Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

MR RACER - Car Racing

MR RACER - Car Racing is een 3D race-spel met veel verschillende speltypen en weersomstandigheden om uit te kiezen. Verdien geld en gebruik het om je voertuigen in de garage te upgraden.

Hoe speel je MR RACER - Car Racing?

Dit racespel heeft verschillende spelmodi:

 1. Challenge Mode: Speel tot wel 100 levels en bereik de finish voordat de tijd op de klok om is.
 2. Career Race: Blijf je tegenstander voor in een reeks races op de snelweg. In deze spelmodus is er iets minder verkeer op de weg.
 3. Endless Mode: Blijf zo lang mogelijk rijden zonder te crashen. Je kunt kiezen of je deze modus speelt met eenrichtingsverkeer of tweerichtingsverkeer.
 4. Free Ride: Rijd zo snel mogelijk door de bergpas met eenrichtings- of tweerichtingsverkeer. Zorg dat je niet verongelukt!
 5. Chase Mode: Probeer uit de vangrails te blijven en de andere auto’s te ontwijken terwijl achterna wordt gezeten op de drukke weg.
 6. Time Trial: Upgrade je auto om deze nachtelijke race door de stad te winnen.

In de garage kun je de motor, wielen en andere onderdelen van je auto upgraden. Verander de kleur van je auto en spaar om in totaal 14 verschillende voertuigen vrij te spelen, variërend van strakke sportwagens tot krachtige terreinwagens.

Spelbesturing

 • A/D of Pijltje Links/Rechts = Bestuur de auto
 • W / Pijltje omhoog = Gas geven
 • S / Pijltje omlaag = Remmen
 • H = Toeteren
 • C = Camerahoek veranderen
 • Esc = Terug naar het hoofdmenu

Speel meer gratis spelletjes online die lijken op MR RACER - Car Racing

Vind je dit spelletje leuk, probeer dan ook de andere gratis online games in onze verzameling autospelletjes en onze 3D City Racer avonturen. Je kunt ook andere coole voertuigen besturen, zoals motorfietsen en quads! Die vind je op onze pagina met gratis online stunt spelletjes.

Wie is de maker van MR RACER - Car Racing?

MR RACER - Car Racing is gemaakt door ChennaiGames Studio.

Wanneer werd MR RACER - Car Racing voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 20 februari 2024.