Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Royal Story
mascot image

Je moet inloggen om dit spel te spelen!

Deze game heeft sociale functies en slaat je spelvoortgang op. Het spel vereist dus dat gebruikers inloggen op de site voordat ze kunnen spelen.

Log nu in

Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Royal Story

Er wacht een koninkrijk vol plezier en avontuur op je in Royal Story!

Er was eens een prinses die ontwaakte uit een mysterieuze slaap om haar koninkrijk in puinhoop te vinden. O, wacht! Dat gebeurt nu! Werk samen met de prinses en een behulpzame kabouter terwijl ze aan de slag gaan in dit online boerderijspelletje voor meerdere spelers.

Hoewel ze er misschien uitziet als een hoogheid die liever de hele dag tiara's shopt, is ze klaar om de mouwen van haar baljurk op te stropen om hout te hakken. Daarnaast moet ze gewassen planten, haar nieuwe koe Patty melken en langzaam maar zeker haar koninkrijk weer opbouwen. Er zijn ook een heleboel dagelijkse beloningen te verzamelen en andere projecten om aan te werken. Terwijl je ze voltooit, wordt er steeds meer van de geschiedenis van het koninkrijk onthuld.

Is het mogelijk dat een gemene heks verantwoordelijk was voor deze chaos? Je zult dit sociale spelletje moeten spelen om daarachter te komen! Ontgrendel nieuwe plekken van het koninkrijk van de prinses terwijl jij alles weer in oude glorie herstelt. Er zijn ook andere spelers die in aangrenzende koninkrijken spelen en je een handje kunnen helpen. Je kunt zelfs een snoezige babydraak en tal van andere magische dieren verzorgen tijdens de spannende reis die de prinses en al haar vrienden te wachten staat!

Hoe speel je Royal Story?

Royal Story is een betoverend boerderijspelletje. Werk samen met een prinses die net uit een mysterieuze slaap is ontwaakt om te ontdekken dat haar koninkrijk in puin ligt. Kun jij haar helpen achterhalen wat er is gebeurd terwijl ze haar kasteel en de omliggende landgoederen herstelt?

Spelbediening

 • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren.
 • KLIK MET LINKS om de prinses te bewegen, projecten te selecteren, gereedschappen te kiezen en meer.

Kenmerken

 • Betoverende graphics en snoezige karakters.
 • Een heleboel coole projecten. Je kunt bruggen repareren, nieuwe gebieden ontgrendelen en zelfs een koffiezetapparaat bouwen!
 • Dagelijkse cadeaus die je handige items opleveren.
 • Speciale gasten met unieke beloningen.
 • Een winkel vol geweldige spullen, dieren, gebouwen en meer!
 • Een magisch sprookjesboek dat je geleidelijk het verhaal van de prinses en haar koninkrijk vertelt.
 • Een speciale vriendfunctie waarmee je met andere spelers kunt chatten en hun koninkrijken kunt bezoeken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier fantastische simulatiespelletjes om uit te proberen.

 1. Knights and Brides
 2. Family Barn
 3. Klondike: The Lost Expedition
 4. Goodgame Empire

Wie is de maker?

Royal Story is gemaakt door FunPlus.

Dit spelletje is nu beschikbaar in HTML5

Goed nieuws! Dit spelletje is nu beschikbaar in HTML5. Je hoeft geen instructies te lezen of een plug-in te gebruiken om het beter te laten werken. Er is niets veranderd aan het spelletje dat je zo graag speelt! Mocht je op technische problemen stuiten, neem dan contact op met ons supportteam.