Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Klondike: The Lost Expedition
mascot image

Je moet inloggen om dit spel te spelen!

Deze game heeft sociale functies en slaat je spelvoortgang op. Het spel vereist dus dat gebruikers inloggen op de site voordat ze kunnen spelen.

Log nu in

Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Klondike: The Lost Expedition

Een enorm avontuur staat op het punt van beginnen in Klondike: The Lost Expedition. Het is tijd om zowel je vader als een heleboel goud te zoeken.

Hij is vermist geraakt in de ongetemde wildernis van de Yukon. Nu is het tijd om te kijken of je hem kunt vinden en onderweg ook nog rijk kunt worden. Hij heeft wat belangrijke spullen voor je achtergelaten in het kamp vol stoere, maar vriendelijke verkenners, gelukzoekers en pioniers. Zij helpen je op weg in deze webversie van het populaire online boerderijspelletje.

Jij moet een kleine boerderij opzetten binnen het kamp. Zorg dat je naar de handige aanwijzingen luistert die je van je nieuwe buren krijgt terwijl je aan de slag gaat. Om in dit afgelegen gebied te overleven, moet je een paar koeien verzorgen en in de gaten houden waar je kippen hun eieren hebben gelegd. Niemand zei dat het avontuur in dit sociale spelletje makkelijk zou zijn! Je zult heel wat taken moeten uitvoeren tijdens deze epische reis.

Hoe speel je Klondike: The Lost Expedition?

Volg in de voetstappen van je vader terwijl je dit simulatiespelletje met kleurige graphics en een verslavende gameplay speelt. Verzorg zowel de gewassen als het vee als jij in de Yukon probeert te overleven en succes te boeken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om personages te kiezen, voorwerpen te selecteren, aan projecten te werken, enz.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag uitgebreide multiplayerspelletjes als deze speelt, check dan deze vijf fantastische titels.

  1. Farmerama
  2. Forge of Empires
  3. Knights of Fortune
  4. Goodgame Big Farm
  5. Charm Farm

Kan ik Klondike: The Lost Expedition op de mobiel spelen?

Absoluut! Je vindt het spelletje zowel via Google Play als de Apple App Store.