Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

K-Pop New Years Concert 2

K-Pop New Years Concert 2 is een aankleedspelletje waarin je vier modellen allerlei door K-Pop-geïnspireerde outfits kunt laten passen.

Net na middernacht op oudejaarsavond trapt een van de beroemdste K-Pop bands ter wereld 2024 af met een geweldig concert. Het is BlackPink! En jouw vier modellen hebben exclusieve kaartjes weten te scoren...

Hoe speel je K-Pop New Years Concert 2?

Help de meisjes zich klaar te maken door outfits, accessoires en make-up voor ze uit te kiezen. Kleed de modellen een voor een aan. Kies het eerste meisje via het hoofdmenu. Tik op een van de outfit- en accessoire-knoppen om te kijken wat voor kleding ze allemaal in haar kast heeft hangen. Klik op de pijlen onderin om door de items te bladeren.

Als je eerste model klaar is met haar outfits en make-up, kun je het volgende meisjes gaan stylen. Elk model heeft unieke make-up en kledingstukken om te proberen.

Speel games die lijken op K-Pop New Years Concert 2

We hebben een aantal andere feestelijke make-overspellen die je misschien ook wel leuk vind. Ze zijn namelijk gemaakt door dezelfde game studio. Zo hebben we bijvoorbeeld de modespellen Thanksgiving Party Prep en BFFs Black Friday Shopping.

Of ga naar onze aankleedspelletjes pagina of onze verzameling make-up spelletjes voor nog veel meer verkleedplezier!

Wie is de maker van K-Pop New Years Concert 2?

K-Pop New Years Concert 2 is gemaakt door Gamerina.

Wanneer werd K-Pop New Years Concert 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 14 december 2023.