstrijd en jij moet het opnemen tegen de computer of een andere speler terwijl je voorzichtig je pijlen richt. Kun jij ze allemaal uitschakelen met je pijlen voordat jezelf geraakt wordt?

 • Stickman Archer 3
  Spelen
  Stickman Archer 3
  2507 keer gespeeld

  Een groep boogschutters is vastbesloten om je vol pijlen te pompen. Om ze te verslaan, moet je snel richten en schieten in dit spannende actiespel. Maar als je liever een minder stressvolle uitdaging wilt aangaan, dan kun je altijd proberen om alle bewegende doelen te raken in de golfmodus.

 • 3D darten
  Spelen
  3D darten
  2445 keer gespeeld

  Hoeveel bulls-eyes kan jij gooien in deze uitdagende versie van het klassieke spel? Betreed deze virtuele bar, ga achter de lijn staan, en zie wat er gebeurt als je je eerste pijl gooit.

 • Stickman Archer Online
  Spelen
  Stickman Archer Online
  2288 keer gespeeld

  Will your stickman survive this epic duel? Grab a bow and find out! It’s a fight to the death in this intense action game!

 • Bowmaster Prelude
  Spelen
  Bowmaster Prelude
  1708 keer gespeeld

  Schiet pijlen naar vijandige troepen of bemachtig de vijandige vlag en win!

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  1672 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Verdedig het torenkoninkrijk
  Spelen
  Verdedig het torenkoninkrijk
  1662 keer gespeeld

  Je toren wordt aangevallen! Gebruik snel je pijl en boog om alle barbaren af te schieten die maar wat graag je toren willen plunderen in deze 3D actiegame. Kan jij jouw toren verdedigen terwijl je de vijand met pijlen belaagt?

 • Archery War
  Spelen
  Archery War
  1526 keer gespeeld

  Dit is niet zomaar een wedstrijdje, het is oorlog! Hoeveel duels kun jij overleven in dit intense actiespel? Schakel je tegenstanders uit met je boog voordat ze een pijl door jouw hoofd schieten!

 • Shadow Archer
  Spelen
  Shadow Archer
  1135 keer gespeeld

  In dit uitdagende actiespel staan je vijf verschillende speltypes te wachten. Overleef jij alle duels? Probeer de boogschutter uit te schakelen voordat hij jou doorzeeft met pijlen. Wees er wel snel bij als je hier levend vandaan wilt komen!

 • Stick Archer
  Spelen
  Stick Archer
  1024 keer gespeeld

  Schiet op je vijanden en laat ze niet in de buurt van je kasteelmuur komen.

 • Spearman Hunters
  Spelen
  Spearman Hunters
  995 keer gespeeld

  Deze dappere krijger is uitgedaagd voor een speerduel. Kun jij hem helpen met het uitschakelen van zijn tegenstanders in dit intense actiespel?

 • Archerry
  Spelen
  Archerry
  670 keer gespeeld

  Je hebt vast wel eens van boogschieten gehoord, maar hoe zit het dan met Archerry? Het gaat hier om het schieten van overmaatse kersen, soms van de hoofden van andere mensen! Doe mee met deze boogschutter terwijl hij veel fruit probeert te raken zonder zijn dappere vriend pijn te doen in dit totaal gekke online spel.

 • Stickman Boogschieten 4
  Spelen
  Stickman Boogschieten 4
  598 keer gespeeld

  Deze gekke boogschutter is weer bezig! Kun jij hem helpen met het uitschakelen van zijn tegenstanders in dit intense actiespel? Kies uit de verschillende speltypen en gebruik al je boogschuttersvaardigheden om de overwinning te behalen!

 • Zombiejacht
  Spelen
  Zombiejacht
  538 keer gespeeld

  Het wemelt van de meedogenloze zombies op deze prairie. Spring op je paard, pak je boog, geweer of een ander cool wapen, en schakel ze allemaal uit in dit spannende 3D-actiespel.

 • Appels schieten met pijl en boog
  Spelen
  Appels schieten met pijl en boog
  520 keer gespeeld

  Probeer dit niet thuis! Kan jij in deze 3D sportgame een appel van het hoofd van deze kerel schieten? Grijp een pijl en boog en test je virtuele boogschiettalenten. Maar vergeet niet: nauwkeurigheid telt!

 • 3D darten
  Spelen
  3D darten
  469 keer gespeeld

  Raak jij de bullseye in deze online dartgame? Er is maar één manier om erachter te komen! Ga dus lekker spelen en probeer een hoge score te halen.

 • Bandieten multiplayer PVP
  Spelen
  Bandieten multiplayer PVP
  340 keer gespeeld

  Doe mee met de oneindige gevechten van deze multiplayer actiegame. De wereld is ten onder gegaan en iedereen die nog in leven is vecht om levend te blijven. Word een bandiet en doe mee met de battle royale, of probeer een van de andere spannende speelwijzen uit.

 • Boogschietplezier
  Spelen
  Boogschietplezier
  205 keer gespeeld

  Kan jij alle doelen raken in deze realistische sportgame? Pak een pijl en boog en laat je virtuele boogschietkunsten zien. Verdien muntjes en koop betere bogen tussen twee levels in.

 • Kampioen boogschieten
  Spelen
  Kampioen boogschieten
  104 keer gespeeld

  Er kan er maar één de beste zijn! Durf jij deze boogschietuitdaging aan te gaan om de beste boogschutter ter wereld te worden?

 • Elfenboogschutter
  Spelen
  Elfenboogschutter
  85 keer gespeeld

  Bevrijd samen met Saeel de elfenprinses uit de klauwen van de afschuwelijke orks.

 • Archery Expert Japan
  Spelen
  Archery Expert Japan
  79 keer gespeeld

  Maak een virtuele reis naar Japan in dit spannende 3D-spel. Verken oeroude tempels en bamboebossen en stel je boogschietkunsten op de proef. Hoeveel papieren lantaarns schiet jij met je pijlen raak terwijl je geld verdient om tussen levels nieuwe en betere bogen te kopen?

 • Boogschieten in de hel 2
  Spelen
  Boogschieten in de hel 2
  78 keer gespeeld

  Keer terug naar de onderwereld voor een duivels potje boogschieten.

 • Pijlen en horens
  Spelen
  Pijlen en horens
  54 keer gespeeld

  Deze jonge jager heeft een flinke klus voor de kiezen. Help jij hem zijn avondmaaltijd te vangen?

 • The Dark Man
  Spelen
  The Dark Man
  24 keer gespeeld

  Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel

 • Archery
  Spelen
  Archery
  16 keer gespeeld

  Stel je boogschuttersvaardigheden op de proef in dit schietspelletje. Zorg alleen wel dat je de appel raakt en niet het jongetje.

 • 3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  Spelen
  3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  0 keer gespeeld

  Je vijanden staan bijna voor de poorten! Leer razendsnel met je nieuwe boog te schieten voordat ze het hele kasteel leegplunderen in dit 3D actiespel. Oefen je schietkunsten en bereid je voor op de aanval. Verzamel munten voor elke vijand die je afschiet en koop gave upgrades voor je character.